18 יוני 2015, 23:18
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אין לי כוחות נפשיים לראות את זה. לא את שמעון עם זיוני השכל הרגילים שלו, ובטח לא את דני פדרמן זחוח מזה שהוא מצליח לנצח בעימות טלוויזיוני את קופמן ואלי סהר.
אשמח אם מישהו יסכם פה.
^^what she said
she....
18 יוני 2015, 23:19
שחף כתב:די ברור שיש איזושהי פאניקה. ראיתי את מזרחי מתראיין היום 3-4 פעמים לפחות לא כולל הודעות בפייסבוק וכו'. אולי יצא מזה משהו חיובי(ואני לא מדבר על רוצ'סטי)
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אין לי כוחות נפשיים לראות את זה. לא את שמעון עם זיוני השכל הרגילים שלו, ובטח לא את דני פדרמן זחוח מזה שהוא מצליח לנצח בעימות טלוויזיוני את קופמן ואלי סהר.
אשמח אם מישהו יסכם פה.
^^what she said
she....
שיתרגל
שחף כתב:די ברור שיש איזושהי פאניקה. ראיתי את מזרחי מתראיין היום 3-4 פעמים לפחות לא כולל הודעות בפייסבוק וכו'. אולי יצא מזה משהו חיובי(ואני לא מדבר על רוצ'סטי)
18 יוני 2015, 23:20
שמואל1 כתב:שחף כתב:די ברור שיש איזושהי פאניקה. ראיתי את מזרחי מתראיין היום 3-4 פעמים לפחות לא כולל הודעות בפייסבוק וכו'. אולי יצא מזה משהו חיובי(ואני לא מדבר על רוצ'סטי)
הפאניקה היחידה היא ממכירת המנויים. הם מפחדים מקטסטרופה מהבחינה הזאת ולכן סביר להניח שנשמע בימים הקרובים הודעות על מועמדים מפוצצים וכל מיני הודעות על כך שקצת מכירת המנויים גבוה מהרגיל.
18 יוני 2015, 23:20
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:די ברור שיש איזושהי פאניקה. ראיתי את מזרחי מתראיין היום 3-4 פעמים לפחות לא כולל הודעות בפייסבוק וכו'. אולי יצא מזה משהו חיובי(ואני לא מדבר על רוצ'סטי)
מתייחסים אליו כמו לאיזה גור מוכה
אין לו שום מילה ושום יכולת להשפיע על מה שקורה בקבוצה אבל כשנכשלים הוא זה שמתייצב מול המצלמות כי ''מי יכול לכעוס עליו?''
שוב, זלזול באינטיליגנציה של אנשים
18 יוני 2015, 23:22
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:די ברור שיש איזושהי פאניקה. ראיתי את מזרחי מתראיין היום 3-4 פעמים לפחות לא כולל הודעות בפייסבוק וכו'. אולי יצא מזה משהו חיובי(ואני לא מדבר על רוצ'סטי)
אין לו שום מילה ושום יכולת להשפיע על מה שקורה בקבוצה אבל כשנכשלים הוא זה שמתייצב מול המצלמות כי ''מי יכול לכעוס עליו?''
אני מקווה שקופמן וחבריו לא יעשו חיים קלים לדני. דני הוא באמת הדמות שצריך להפנות אליה את החצים.
18 יוני 2015, 23:22
18 יוני 2015, 23:23
18 יוני 2015, 23:23
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:די ברור שיש איזושהי פאניקה. ראיתי את מזרחי מתראיין היום 3-4 פעמים לפחות לא כולל הודעות בפייסבוק וכו'. אולי יצא מזה משהו חיובי(ואני לא מדבר על רוצ'סטי)
אני מקווה שקופמן וחבריו לא יעשו חיים קלים לדני. דני הוא באמת הדמות שצריך להפנות אליה את החצים.
ג'וניור הוא בדיוק כמו אבא שלו
הוא בא לשם עם נאום מוכן וטון שקט, הם לא יצליחו להוציא ממנו תשובות שהן לא פוליטיקלי קורקט ו/או שלא מעידות על כך שהוא חושב שהשמש זורחת לו מהתחת והם לא יצליחו להרגיז אותו
18 יוני 2015, 23:26
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:די ברור שיש איזושהי פאניקה. ראיתי את מזרחי מתראיין היום 3-4 פעמים לפחות לא כולל הודעות בפייסבוק וכו'. אולי יצא מזה משהו חיובי(ואני לא מדבר על רוצ'סטי)
הפאניקה היחידה היא ממכירת המנויים. הם מפחדים מקטסטרופה מהבחינה הזאת ולכן סביר להניח שנשמע בימים הקרובים הודעות על מועמדים מפוצצים וכל מיני הודעות על כך שקצת מכירת המנויים גבוה מהרגיל.
''יחתימו'' את פארמר ומריאנוביץ' עד שהמנויים יימכרו ואז ינחתו פה רוצ'סטי ופופה
18 יוני 2015, 23:26
חנו'ש כתב:שחף כתב:די ברור שיש איזושהי פאניקה. ראיתי את מזרחי מתראיין היום 3-4 פעמים לפחות לא כולל הודעות בפייסבוק וכו'. אולי יצא מזה משהו חיובי(ואני לא מדבר על רוצ'סטי)
אתה שמעת את מה שאמר או התייחסת רק לכמות??
תקשיב לתוכן של דבריו ותבין שמשהו חיובי לא יקרה.
אגב, קשה לי להאמין שהשמעון שאני שומעת היום בראיונות זה אותו השמעון מזרחי שכולנו מכירים.
זה שהמונח מכביזם נוצר בדמותו ובצלמו.
איך אותו אדם שב-77' לא היתה לו בעיה להאמין שהקבוצה הקטנה וחסרת ההשגים שהיתה אז מכבי יכולה לנצח את צסקא ולקחת גביע אירופה, אומר שזה נס שהשגנו נצחונות מול אילת??
זה מה שזקנה עושה לאנשים??
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:די ברור שיש איזושהי פאניקה. ראיתי את מזרחי מתראיין היום 3-4 פעמים לפחות לא כולל הודעות בפייסבוק וכו'. אולי יצא מזה משהו חיובי(ואני לא מדבר על רוצ'סטי)
''יחתימו'' את פארמר ומריאנוביץ' עד שהמנויים יימכרו ואז ינחתו פה רוצ'סטי ופופה
אנשים מספיק טיפשים כדי לקנות את זה? מקווה מאוד שלא
שיתחילו לעשות וידברו פחות
18 יוני 2015, 23:28
חנו'ש כתב:שחף כתב:די ברור שיש איזושהי פאניקה. ראיתי את מזרחי מתראיין היום 3-4 פעמים לפחות לא כולל הודעות בפייסבוק וכו'. אולי יצא מזה משהו חיובי(ואני לא מדבר על רוצ'סטי)
אתה שמעת את מה שאמר או התייחסת רק לכמות??
תקשיב לתוכן של דבריו ותבין שמשהו חיובי לא יקרה.
אגב, קשה לי להאמין שהשמעון שאני שומעת היום בראיונות זה אותו השמעון מזרחי שכולנו מכירים.
זה שהמונח מכביזם נוצר בדמותו ובצלמו.
איך אותו אדם שב-77' לא היתה לו בעיה להאמין שהקבוצה הקטנה וחסרת ההשגים שהיתה אז מכבי יכולה לנצח את צסקא ולקחת גביע אירופה, אומר שזה נס שהשגנו נצחונות מול אילת??
זה מה שזקנה עושה לאנשים??
18 יוני 2015, 23:31
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:די ברור שיש איזושהי פאניקה. ראיתי את מזרחי מתראיין היום 3-4 פעמים לפחות לא כולל הודעות בפייסבוק וכו'. אולי יצא מזה משהו חיובי(ואני לא מדבר על רוצ'סטי)
ג'וניור הוא בדיוק כמו אבא שלו
הוא בא לשם עם נאום מוכן וטון שקט, הם לא יצליחו להוציא ממנו תשובות שהן לא פוליטיקלי קורקט ו/או שלא מעידות על כך שהוא חושב שהשמש זורחת לו מהתחת והם לא יצליחו להרגיז אותו
הכל תלוי מי יהיו הפאנליסטים.
אם יהיו שם רסקין, קופמן ואדלשטיין אז יש למה לצפות.
18 יוני 2015, 23:32
18 יוני 2015, 23:35
18 יוני 2015, 23:38
שמואל1 כתב:דרך אגב, הסיקור על מכבי ביממה האחרונה לא פחות ממדהים. אילת עשתה סנסציה אדירה ובקושי מדברים עליה. כמעט כל מהדורת חדשות הספורט הוקדשה למכבי, ומיד אחר כך גם יציע העיתונות בתוכנית מיוחדת תעסוק בעיקר במכבי.
18 יוני 2015, 23:39
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:דרך אגב, הסיקור על מכבי ביממה האחרונה לא פחות ממדהים. אילת עשתה סנסציה אדירה ובקושי מדברים עליה. כמעט כל מהדורת חדשות הספורט הוקדשה למכבי, ומיד אחר כך גם יציע העיתונות בתוכנית מיוחדת תעסוק בעיקר במכבי.
מה שמוכיח שהמותג עדיין חי וקיים למרות נסיונות ההתנקשות החוזרים ונשנים של בעליה...
18 יוני 2015, 23:41
שמואל1 כתב:דרך אגב, הסיקור על מכבי ביממה האחרונה לא פחות ממדהים. אילת עשתה סנסציה אדירה ובקושי מדברים עליה. כמעט כל מהדורת חדשות הספורט הוקדשה למכבי, ומיד אחר כך גם יציע העיתונות בתוכנית מיוחדת תעסוק בעיקר במכבי.
18 יוני 2015, 23:43