לדעתי הרעיון שאורי הציע הכי נכון
אם כבר לנסות לארח מישהו אז שלף גם היה בתוך המערכת וגם לא נראה חלי שיתנגד לבוא לפה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אם כבר הולכים למישהו מחוץ למערכת, אולי שווה לבדוק עם ארז אלדשטיין. יהיה מאוד מעניין לשמוע את דעתו על כל מיני דברים וכמובן אפשר לשאול אותו על דברים נוספים כמו נבחרת ישראל.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:את מי הזמנתם ולא הסכים להגיע בגלל שקרא מה שכותבים עליו כאן?
רוני הזמין לפני שנתיים בערך את דני פדרמן והוא לא הגיע. אם אני זוכר נכון, הוא פשוט התעלם מההזמנה. רוני יתקן אותי אם אני טועה.
אני אישית דיברתי על מקרה אחר, על התקופה שהפורום היה מצוי בקשיים כלכליים ועמד בפני סגירה. הייתה פנייה למועדון בבקשה לסיוע, שלא נענתה בחיוב בגלל כל מיני דברים שנאמרים כאן נגד ההנהלה.
אז אני חושב שמאותה סיבה אף איש מועדון שכרגע עובד במכבי לא יסכים להגיע לכאן.
הוא התייחס אחרי כמה זמן ואמר שהוא מוכן לבוא אבל מאז לא השיב להודעות
jol9 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:את מי הזמנתם ולא הסכים להגיע בגלל שקרא מה שכותבים עליו כאן?
רוני הזמין לפני שנתיים בערך את דני פדרמן והוא לא הגיע. אם אני זוכר נכון, הוא פשוט התעלם מההזמנה. רוני יתקן אותי אם אני טועה.
אני אישית דיברתי על מקרה אחר, על התקופה שהפורום היה מצוי בקשיים כלכליים ועמד בפני סגירה. הייתה פנייה למועדון בבקשה לסיוע, שלא נענתה בחיוב בגלל כל מיני דברים שנאמרים כאן נגד ההנהלה.
זהו, זה גם מה שאני זכרתי...
לא היה סירוב או משהו כזה. לדעתי אם יש אפשרות לגשת אליו באופן ישיר, הוא לא יסרב.
אלה אנשים שלא מפחדים להתמודד עם שאלות, כי הם בטוחים בצדקת דרכם.
קחו את מירי רגב למשל.. הגיעה היום לגוב האריות, חטפה לא מעט אבל לא התקפלה ולא ביטלה...
בכל אופן, האם יש כאן התנגדות לאירוח של איש כדורסל כלשהו?? האם אתם חושבים שזה לא מעניין?
ספציפית לגבי שלף, לא נצליח להוציא ממנו שום דבר שקשור בהתנהלות בתוך המועדון, הוא לא מדבר על זה.
אבל לדבר איתו על כדורסל? מה רע לנו?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:את מי הזמנתם ולא הסכים להגיע בגלל שקרא מה שכותבים עליו כאן?
זהו, זה גם מה שאני זכרתי...
לא היה סירוב או משהו כזה. לדעתי אם יש אפשרות לגשת אליו באופן ישיר, הוא לא יסרב.
אלה אנשים שלא מפחדים להתמודד עם שאלות, כי הם בטוחים בצדקת דרכם.
קחו את מירי רגב למשל.. הגיעה היום לגוב האריות, חטפה לא מעט אבל לא התקפלה ולא ביטלה...
בכל אופן, האם יש כאן התנגדות לאירוח של איש כדורסל כלשהו?? האם אתם חושבים שזה לא מעניין?
ספציפית לגבי שלף, לא נצליח להוציא ממנו שום דבר שקשור בהתנהלות בתוך המועדון, הוא לא מדבר על זה.
אבל לדבר איתו על כדורסל? מה רע לנו?
רוב הפורום הזה יודע אותה כמות כדורסל אם לא יותר מגור שלף
אם לא מביאים אותו בשביל לדבר על מה שקורה במכבי אז אני לא רואה סיבה לארח אותו, אלא אם כן זה בשביל ''היוקרה'', בשביל שהפורום יוכל לאסוף רזומה של אירוחים שעברו טוב
רוב הפורום הזה יודע אותה כמות כדורסל אם לא יותר מגור שלף
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים