המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:רגע איפה רשום שזה בדיחה? כי הטוקבקסטים נראים מתייחסים לראיון ברצינות.
החציל האצטקי כתב:ממש לא זכור לי כטור סאטירי... כמובן שהוא תמיד מציין את התשובות ה״מצחיקות״ שענו לו לשאלות הקשות, אבל זה הופך את הטור לפיקציה?
זה ששמעון לא רוצה לענות על שאלות כמו בן אדם (במיוחד על השאלה של מרקז היינס)- זה כי הם לא מוכנים להגיד שהם התקמצנו או יצאו טיפשים- אף אלטרנטיבה לא תוציא אותם באור חיובי. למה לענות?
החציל האצטקי כתב:http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/.premium-1.2607427
http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2653666
אלה הראיונות האחרונים שקראתי ממנו.
נראה לי 100%, כולל ההיסטריה ששמעון מצוי בה.
אדגר פו כתב:שמעתי את כל הראיונות, ברצינות.
זה נשמע בערך כך :
מראיין : איזה טעויות עשיתם בבניית הסגל ?
מרואיין: לא עשינו אף טעות, רק בדיעבד אולי טעינו וגם זה לא טעות שניתנת להגדרה כטעות, יש לנו את ההגנה של אמת לזמנה. אבל אם כבר אז רק טעות אחת, באמא שלנו, לא יותר. אולי איזו טעות עם רייס , אבל זה שטויות במיץ, פארגו טוב יותר במילא.
מראיין : מי לוקח את האחריות על הכישלון של העונה האחרונה ?
מרואיין : מי אמר שזו הייתה עונת כישלון ? הגענו לטופ 8 ,זכינו בגביע המדינה והגענו לחצי גמר הליגה עם 3 פצועים. זה כישלון זה ? 93 היה כישלון ואז היה לנו רק פצוע אחד, אותו שחקן שהיום מאמן והוא אחראי על הכישלון , תמיד ידענו שהוא מנחוס.
אבל בוא נזרום איתך, אולי באמת זה היה כישלון, אתה באמת חושב שיש אשם אחד ? יש בדיוק שני אשמים וכולנו יודעים מי הם. המנחוס והשמן.
מראיין : גודס ימשיך בשנה הבאה ?
מרואיין : אם זה תלוי בי הוא ימשיך, 100 אחוז . אבל אני קובע רק 25 אחוז, אז תעשה את החשבון לבד. נכון שהוא מביא מזל רע אבל הוא בחור טוב שעושה תמיד מה שאני אומר לו ומגיש לי ענבים לפה בישיבות, אפילו פוט מסג' אחרי שאני חוזר מהליכות.
מראיין : מדוע לא הבאת מחליפים לשחקנים שנפצעו ? פעם מכבי ידעה לחטוף שחקנים ישראלים מקבוצות אחרות ולפתוח את הכיס כמה שצריך .
מרואיין : באבא שלי, באמת לא היו מחליפים על המדף. אחד היה יקר מדי בשבילנו, השני זול מדי, השלישי לא רצה לבוא והכלב נשך לרביעי את היד בדיוק כשרצה לבוא להתאמן אצלנו לפני הסיכום איתו.
מראיין : אז מבחינתך הכול בסדר ולא צריך להסיק מסקנות מהעונה הזאת לגבי שנה הבאה ?
מרואיין : לא אמרתי שלא צריך להסיק מסקנות, אל תכניס לי מילים לפה, חוצפן. יש לי כבר מסקנות מוכנות מראש ואגיש אותן בישיבה הקרובה ביותר מהיום, אולי כבר בשבוע הבא. לדעתי כולנו נשב ביחד ונסכים שכולנו היינו בסדר ולא צריך לקפוץ למסקנות. אם במקרה מישהוא לא יסכים נוודא קודם כל שהוא לא מהמשפחה הנכונה או מקורב אליה ואז נעיף אותו בתור שעיר לעזאזל. עשינו את זה פעם עם מאמנים, מנהלים זוטרים, אפילו גזברים, הבעייה שזה זה כבר לא מצטלם טוב בתקשורת.
כשנחליט נוציא הודעה מסודרת דרך הדלפה מרושעת בעיתונות, עד אז תזדיינו בסבלנות.
מראיין : תודה רבה על הראיון , אפשר לנשק לך את היד ?
מראויין : כן ,כן, תעשה את זה מהר ובלי רוק, זה מגעיל.
שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:שמעתי את כל הראיונות, ברצינות.
זה נשמע בערך כך :
מראיין : איזה טעויות עשיתם בבניית הסגל ?
מרואיין: לא עשינו אף טעות, רק בדיעבד אולי טעינו וגם זה לא טעות שניתנת להגדרה כטעות, יש לנו את ההגנה של אמת לזמנה. אבל אם כבר אז רק טעות אחת, באמא שלנו, לא יותר. אולי איזו טעות עם רייס , אבל זה שטויות במיץ, פארגו טוב יותר במילא.
מראיין : מי לוקח את האחריות על הכישלון של העונה האחרונה ?
מרואיין : מי אמר שזו הייתה עונת כישלון ? הגענו לטופ 8 ,זכינו בגביע המדינה והגענו לחצי גמר הליגה עם 3 פצועים. זה כישלון זה ? 93 היה כישלון ואז היה לנו רק פצוע אחד, אותו שחקן שהיום מאמן והוא אחראי על הכישלון , תמיד ידענו שהוא מנחוס.
אבל בוא נזרום איתך, אולי באמת זה היה כישלון, אתה באמת חושב שיש אשם אחד ? יש בדיוק שני אשמים וכולנו יודעים מי הם. המנחוס והשמן.
מראיין : גודס ימשיך בשנה הבאה ?
מרואיין : אם זה תלוי בי הוא ימשיך, 100 אחוז . אבל אני קובע רק 25 אחוז, אז תעשה את החשבון לבד. נכון שהוא מביא מזל רע אבל הוא בחור טוב שעושה תמיד מה שאני אומר לו ומגיש לי ענבים לפה בישיבות, אפילו פוט מסג' אחרי שאני חוזר מהליכות.
מראיין : מדוע לא הבאת מחליפים לשחקנים שנפצעו ? פעם מכבי ידעה לחטוף שחקנים ישראלים מקבוצות אחרות ולפתוח את הכיס כמה שצריך .
מרואיין : באבא שלי, באמת לא היו מחליפים על המדף. אחד היה יקר מדי בשבילנו, השני זול מדי, השלישי לא רצה לבוא והכלב נשך לרביעי את היד בדיוק כשרצה לבוא להתאמן אצלנו לפני הסיכום איתו.
מראיין : אז מבחינתך הכול בסדר ולא צריך להסיק מסקנות מהעונה הזאת לגבי שנה הבאה ?
מרואיין : לא אמרתי שלא צריך להסיק מסקנות, אל תכניס לי מילים לפה, חוצפן. יש לי כבר מסקנות מוכנות מראש ואגיש אותן בישיבה הקרובה ביותר מהיום, אולי כבר בשבוע הבא. לדעתי כולנו נשב ביחד ונסכים שכולנו היינו בסדר ולא צריך לקפוץ למסקנות. אם במקרה מישהוא לא יסכים נוודא קודם כל שהוא לא מהמשפחה הנכונה או מקורב אליה ואז נעיף אותו בתור שעיר לעזאזל. עשינו את זה פעם עם מאמנים, מנהלים זוטרים, אפילו גזברים, הבעייה שזה זה כבר לא מצטלם טוב בתקשורת.
כשנחליט נוציא הודעה מסודרת דרך הדלפה מרושעת בעיתונות, עד אז תזדיינו בסבלנות.
מראיין : תודה רבה על הראיון , אפשר לנשק לך את היד ?
מראויין : כן ,כן, תעשה את זה מהר ובלי רוק, זה מגעיל.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
שמואל1 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:יאללה רוני, תארגן איזה אירוח בפורום... נראה לי שאנחנו היום הפורום הכי פעיל שקשור לכדורסל, לא?
דני פדרמן, גודס, פיני, שטיין, אבי אבן,... לא משנה מי... הגיע הזמן שאנחנו נשאל את השאלות.
רצו להזמין אותו בעבר אבל הוא סירב אחרי שראה מה רושמים עליו כאן.
בסדר, אפשר לנסות שוב... זה לא שיש לו בעיה להתמודד עם שאלות. אם יובטח לו שכבודו יישמר, ושהשאלות יהיו ענייניות בלבד, נראה לי
לא כזה מופרך...
הבעיה הגדולה היא שמכבי ת"א סוג של מחרימה את פורום צהבת.
בעבר שביקשנו מהם סיוע כלכלי קטן לתחזוק השרת, הם סירבו בגלל הביקורת הרבה שהפורום מעביר על ההנהלה. זה היה אלי דריקס אם אני לא טועה שדיברו איתו.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:תשמע, אני לא מתכוון לבקש ממישהו ממכבי להגיע לכאן כי סיכוי גבוה שזה ישרוף לי קשרים איתם
ודבר שני זה שאני לא רואה תסריט שמישהו מהם מגיע להתארח כאן גם אם כולם ישמרו על הפה
רוני, כולם ישמרו על הפה. אין לך מה לדאוג מהבחינה הזו.
זה לא רק זה, איפה ראית עיתונאי שמזמין מישהו בכיר להתארח בפורום?
זה לא נראה רציני ולא משהו שנהוג לעשות
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:יאללה רוני, תארגן איזה אירוח בפורום... נראה לי שאנחנו היום הפורום הכי פעיל שקשור לכדורסל, לא?
דני פדרמן, גודס, פיני, שטיין, אבי אבן,... לא משנה מי... הגיע הזמן שאנחנו נשאל את השאלות.
רצו להזמין אותו בעבר אבל הוא סירב אחרי שראה מה רושמים עליו כאן.
בסדר, אפשר לנסות שוב... זה לא שיש לו בעיה להתמודד עם שאלות. אם יובטח לו שכבודו יישמר, ושהשאלות יהיו ענייניות בלבד, נראה לי
לא כזה מופרך...
הבעיה הגדולה היא שמכבי ת"א סוג של מחרימה את פורום צהבת.
בעבר שביקשנו מהם סיוע כלכלי קטן לתחזוק השרת, הם סירבו בגלל הביקורת הרבה שהפורום מעביר על ההנהלה. זה היה אלי דריקס אם אני לא טועה שדיברו איתו.
אני חושב שאנשים שמנהלים קבוצה, שיש לה אוהדים, שאוהדים את הקבוצה עשרות שנים, לא צריכים להרתע וכן צריכים להיות מסוגלים
לבוא ולענות על שאלות. הרי זאת גם מחוייבותם באיזשהו מקום.
מצד שני, הם בהחלט לא מחוייבים לתחזק בכסף פורום כזה או אחר, וגם זה מובן.
שמואל1 כתב:אף אחד לא ביקש מהם לתחזק את השרת.
בסך הכל הייתה בקשה לסיוע קטן, הפורום עמד בפני סגירה. זה פורום אוהדי מכבי היחיד ברשת.
בתגובה הם הביאו כל מיני ציטוטים של דברים שנאמרו בפורום נגד ההנהלה.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:אף אחד לא ביקש מהם לתחזק את השרת.
בסך הכל הייתה בקשה לסיוע קטן, הפורום עמד בפני סגירה. זה פורום אוהדי מכבי היחיד ברשת.
בתגובה הם הביאו כל מיני ציטוטים של דברים שנאמרו בפורום נגד ההנהלה.
אנחנו לא הפורום היחיד... מה עם הפורום בתפוז?
בכל אופן, יש כאן מספיק אנשים בשביל לתחזק את הפורום, ומקסימום תמיד יש את רוי הטחון...
אני באמת חושב שמדובר כאן באוהדים אמיתיים של הקבוצה, ולא רואה שום בעיה שמישהו מאנשי הקבוצה יבוא להתראיין.
שחף כתב:את מי הזמנתם ולא הסכים להגיע בגלל שקרא מה שכותבים עליו כאן?
יוסי22 כתב:אני חייב לציין שאני מבין את ההימנעות מראיון למקום לעומתי ולא הוגן ... אני מאוד מעריך את הגולשים פה אבל אימצנו קו לעומתי והרבה פעמים לא הוגן , כולל בהפסד האחרון .
שמואל1 כתב:שחף כתב:את מי הזמנתם ולא הסכים להגיע בגלל שקרא מה שכותבים עליו כאן?
רוני הזמין לפני שנתיים בערך את דני פדרמן והוא לא הגיע. אם אני זוכר נכון, הוא פשוט התעלם מההזמנה. רוני יתקן אותי אם אני טועה.
אני אישית דיברתי על מקרה אחר, על התקופה שהפורום היה מצוי בקשיים כלכליים ועמד בפני סגירה. הייתה פנייה למועדון בבקשה לסיוע, שלא נענתה בחיוב בגלל כל מיני דברים שנאמרים כאן נגד ההנהלה.
אז אני חושב שמאותה סיבה אף איש מועדון שכרגע עובד במכבי לא יסכים להגיע לכאן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים