המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני לא יודע, וגם אתה לא. מי חשב שאוחיון יוכל להפוך להיות שחקן לגיטימי ביורוליג? אני מזכיר לך שהוא היה המחליף של נעימי ובקושי שיחק
במגדל, ודייויד שם אותו בחמישייה של מכבי...
צריך לנסות להמר ולתפוס את הישראלי הצעיר הבא שמכבי תוכל לפתח, לא רואה ברירה אחרת.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא יודע, וגם אתה לא. מי חשב שאוחיון יוכל להפוך להיות שחקן לגיטימי ביורוליג? אני מזכיר לך שהוא היה המחליף של נעימי ובקושי שיחק
צריך לנסות להמר ולתפוס את הישראלי הצעיר הבא שמכבי תוכל לפתח, לא רואה ברירה אחרת.
השאלה מי זה השחקן הזה? אוחיון היה שחקן מוביל בליגה מגיל 18 בערך. הוא היה כביכול המחליף של נעימי במגדל, אבל הוא שיחק לא פחות דקות ממנו, אם לא יותר. אין לך היום שחקן צעיר ברמה של אוחיון.
כל ההימורים כבר תפוסים - טימור, מנקו בירושלים, בלייזר בחיפה, דאוסן בראשון. מי נשאר לך? אני לא מבין איך קרה שמכבי לא שמה את היד לא על בלייזר ולא על דאוסן.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא יודע, וגם אתה לא. מי חשב שאוחיון יוכל להפוך להיות שחקן לגיטימי ביורוליג? אני מזכיר לך שהוא היה המחליף של נעימי ובקושי שיחק
השאלה מי זה השחקן הזה? אוחיון היה שחקן מוביל בליגה מגיל 18 בערך. הוא היה כביכול המחליף של נעימי במגדל, אבל הוא שיחק לא פחות דקות ממנו, אם לא יותר. אין לך היום שחקן צעיר ברמה של אוחיון.
כל ההימורים כבר תפוסים - טימור, מנקו בירושלים, בלייזר בחיפה, דאוסן בראשון. מי נשאר לך? אני לא מבין איך קרה שמכבי לא שמה את היד לא על בלייזר ולא על דאוסן.
toja27 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא יודע, וגם אתה לא. מי חשב שאוחיון יוכל להפוך להיות שחקן לגיטימי ביורוליג? אני מזכיר לך שהוא היה המחליף של נעימי ובקושי שיחק
פשוט, מכבי סוג של מזלזלת בצעירים שגדלו כאן. הם מעדיפים מתאזרחים: ג'ון שאייר, ג'ק כהן, לאנדסברג ,טיוס.
felix_r כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא יודע, וגם אתה לא. מי חשב שאוחיון יוכל להפוך להיות שחקן לגיטימי ביורוליג? אני מזכיר לך שהוא היה המחליף של נעימי ובקושי שיחק
פשוט, מכבי סוג של מזלזלת בצעירים שגדלו כאן. הם מעדיפים מתאזרחים: ג'ון שאייר, ג'ק כהן, לאנדסברג ,טיוס.
שטויות. אתם בעצמכם לא רציתם את הישראלי הכי טוב בליגה, זה שלוקח על גבו את ירושלים העונה - ליאור אליהו, אז על תאשימו עכשיו את ההנהלה. די עם כל הקישקושים.
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא יודע, וגם אתה לא. מי חשב שאוחיון יוכל להפוך להיות שחקן לגיטימי ביורוליג? אני מזכיר לך שהוא היה המחליף של נעימי ובקושי שיחק
שטויות. אתם בעצמכם לא רציתם את הישראלי הכי טוב בליגה, זה שלוקח על גבו את ירושלים העונה - ליאור אליהו, אז על תאשימו עכשיו את ההנהלה. די עם כל הקישקושים.
מי זה אתם? יש פה דעות שונות בפורום.
toja27 כתב:טוב אז אני לא מאלה שירדו על אליהו כל הזמן. וכבר התווכחתי עם אנשים כאן על זה שצריכים ישראלים שגדלו כאן ולא רק מתאזרחים. אז לי מותר לכתוב את זה.
felix_r כתב:toja27 כתב:טוב אז אני לא מאלה שירדו על אליהו כל הזמן. וכבר התווכחתי עם אנשים כאן על זה שצריכים ישראלים שגדלו כאן ולא רק מתאזרחים. אז לי מותר לכתוב את זה.
אני לא זוכר שהתלוננת פעם על כך, שדייויד בלו או דריק שארפ הם לא צברים.
לדעתי אין שום הבדל בין צברים למתאזרחים. הבעיה היא לא בזהות אלה באיכות!
