המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:מה שהוא כן אמר בשתיקה שלו זה שרצ'סטי במכבי.
מה שהיה חסר לי בראיון הזה , שאלות לגבי מה יהיה , את מי רוצים לעונה הבאה , מקל ? פארגו ? , סופו ?
מה שכן הואהדי סיפק תשובה למה לא הגיע ישראלי אחרי שסילבן נפצע בפעם הראשונה ואחרי שפניני ניפצע
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:חנו'ש כתב:מכביסט30 כתב:מעניין אם חנו'ש עדיין חושקת בו
האמת שלא צופה בזה.
אני מעדיפה אותם שיהיו יפים וישתקו...
אל דאגה, אני כבר יעשה ממנו בנאדם
*אעשה.
את לא בנאדם..
*בן אדם
MTA2311 כתב:מה גלדסטון אמר על ניקולה?
אני חייב להודות- כמה שאהבתי אותו כשחקן, משהו בתפקוד שלו בתור מנהל לא מסתדר לי. מעבר לזה שהוא שופר של פדרמן, משהו שם פשוט מריח לי לא טוב. ברור שהוא לא האשם העיקרי, אבל לא יכאב לי אם הוא יילך.
אני חייב להודות- כמה שאהבתי אותו כשחקן, משהו בתפקוד שלו בתור מנהל לא מסתדר לי. מעבר לזה שהוא שופר של פדרמן, משהו שם פשוט מריח לי לא טוב. ברור שהוא לא האשם העיקרי, אבל לא יכאב לי אם הוא יילך.
שחף כתב:MTA2311 כתב:מה גלדסטון אמר על ניקולה?
זה נשמע כמו שעיר לעזעזל. אפשר לחשוב שניקולה אמר למסור להיינס את הכדור במהלך האחרון(אלוהים ישמור איך שחקן כזה בכלל נמצא על המגרש בסיטואציה הזאת)
my man כתב:MTA2311 כתב:מה גלדסטון אמר על ניקולה?
שהוא עשה סבוטאז למאמנים...
הוא אמר שהוא היה צריך ליות הקול של המאמנים מול ההנהלה וגודס ופיני אמרו לו שהם רוצים את מקל בזמנו, סלוטר בזמנו, חיזוק במקום פניני בזמנו והוא הלך עם זה להנהלה ואמר את מה שהם אמרו אבל שלא יקשיבו להם..אלא יעשו דבר שלישי שבא ממנו בעצמו- למשל שאלכסנדר זה רעיון שלו במקום סלוטר בלי ידיעת הצוות המקצועי...
MTA2311 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:מה גלדסטון אמר על ניקולה?
זה נשמע כמו שעיר לעזעזל. אפשר לחשוב שניקולה אמר למסור להיינס את הכדור במהלך האחרון(אלוהים ישמור איך שחקן כזה בכלל נמצא על המגרש בסיטואציה הזאת)
ברור.
לחלוטין בלי קשר לתוצאות האחרונות. אני פשוט לא אוהב אותו.
שחף כתב:MTA2311 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:מה גלדסטון אמר על ניקולה?
ברור.
לחלוטין בלי קשר לתוצאות האחרונות. אני פשוט לא אוהב אותו.
כל נושא המנהל זה משהו שאני אף פעם לא הבנתי(גם לגור שלף בזמנו אני לא התחברתי). ברוב הקבוצות יש מאמן, עוזר וג'נרל מנג'ר, או שאין ג'נרל מנג'ר. באף קבוצה אין את הפונקציה הזאת של מנהל. אם רוצים מישהו שינהל לטווח ארוך ויבחר שחקנים בלי קשר למאמן, אז הפתרון זה GM ולא תפקיד שהוא לא זה ולא זה.
yzafrir כתב:בדיעבד גם סלוטר לא היה עוזר כי עיקר הבעיה בסוף העונה היה בעמדת הגארד וסלוטר לא היה משחק כי היו חייבים לתת להיינס לשחק .
אפשר לדעת למה אתה לא אוהב את ניקולה וממתי אתה מרגיש ככה ?
jol9 כתב:הנה הלכלוכים על בלאט - רצה לחתוך את טיוס ואת רייס, אעלק.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:ראיון מביך של דני פדרמן. אין לו שום תשובות
תקשיבו לכל הראיון, אין שאלה אחת ששאלו את ג'וניור שהוא ענה עליה
הוא אומר כל כך הרבה דברים שזה נשמע כאילו הוא עושה אבל הוא בעצם לא נותן אף שאלה שקשורה לתשובה
jol9 כתב:יאללה רוני, תארגן איזה אירוח בפורום... נראה לי שאנחנו היום הפורום הכי פעיל שקשור לכדורסל, לא?
דני פדרמן, גודס, פיני, שטיין, אבי אבן,... לא משנה מי... הגיע הזמן שאנחנו נשאל את השאלות.
שמואל1 כתב:לא קצת הגזימו ביציע העיתונות עם ניקולה וויצ'יץ'?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים