כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: ת'רד המתכונים!

06 יוני 2015, 20:33

מעולם לא שמעתי אותך כל כך קשוחה והחלטית.

Re: ת'רד המתכונים!

06 יוני 2015, 20:39

MTA2311 כתב:מעולם לא שמעתי אותך כל כך קשוחה והחלטית.


תמונה

Re: ת'רד המתכונים!

06 יוני 2015, 20:58

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:זהו, אין לך מושג כמה טעים זה יוצא, וזה גם נשמע לך מעפן אז לא תנסי.


אני מאוד אוהבת פיתה-פיצה אבל אני לא מתכוונת להתייחס לזה כאל ''פיצה''
גם פתי בר עם שוקולד זה טעים, אבל זה לא עוגה
בסיס מקסיקני לאוכל איטלקי? קיצור דרך נחמד אבל זה לא פיצה

תנסי אבל, זה באמת טוב.

Re: ת'רד המתכונים!

14 יוני 2015, 22:14

מתכון לפסטה מוקרמת ברוטב שמנת עגבניות הכי טעימה בעולם!..

רכיבים:
1 עגבנייה
1- רסק עגבניות
1- מיכל שמנת מתוקה לבישול
1- בצל
25/30 גרם חמאה
מלח, פלפל
1- חבילת פסטה
1- פרוסת גבנ"צ

אופן ההכנה:
את הפסטה מכינים כפי ההוראות על השקית...

הרוטב:
חותכים את הבצל לרצועות ארוכות/חותכים את הרצועות לחצי..
מטגנים את הבצל על המרגרינה הרותחת במחבת עמוקה עד להשקפה(לא השחמה-השקפה)
מרסקים את העגבניה בפומפייה גסה לתוך קערה
מוסיפים את העגבנייה המרוסקת + רסק העגבניות למחבת ומערבבים עד שהבצל מעורבב היטב בעגבניות.
ממליחים ומפלפלים
מוסיפים את השמנת
מערבבים היטב עד שכל הרוטב מקבל צבע כתום ורדרד אחיד..
נותנים לרוטב לבעבע ומוסיפים את הגבנ"צ(אפשר לחתוך אותה לריבועים קטנים ולפזר)
מחכים שהגבנ"צ תישקע ומערבבים...זהו!

מוסיפים את הרוטב לפסטה ומערבבים ובתיאבון!

יאמי!!!

Re: ת'רד המתכונים!

21 יוני 2015, 22:09

הכנתי עוף בתנור ביום שישי שחבל על הזמן

השריתי אותו במרינדה איזה 12 שעות, אז גם זה חלק מהעניין כי כל מי שמבשל יודע כמה זה קשה להחדיר טעם לעוף כשלא מבשלים אותו שעות על שעות

תלוי בכמה עוף אתם משתמשים, הכמות שפה היא ל-2 מגשים ומעלה של חלקי עוף

כף דבש (או סילאן למי שמעדיף)
4 כפות צ'ילי מתוק-חריף (אפשר יותר אם אתם אוהבים פיקנטי כמוני)
4 כפות סויה
3 שיני שום
מלח ופלפל

לערבב את העוף עם כל המרכיבים, לסגור בנילון נצמד ולשים במקרר
אני ממליצה גם לערבב שוב אחרי כמה שעות

לכוון את התנור על 180
לשים את העוף בתבנית ולסגור עם נייר כסף
אחרי שעה וחצי על 180 להוציא את העוף, להוריד את נייר הכסף ולהעלות את התנור ל-220 בשביל שיקבל צבע
זה אולי ייראה לכם שרוף אבל זה לא, זה הסוכר בדבש שמתקרמל למעלה ונותן לו צבע כהה

ליד זה אפשר להכין תוספת של תפוחי אדמה בתנור
חותכים תפוחי אדמה לאיזה צורה שרוצים (אני מעדיפה צורת צ'יפס)
מוסיפים פפריקה ממתוקה, מלח, פלפל ושמן זית (בשביל שלא יישרף ויהיה קריספי)
מכסים בנייר כסף ומכניסים ביחד עם העוף לתנור, זאת אומרת שלא צריך טמפרטורה נפרדת
מוציאים באותו זמן שמוציאים את העוף, מורידים את נייר הכסף ונותנים גם להם להיות על 220 עד שהם מקבלים צבע, זה מבטיח שהם יהיו רכים מבפנים וקריספים מבחוץ אם לא בא לכם לבשל אותם קודם חצי בישול ואז לייבש אותם ולחכות שהם יתקררו
אני אישית גם אוהבת לחתוך רצועות בצל (עובי בינוני אחרת זה יישרף) ולהוסיף לתפוחי אדמה, הם הופכים להיות רכים ומתוקים
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 21 יוני 2015, 22:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

Re: ת'רד המתכונים!

21 יוני 2015, 22:12

כרמל אני רציני עכשיו.
בואי תבשלי לי כל יום 4 שעות. 50 שקל שעה.


הקאצ' הוא יחס מחפיר כמו שאדון לבן נתן לפועל הכושי שלו באמריקה

Re: ת'רד המתכונים!

21 יוני 2015, 22:13

MTA2311 כתב:כרמל אני רציני עכשיו.
בואי תבשלי לי כל יום 4 שעות. 50 שקל שעה.


הקאצ' הוא יחס מחפיר כמו שאדון לבן נתן לפועל הכושי שלו באמריקה


אין לי שום בעיה עם יחס מחפיר אם אני מקבלת על זה כסף
אני יהודייה אחרי הכל

Re: ת'רד המתכונים!

21 יוני 2015, 22:14

Holiday_Armadillo כתב:הכנתי עוף בתנור ביום שישי שחבל על הזמן

השריתי אותו במרינדה איזה 12 שעות, אז גם זה חלק מהעניין כי כל מי שמבשל יודע כמה זה קשה להחדיר טעם לעוף כשלא מבשלים אותו שעות על שעות

תלוי בכמה עוף אתם משתמשים, הכמות שפה היא ל-2 מגשים ומעלה של חלקי עוף

כף דבש (או סילאן למי שמעדיף)
4 כפות צ'ילי מתוק-חריף (אפשר יותר אם אתם אוהבים פיקנטי כמוני)
4 כפות סויה
3 שיני שום
מלח ופלפל

לערבב את העוף עם כל המרכיבים, לסגור בנייר נצמד ולשים במקרר
אני ממליצה גם לערבב שוב אחרי כמה שעות

לכוון את התנור על 180
לשים את העוף בתבנית ולסגור עם נייר כסף
אחרי שעה וחצי על 180 להוציא את העוף, להוריד את נייר הכסף ולהעלות את התנור ל-220 בשביל שיקבל צבע
זה אולי ייראה לכם שרוף אבל זה לא, זה הסוכר בדבש שמתקרמל למעלה ונותן לו צבע כהה

ליד זה אפשר להכין תוספת של תפוחי אדמה בתנור
חותכים תפוחי אדמה לאיזה צורה שרוצים (אני מעדיפה צורת צ'יפס)
מוסיפים פפריקה ממתוקה, מלח, פלפל ושמן זית (בשביל שלא יישרף ויהיה קריספי)
מכסים בנייר כסף ומכניסים ביחד עם העוף לתנור, זאת אומרת שלא צריך טמפרטורה נפרדת
מוציאים באותו זמן שמוציאים את העוף, מורידים את נייר הכסף ונותנים גם להם להיות על 220 עד שהם מקבלים צבע, זה מבטיח שהם יהיו רכים מבפנים וקריספים מבחוץ אם לא בא לכם לבשל אותם קודם חצי בישול ואז לייבש אותם ולחכות שהם יתקררו
אני אישית גם אוהבת לחתוך רצועות בצל (עובי בינוני אחרת זה יישרף) ולהוסיף לתפוחי אדמה, הם הופכים להיות רכים ומתוקים

יאמ...אנחנו מכינים מרינדה די דומה...

Re: ת'רד המתכונים!

21 יוני 2015, 22:33

בואנה כרמל איזה מתכונים
ועוד אוהבת חריף למרות שאת פולניה?

Re: ת'רד המתכונים!

21 יוני 2015, 22:36

rc4991 כתב:בואנה כרמל איזה מתכונים
ועוד אוהבת חריף למרות שאת פולניה?


פיקנטי, לא חריף
פעם אכלתי סחוג בטעות ועד היום אני מקלידה רק בעזרת מצמוץ

Re: ת'רד המתכונים!

21 יוני 2015, 22:44

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:בואנה כרמל איזה מתכונים
ועוד אוהבת חריף למרות שאת פולניה?


פיקנטי, לא חריף
פעם אכלתי סחוג בטעות ועד היום אני מקלידה רק בעזרת מצמוץ

חחחחח
תמיד מצחיק אותי לראות אשכנזים (בעיקר בנות) אוכלים חריף

Re: ת'רד המתכונים!

21 יוני 2015, 22:46

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:בואנה כרמל איזה מתכונים
ועוד אוהבת חריף למרות שאת פולניה?


פיקנטי, לא חריף
פעם אכלתי סחוג בטעות ועד היום אני מקלידה רק בעזרת מצמוץ

חחחחח
תמיד מצחיק אותי לראות אשכנזים (בעיקר בנות) אוכלים חריף


אתה חושב שאני מגזימה אולי אבל קראתי לאמא שלי בפאניקה כי לא יכלתי לנשום ומים קרים רק עשו את זה יותר גרוע
עד כדי כך הייתי בורה במאכלים חריפים אמיתיים שלא ידעתי אפילו שצריך משהו שומני כמו חלב

Re: ת'רד המתכונים!

21 יוני 2015, 22:48

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:בואנה כרמל איזה מתכונים
ועוד אוהבת חריף למרות שאת פולניה?


פיקנטי, לא חריף
פעם אכלתי סחוג בטעות ועד היום אני מקלידה רק בעזרת מצמוץ

חחחחח
תמיד מצחיק אותי לראות אשכנזים (בעיקר בנות) אוכלים חריף

אני לא מסוגל לאכול חריף!!! אפילו לא קמצוץ! פעם שמו לי חריף בפלאפל...אחרי שעתיים כשירדה לי הנפיחות מהלשון והדמעות הפסיקו לרדת הבנתי שאני אשכנזי...

Re: ת'רד המתכונים!

21 יוני 2015, 22:50

my man כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:בואנה כרמל איזה מתכונים
ועוד אוהבת חריף למרות שאת פולניה?


פיקנטי, לא חריף
פעם אכלתי סחוג בטעות ועד היום אני מקלידה רק בעזרת מצמוץ

חחחחח
תמיד מצחיק אותי לראות אשכנזים (בעיקר בנות) אוכלים חריף

אני לא מסוגל לאכול חריף!!! אפילו לא קמצוץ! פעם שמו לי חריף בפלאפל...אחרי שעתיים כשירדה לי הנפיחות מהלשון והדמעות הפסיקו לרדת הבנתי שאני אשכנזי...


גם אצלי זה היה בפלאפל!
המוכר שאל אם אני רוצה חריף וחשבתי שהוא מתכוון פיקנטי אז אמרתי כן
עד היום יש לי 70% נכות

Re: ת'רד המתכונים!

21 יוני 2015, 23:03

בבקשה תמשיכו עם הסיפורים שלכם :laugh3

Re: ת'רד המתכונים!

21 יוני 2015, 23:06

בואנ׳ה עשיתם אותי רעב.
איזה דכאון.

Re: ת'רד המתכונים!

22 יוני 2015, 14:46

לא מתכון אבל רציתי לשתף בכל זאת כי...יאמי

תמונה

Re: ת'רד המתכונים!

22 יוני 2015, 18:40

תמונה

כרמל הכינה לאחיינים מעדן ווייטנאמי :laugh2

Re: ת'רד המתכונים!

22 יוני 2015, 18:41

felix_r כתב:תמונה

כרמל הכינה לאחיינים מעדן ווייטנאמי :laugh2


אני לא אוהבת שאני צריכה לארח ולשעשע אנשים, אבל אני גם לא אנסה להרוג אותם (אלא אם כן הם לא משפחה)

Re: ת'רד המתכונים!

22 יוני 2015, 18:46

זה לא מאכל שהורג, אבל זה כן מאכל שמבריח אנשים מהבית. ותחשבי על זה! :huh
פרסם תגובה