ולא, לא ראיתי העונה שום ישראלי צעיר בליגה, חוץ משון דאוסון, שיש לו עתיד ביורוליג, ככה שאני לא ממש מבין את התלונות.
מכבי לא יכולה לבנות על צעירים שלא משתפרים אפילו בקבוצות חלשות בליגה, כמו בלייזר או איתי שגב, כי במכבי הם יקבלו פחות הזדמנויות מאשר בקבוצות הקטנות. אם שם הם לא משתפרים, אז למה שישתפרו במכבי?
yzafrir כתב:לפי מה שהבנתי מאחד הראיונות מכבי מכוונים לרוטציה של ישראלים בליגה . והאמת שפניני וסילבן אחרי פציעות לא קלות וגם יוגב אחרי עונה לא קלה . מה גם שאם פישר יגיע אני לא יודע עד כמה הוא מסוגל לעמוד בעומס של שני משחקים בשבוע בגילו. וגם פניני לא צעיר...
אישית אני חושב שאפילו לפתוח את העונה עם רוטציה של שני ישראלים זה יהיה נכון לעשות לאור מה שקרה העונה.
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:טוב אז אני לא מאלה שירדו על אליהו כל הזמן. וכבר התווכחתי עם אנשים כאן על זה שצריכים ישראלים שגדלו כאן ולא רק מתאזרחים. אז לי מותר לכתוב את זה.
אני לא זוכר שהתלוננת פעם על כך, שדייויד בלו או דריק שארפ הם לא צברים.
לדעתי אין שום הבדל בין צברים למתאזרחים. הבעיה היא לא בזהות אלה באיכות!
ולא, לא ראיתי העונה שום ישראלי צעיר בליגה, חוץ משון דאוסון, שיש לו עתיד ביורוליג, ככה שאני לא ממש מבין את התלונות.
מכבי לא יכולה לבנות על צעירים שלא משתפרים אפילו בקבוצות חלשות בליגה, כמו בלייזר או איתי שגב, כי במכבי הם יקבלו פחות הזדמנויות מאשר בקבוצות הקטנות. אם שם הם לא משתפרים, אז למה שישתפרו במכבי?
אני לא מתכוון לפתוח שוב את הדיון בין צברים למתאזרחים. רשמתי על זה מספיק.
כשיהיו יותר שחקנים ברמה של בלו ושארפ אז נדבר.
אולי אתה לא רואה את התמונה הגדולה. אבל דאוסן החליט שהוא מעדיף לשחק בראשון ולא במכבי מניסיון העבר של שחקנים ישראלים במכבי. בלייזר החליט לחתום בחיפה ולא במכבי בדיוק מאותה סיבה. בר טימור, שחקן שנתן עונה טובה בהפועל תל אביב והראה הרבה פוטנציאל לא עניין את מכבי בכלל אבל ג'ק כהן כן. שחקנים טובים כמו לימונד ואליהו סולקו משם.
יש דבר כזה שנקרא קארמה.
rc4991 כתב:סגל שהייתי שמח לראות פה במידה ומכבי מעלה את התקציב:
1. פארגו, אוחיון
2. גאודלוק, לאנדסברג
3. סמית, פניני
4. רנדל, מרקיניוס
5. פבארני, פישר
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:סגל שהייתי שמח לראות פה במידה ומכבי מעלה את התקציב:
1. פארגו, אוחיון
2. גאודלוק, לאנדסברג
3. סמית, פניני
4. רנדל, מרקיניוס
5. פבארני, פישר
קודם כל אין טעם לבנות סגל לעונה הבאה בלי רוצ'סטי. הוא חתום במכבי ויהיה פה בוודאות.
דבר שני, מי זה מרקיניוס?
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:סגל שהייתי שמח לראות פה במידה ומכבי מעלה את התקציב:
1. פארגו, אוחיון
2. גאודלוק, לאנדסברג
3. סמית, פניני
4. רנדל, מרקיניוס
5. פבארני, פישר
קודם כל אין טעם לבנות סגל לעונה הבאה בלי רוצ'סטי. הוא חתום במכבי ויהיה פה בוודאות.
דבר שני, מי זה מרקיניוס?
מרקיניוס זה פורוורד ברזילאי, מכבי גם שיחקה מולו בטורניר הבין יבשתי מול פלמנגו
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:סגל שהייתי שמח לראות פה במידה ומכבי מעלה את התקציב:
1. פארגו, אוחיון
2. גאודלוק, לאנדסברג
3. סמית, פניני
4. רנדל, מרקיניוס
5. פבארני, פישר
דבר שני, מי זה מרקיניוס?
מרקיניוס זה פורוורד ברזילאי, מכבי גם שיחקה מולו בטורניר הבין יבשתי מול פלמנגו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים