הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם - V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם - V2

הודעהעל ידי rc4991 » 20 יוני 2015, 22:42

er79 כתב:נראה לי שהוא מתכוון להוא מסאו פאולו שתפר אותנו בביניבשתי. על כל הכבוד, לא כל שחקן שמנצח את מכבי, ועוד במשחקי ראווה, יש לו מקום כאן.

ממש לא התלהבתי ממנו בגלל ההופעה מול מכבי (שדווקא נראה לי שהוא היה פושר)
התלהבתי ממנו לפני, באליפות העולם הגגולה שהוא נתן בברזיל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 20 יוני 2015, 22:44

er79 כתב:נראה לי שהוא מתכוון להוא מסאו פאולו שתפר אותנו בביניבשתי. על כל הכבוד, לא כל שחקן שמנצח את מכבי, ועוד במשחקי ראווה, יש לו מקום כאן.

בלי קשר לאותו המשחק מול מכבי, הוא גם שחקן נבחרת ברזיל וראינו אותו בטורניר הגדול האחרון (אולימפיאדה או אליפות העולם, כבר לא זוכר מה זה היה)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 20 יוני 2015, 22:44

felix_r כתב:
rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:סגל שהייתי שמח לראות פה במידה ומכבי מעלה את התקציב:
1. פארגו, אוחיון
2. גאודלוק, לאנדסברג
3. סמית, פניני
4. רנדל, מרקיניוס
5. פבארני, פישר

קודם כל אין טעם לבנות סגל לעונה הבאה בלי רוצ'סטי. הוא חתום במכבי ויהיה פה בוודאות.
דבר שני, מי זה מרקיניוס?

מרקיניוס זה פורוורד ברזילאי, מכבי גם שיחקה מולו בטורניר הבין יבשתי מול פלמנגו

שחקן טוב מרקיניוס, אבל לדעתי הוא יותר 3 מ 4. סטייל סמית'

הוא באמת יותר שלוש מארבע אבל לא נראה לי שברמה משמעותית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2015, 22:44

felix_r כתב:
toja27 כתב:מי זה אתם? יש פה דעות שונות בפורום.

אני זוכר ש 90% מהפורום שמחו שליאור עזב. רק אני ואולי עוד מישהו אחד הגנו עליו מכל הים של זבל ששפכו עליו כאן.

זה ממש לא נכון, ואפילו לא קרוב ללהיות נכון.
כשאליהו היה במכבי, יותר מחצי מהפורום היה בעדו. כשהוא החליט לא לחדש את החוזה במכבי, ואח"כ לחתום על חוזה נמוך יותר במגדל,
אז היה כעס עליו, אבל גם היום מבחינה מקצועית ברור שמדובר בשחקן טוב.
מה שכן, העזיבה של אליהו, החזירה לכאן בדיעבד את בלו, ככה שאי אפשר להגיד שזה לא היה שווה את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 20 יוני 2015, 22:45

jol9 כתב:
felix_r כתב:

אני זוכר ש 90% מהפורום שמחו שליאור עזב. רק אני ואולי עוד מישהו אחד הגנו עליו מכל הים של זבל ששפכו עליו כאן.

כשאליהו היה במכבי, יותר מחצי מהפורום היה בעדו. כשהוא החליט לא לחדש את החוזה במכבי, ואח"כ לחתום על חוזה נמוך יותר במגדל,
מה שכן, העזיבה של אליהו, החזירה לכאן בדיעבד את בלו, ככה שאי אפשר להגיד שזה לא היה שווה את זה.

די, נו. כולם האשימו אותו בהפסד האליפות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2015, 22:47

felix_r כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני לא יודע, וגם אתה לא. מי חשב שאוחיון יוכל להפוך להיות שחקן לגיטימי ביורוליג? אני מזכיר לך שהוא היה המחליף של נעימי ובקושי שיחק
במגדל, ודייויד שם אותו בחמישייה של מכבי...
צריך לנסות להמר ולתפוס את הישראלי הצעיר הבא שמכבי תוכל לפתח, לא רואה ברירה אחרת.

השאלה מי זה השחקן הזה? אוחיון היה שחקן מוביל בליגה מגיל 18 בערך. הוא היה כביכול המחליף של נעימי במגדל, אבל הוא שיחק לא פחות דקות ממנו, אם לא יותר. אין לך היום שחקן צעיר ברמה של אוחיון.

כל ההימורים כבר תפוסים - טימור, מנקו בירושלים, בלייזר בחיפה, דאוסן בראשון. מי נשאר לך? אני לא מבין איך קרה שמכבי לא שמה את היד לא על בלייזר ולא על דאוסן.

אין אף שחקן צעיר חוץ מדאוסון ששווה השקעה של מכבי, ודאוסון עצמו לא רוצה בנתיים להגיע למכבי. אז?

מכבי נרדמה בשמירה גם בהקשר לצעירים. הרי חוק הצעירים כבר פועל מזמן, וכולם יידעו שמכבי תצטרך להיערך בהתאם.
אז אולי שני הצעירים יהיו אלטיט ולאומי, אבל לדעתי זאת טעות, אם מכבי תחזיק אותם מבלי לשתף אותם ולבנות אותם לעתיד.
אילו צעירים יש שיכולים להצליח? אני לא יודע, ואני לא חושב שמישהו יכול לנחש. עצם העובדה שאדם אריאלי נוסע לגרמניה, עוז בלייזר חותם בחיפה,
שון דאוסן בראשל"צ, מנקו במגדל וכו', רק מראה עד כמה מכבי פשוט נרדמה בשמירה בהקשר לזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 20 יוני 2015, 22:48

כיוון שאין לי הכרות מספקת עם ההיסטוריה בשנים ההם של הלפרין, הכוונה היא לניואנסים שחשובים לויכוחים מסוג זה אז אני מרגיש שאין לי את כל הכלים לענות לך בצורה הטובה ביותר, כי אני יודע שאנשים נוטים לקחת את העובדות ולסובב אותם לכיוון שהם רוצים. הנה דוגמא אחת שאני מכיר מהדוגמאות שהבאת: גל מקל-נקרא חזרה לדגל אחרי עונה טובה מאוד עם גליל (אם אני זוכר נכון) שבה הוא התחיל להראות סימנים של כוכב עולה. כשהגיע למכבי הוא לא קיבל את ההזמנות שלו, וזאת הסיבה שהוא עזב אחרי תקופה קצרה.וזאת הסיבה שלפעמים עושה רושם שגל מקל עושה סוג של פוזות. קיבל 15 דקות איפה? בליגה הישראלית או ביורוליג?
בתכנית one on one של פיני גרשון עם גל מקל, פיני גרשון הודה שיכול להיות מאוד שהוא טעה שלא נתן יותר זמן משחק לגל מקל . אז המאמן עצמו מודה ואתה מכחיש?
אני לא יודע מה היה הסיפור עם הלפרין אבל ממה שאני יודע ,הקהל של מכבי ירד לו לנשמה מסיבות שהוא פחדן וכו' .להזכיר לך שאליהו הוחזר לכאן כי הייתה ביקורת לכך שהקבוצה איבדה מהצביון הישראלי שלה. ולכן מכבי הסכימה לשלם עליו סכום גבוה יחסית וזה העיקר שישראלי בכיר ישחק בשורותיה. כספי זה שחקן זול יחסית שנתן תרומה יפה מאוד וגם ישראלי על הדרך , אז למה לשלם מחיר גבוה יותר למישהו אחר? ולהזכיר לך שאבא שלו עשה חגיגות בתקשורת כי כספי לא קיבל מספיק דקות לדעתו והיה לו סעיף בחוזה שהוא חייב לקבל כמות דקות מסויימת ? סתם שמו את הסעיף הזה בחוזה ?
ובשנים האחרונות זה יותר גרוע. היא בקושי ממצמצת לכיוון של שחקנים ישראלים והולכת על המתאזרחים כפיתרון הקל מבחינתם. בשורה התחתונה בשנים האחרונות: הם העדיפו את ג'ק כהן לאנדסברג טיוס ושאייר על אליהו ,לימונד , מקל ונגיד שחקנים בפוטנציאל של מכבי כמו יבזורי, בר תימור ודאוסן.
אפשר להגיד שהם עשו את הדבר הנכון מבחינה מקצועית, אבל אי אפשר להתעלם מזה שיש להם נטייה במיוחד בשנים האחרונות להתעלם מישראלים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 20 יוני 2015, 22:51

jol9 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני לא יודע, וגם אתה לא. מי חשב שאוחיון יוכל להפוך להיות שחקן לגיטימי ביורוליג? אני מזכיר לך שהוא היה המחליף של נעימי ובקושי שיחק
במגדל, ודייויד שם אותו בחמישייה של מכבי...
צריך לנסות להמר ולתפוס את הישראלי הצעיר הבא שמכבי תוכל לפתח, לא רואה ברירה אחרת.

השאלה מי זה השחקן הזה? אוחיון היה שחקן מוביל בליגה מגיל 18 בערך. הוא היה כביכול המחליף של נעימי במגדל, אבל הוא שיחק לא פחות דקות ממנו, אם לא יותר. אין לך היום שחקן צעיר ברמה של אוחיון.

כל ההימורים כבר תפוסים - טימור, מנקו בירושלים, בלייזר בחיפה, דאוסן בראשון. מי נשאר לך? אני לא מבין איך קרה שמכבי לא שמה את היד לא על בלייזר ולא על דאוסן.

אין אף שחקן צעיר חוץ מדאוסון ששווה השקעה של מכבי, ודאוסון עצמו לא רוצה בנתיים להגיע למכבי. אז?

מכבי נרדמה בשמירה גם בהקשר לצעירים. הרי חוק הצעירים כבר פועל מזמן, וכולם יידעו שמכבי תצטרך להיערך בהתאם.
אז אולי שני הצעירים יהיו אלטיט ולאומי, אבל לדעתי זאת טעות, אם מכבי תחזיק אותם מבלי לשתף אותם ולבנות אותם לעתיד.
אילו צעירים יש שיכולים להצליח? אני לא יודע, ואני לא חושב שמישהו יכול לנחש. עצם העובדה שאדם אריאלי נוסע לגרמניה, עוז בלייזר חותם בחיפה,
שון דאוסן בראשל"צ, מנקו במגדל וכו', רק מראה עד כמה מכבי פשוט נרדמה בשמירה בהקשר לזה.

כל השמות האלה לא שווים כלום למכבי (חוץ משון דאוסון), כי אין להם עתיד יורוליג, וזה ממש לא משנה איפה הם חותמים!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2015, 22:52

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

מי זה כולם? היו כאן כמה מתנגדים בולטים לאליהו כמו אור, ליאב ונניח כרמל ואולי עוד כמה. מנגד היו רבים שתמכו בו לאורך כל הדרך,
כולל אותי.
לי ירד ממנו ברגע שהוא החליט לא לחדש את החוזה במכבי ולשבת בחוץ, למרות שהיה ברור שהוא לא שווה את החוזה הגדול שהוא קיבל
במלואו ממכבי. כשהוא החליט לבסוף לחתום בירושלים, על אותו חוזה בדיוק (או אפילו נמוך יותר), זה מבחינתי גמר את הסיפור שלו אצלי.

בכל מקרה, כאמור, מהעזיבה שלו יצא למכבי גביע אירופה (כי עם אליהו ובלי בלו, לא היה גביע וגם לא פיינל פור).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 יוני 2015, 22:59

jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

מי זה כולם? היו כאן כמה מתנגדים בולטים לאליהו כמו אור, ליאב ונניח כרמל ואולי עוד כמה. מנגד היו רבים שתמכו בו לאורך כל הדרך,
כולל אותי.
לי ירד ממנו ברגע שהוא החליט לא לחדש את החוזה במכבי ולשבת בחוץ, למרות שהיה ברור שהוא לא שווה את החוזה הגדול שהוא קיבל
במלואו ממכבי. כשהוא החליט לבסוף לחתום בירושלים, על אותו חוזה בדיוק (או אפילו נמוך יותר), זה מבחינתי גמר את הסיפור שלו אצלי.

בכל מקרה, כאמור, מהעזיבה שלו יצא למכבי גביע אירופה (כי עם אליהו ובלי בלו, לא היה גביע וגם לא פיינל פור).

''נניח''? אני חושבת ששנאתי אותו יותר מליאב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2015, 23:01

toja27 כתב:כיוון שאין לי הכרות מספקת עם ההיסטוריה בשנים ההם של הלפרין, הכוונה היא לניואנסים שחשובים לויכוחים מסוג זה אז אני מרגיש שאין לי את כל הכלים לענות לך בצורה הטובה ביותר, כי אני יודע שאנשים נוטים לקחת את העובדות ולסובב אותם לכיוון שהם רוצים. הנה דוגמא אחת שאני מכיר מהדוגמאות שהבאת: גל מקל-נקרא חזרה לדגל אחרי עונה טובה מאוד עם גליל (אם אני זוכר נכון) שבה הוא התחיל להראות סימנים של כוכב עולה. כשהגיע למכבי הוא לא קיבל את ההזמנות שלו, וזאת הסיבה שהוא עזב אחרי תקופה קצרה.וזאת הסיבה שלפעמים עושה רושם שגל מקל עושה סוג של פוזות. קיבל 15 דקות איפה? בליגה הישראלית או ביורוליג?
בתכנית one on one של פיני גרשון עם גל מקל, פיני גרשון הודה שיכול להיות מאוד שהוא טעה שלא נתן יותר זמן משחק לגל מקל . אז המאמן עצמו מודה ואתה מכחיש?
אני לא יודע מה היה הסיפור עם הלפרין אבל ממה שאני יודע ,הקהל של מכבי ירד לו לנשמה מסיבות שהוא פחדן וכו' .להזכיר לך שאליהו הוחזר לכאן כי הייתה ביקורת לכך שהקבוצה איבדה מהצביון הישראלי שלה. ולכן מכבי הסכימה לשלם עליו סכום גבוה יחסית וזה העיקר שישראלי בכיר ישחק בשורותיה. כספי זה שחקן זול יחסית שנתן תרומה יפה מאוד וגם ישראלי על הדרך , אז למה לשלם מחיר גבוה יותר למישהו אחר? ולהזכיר לך שאבא שלו עשה חגיגות בתקשורת כי כספי לא קיבל מספיק דקות לדעתו והיה לו סעיף בחוזה שהוא חייב לקבל כמות דקות מסויימת ? סתם שמו את הסעיף הזה בחוזה ?
ובשנים האחרונות זה יותר גרוע. היא בקושי ממצמצת לכיוון של שחקנים ישראלים והולכת על המתאזרחים כפיתרון הקל מבחינתם. בשורה התחתונה בשנים האחרונות: הם העדיפו את ג'ק כהן לאנדסברג טיוס ושאייר על אליהו ,לימונד , מקל ונגיד שחקנים בפוטנציאל של מכבי כמו יבזורי, בר תימור ודאוסן.
אפשר להגיד שהם עשו את הדבר הנכון מבחינה מקצועית, אבל אי אפשר להתעלם מזה שיש להם נטייה במיוחד בשנים האחרונות להתעלם מישראלים.

טוז'ה אתה עושה קצת סלט.
אם אנחנו מדברים על ישראלים צעירים, אז בוא נמקד את הדיון לשם - אליהו אחרי שחזר מויטוריה כבר ממש לא שייך לעניין הזה.

בהקשר לצעירים יש שני דברים:
מתן הזדמנות ותנאים להצלחה וזיהוי כשרון והחתמתו

אני דווקא מסכים עם פליקס בעניין הראשון. אם נסתכל החל מתחילת המילניום, מכבי קידמה בשורותיה כמות מכובדת מאוד של ישראלים
צעירים ולמעשה בנתה להם את הקריירה - בורשטיין, הלפרין, אליהו, כספי ואוחיון. אלה חמישה שחקנים ישראלים הבולטים ביותר
ב-15 השנים האחרונות (למעט טפירו) וכולם קיבלו את הבמה במכבי והפכו לגדולים בשורותיה.
הצעיר הבולט היחיד שהיה במכבי וכביכול לא קיבל את הצ'אנס בשנים האלה הוא גלמקל, אבל בגלל שהוא היה כ"כ מעט זמן במכבי, אז קשה
באמת להאשים את מכבי בעניין הזה.

הכשלון של מכבי כאן הוא בכך שהיא לא מצליחה לאתר מספיק שחקנים ולא מצליחה לבנות מספיק שחקנים. חמישה שחקנים ב-15 שנה זה
לא מספיק.
הכשלון הגדול עוד יותר, שהיא גם לא נערכת לחוקים החדשים, ובאמת בסוף נתקעת עם כל מיני ג'ייק כהנים וג'ון שיירים שבקושי שייכים לענף,
וכאן הביקורת שלך מוצדקת.

מצד שני, מאז ימי קטש העליזים (ובלי לכלול את כספי כמובן), לא היה שום ישראלי שיכול אפילו לעמוד ליד הקריירה המקצועית של דרק שארפ ודייויד בלו, ככה שגם קשה
להאשים את מכבי שמחפשת בשדות זרים לא מעט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2015, 23:02

felix_r כתב:

כל השמות האלה לא שווים כלום למכבי (חוץ משון דאוסון), כי אין להם עתיד יורוליג, וזה ממש לא משנה איפה הם חותמים![/quote]

מאיפה אתה יודע למי יש עתיד ביורוליג?

האם אתה טוען שהישראלי היחיד שיכול לשחק ביורוליג בעוד נניח 5-6 שנים הוא דאוסן? נדמה לי קצת מוגזם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 20 יוני 2015, 23:03

פליקס, ליאור והלפרין הישראלים הכי טובים בליגה?
ממש לא!

שליאור אליהו יחפש ת'חברים שלו האדומים בחוזה נמוך יותר ממה שמכבי הציעה לו..שילך לחפש...
הוא לא שווה את הסכומים הגבוהים שהוא דרש/מקבל- להזכירכם- ירושלים עפה מהשלב הראשון באירופה- הפסידה ב20 הפרש בגמר גביע ועם כל הצער שבאיבוד האליפות שלנו אם מכבי היתה מגיעה לגמר עם עם לנדסברג וסמית' גם שם הם היו עפים ב20 הפרש כל משחק...

ליאור אליהו הוא הישראלי הכי אובר רייטד אי פעם- לא שיפר את המשחק שלו בשיט- גויאבות בלי הגנה ובלי קליעה מחצי מרחק...שהוא ויותמית יהנו עם הכוכבית שלהם, אה, סליחה אליפות שלהם...
נערך לאחרונה על ידי my man בתאריך 20 יוני 2015, 23:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2015, 23:03

Holiday_Armadillo כתב:

זהו, לא זכרתי. זכרתי ויכוחים עם אור ועם ליאב בעיקר בהקשר לאליהו. אני הייתי אחד התומכים הגדולים שלו כאן בפורום עד
שעבר למגדל. כנ"ל עם הלפרין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 20 יוני 2015, 23:04

אני רוצה להגיד לכם משהו. כל הישראלים הצעירים, שהתפתחו בהמשך לשחקני יורוליג, הגיעו קודם למקומות גבוהים עם נבחרת העתודה. עוד 3 שבועות בערך מתחילה האליפות. נראה לאיזה מקום נגיע ומי יצטיין. לדעתי, זהו מדד טוב מאוד
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 20 יוני 2015, 23:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 יוני 2015, 23:06

הדבר האחרון שאפשר לקרוא לו טעות זה השחרור של ליאור.
מה קרה מאז העזיבה שלו? שני גביעים, אליפות ופאקינג גביע אירופה.
מה בירושלים מאז? 0 תארים וכישלון מביך ביורוקאפ.
נראה מה הוא יעשה בסדרת הגמר.

ד״א, הסגל הישראלי המקורי של מכבי יותר טוב משל ירושלים. טיוס יותר טוב מליאור וסילבן הרבה יותר טוב מיותם. גיא ויוגב הרבה יותר טובים משאר הישראלים שלהם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2015, 23:06

felix_r כתב:אני רוצה הלגיד לכם משהו. כל הישראלים הצעירים, שהתפתחו בהמשך לשחקני יורוליג, הגיעו קודם למקומות גבוהים עם נבחרת העתודה. עוד 3 שבועות בערך מתחילה האליפות. נראה לאיזה מקום נגיע ומי יצטיין. לדעתי, זהו מדד טוב מאוד

מסכים לגמרי... אתה רואה, לא בטוח שדאוסן הוא היחיד :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 יוני 2015, 23:07

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זהו, לא זכרתי. זכרתי ויכוחים עם אור ועם ליאב בעיקר בהקשר לאליהו. אני הייתי אחד התומכים הגדולים שלו כאן בפורום עד
שעבר למגדל. כנ"ל עם הלפרין.

גם איתך התווכחתי המון על מה שקשור אליו ואם אני לא טועה גם עם פליקס
לרוב זה היה מן ראש חץ כזה שלי ושל אור בכל מה שנוגע לליאור

ליאב לא אהב אותו רק בגלל שאור לא אהב והוא הולך אחריו לכל מקום שהוא הולך
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 20 יוני 2015, 23:11

jol9 כתב:
felix_r כתב:אני רוצה הלגיד לכם משהו. כל הישראלים הצעירים, שהתפתחו בהמשך לשחקני יורוליג, הגיעו קודם למקומות גבוהים עם נבחרת העתודה. עוד 3 שבועות בערך מתחילה האליפות. נראה לאיזה מקום נגיע ומי יצטיין. לדעתי, זהו מדד טוב מאוד

מסכים לגמרי... אתה רואה, לא בטוח שדאוסן הוא היחיד :bigsmile3

דאוסון יליד 93.
הילדים שבנבחרת הם ילידים 95-96.
חלק מהם כבר נמצאים או היו במכבי:
אור לאומי
זלמנסון
איתי שגב
...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 20 יוני 2015, 23:13

קודם כל דיברתי על ישראלים בכללי. אבל אם מתמקדים רק על הישראלים הצעירים אז אני לא יודע למה פליקס מחזיר אותי 10 שנים אחורה כשאנחנו כבר ב2015. טוב שלא הביא לי דוגמאות של דורון ג'מצ'י ונדב הנפלד. אם ישראלי צעיר אחד לא קיבל הזדמנות במכבי בשנים האחרונות ושחקן כמו בן אלטיט מקבל פירורי דקות בליגה הישראלית אז על מה הויכוח בכלל? מכבי לא משקיעה בישראלים. לא בכאלו שנמצאים אצלה ולא בכאלו שנמצאים בקבוצות אחרות ויכולים להיות אצלה.חושבים אחרת ? זכותכם. אבל תשאלו את דאוסן ובלייזר למה לא בחרו לשחק בקבוצה הבכירה בארץ .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], liran ו־12 אורחים