ת'רד המלפפונים V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי felix_r » 23 יוני 2015, 02:03

אחדשיודע כתב:פליקס, כל זה סביר בהחלט אם מגיע שוטינג גארד אמיתי שיאייש את עמדה 2 כשחקן חמישייה. ומקל עדיין לא במכבי, חכו.

ברור שאני לא יודע שום דבר בוודאות. אני רק עושה השערות עם סבירות יחסית גבוהה.

יש עוד אפשרות, שבהחלט יכולה להתקיים במציאות:

טיוס עוזב, ואילו פישר נשאר בכסף הגדול באוניקס. אפשרי? אפשרי מאוד. במצב כזה אנחנו נמצאים עם ישראלי 1 בכיר מאוד פחות מאשר התחלנו את העונה החולפת. במקרה כזה למכבי אין שום דרך אחרת מאשר להביא את מקל, כי פשוט לא נשארו יותר ישראלים אחרים מהדרג הראשון חוץ ממקל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יוני 2015, 02:12

אין ספק שמכבי נקלעה למצב רע בגזרת הישראלים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yzafrir » 23 יוני 2015, 06:54

ציוות של רוצ'סטי יחד עם מקל קצת משנה את הבחירה הגארד הנוסף שיגיע. הוא חייב להיות ג'ו טו גאי שיודע לייצר לעצמו נקודות לבד גם מבחוץ וגם בתדירות ולכן פארמר נפסל מראש. מבין השלושה גודלוק/ פארגו/לאנגפורד , לאנגפורד נפסל אצלי בגלל הלוזריות שכבר שנים הוכיח שהוא לא מסוגל להוביל קבוצה ליותר מטופ 8 . מבין גודלוק או פארגו מקצועית אין לי כלכך העדפה אבל לפארגו יש יתרון מבחינת מחיר ( גודלוק זה שחקן של מליון וחצי יורו ) ומבחינת הכרות עם המערכת...מבין השחקנים ללא ניסיון ליורוליג אז ויליאמס הוא אופציה טובה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 23 יוני 2015, 08:07

ג'ו טו גאי כבר היה לך העונה. לא מציאה גדולה :D
er79

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 יוני 2015, 08:22

וויליאמס נראה לי הכי ריאלי מבין השלושה. חוץ מזה מזמן לא היה לנו וויליאמס בקבוצה. ;)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2015, 08:23

אני חושב שאחרי מה שקרה העונה, מקל יגיע בסבירות די גבוהה...
מכבי לא תבנה שוב סגל בלי צברים ובלי ישראלים
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יוני 2015, 09:19

jol9 כתב:אני חושב שאחרי מה שקרה העונה, מקל יגיע בסבירות די גבוהה...
מכבי לא תבנה שוב סגל בלי צברים ובלי ישראלים

ככל שעובר הזמן ואין חתימה, הסיכויים שמקל יגיע הופכים רחוקים יותר. מכבי צריכה לסגור את זה עוד השבוע לפני שירושלים זוכה באליפות וכנראה מקבלת כרטיס ליורוליג.
roy1000

הודעהעל ידי גל גל » 23 יוני 2015, 09:30

אם מקל וויליאמס מדיעים ועוד נטר נורמאלי אנחנו קבוצה לפיינל פור
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יוני 2015, 09:32

גל גל כתב:אם מקל וויליאמס מדיעים ועוד נטר נורמאלי אנחנו קבוצה לפיינל פור

נכון. כי הקו האחורי של מקל-רוצ'סטי באמת הביא קבוצה לפיינל פור בשנה שעברה. או שבעצם לא...
roy1000

הודעהעל ידי cannon » 23 יוני 2015, 09:35

כמה עדכונים משעות הלילה, שישמחו פה חלק ויעציבו אחרים...
1. ענין מקל לא סגור. הגרסאות שיוצאות ממקורבי השחקן וממקורבי מכבי שונות... מהצד של מכבי העניינים נראו כקרובים לסגירה. בצד של מקל, העניינים הרגילים עולים שוב במה שמשודר כלפי חוץ (אופציית מחנות בקיץ, אפשרות יציאה מהחוזה עד תאריך מסויים שיאפשר גם לקבוצות יורוליג עשירות יותר להחתים אותו).
2. מכבי מגלה עניין בלוק הרגונדי אחרי שזה שוחרר מולנסיה. אחרי שהבינו שזוראן ארצג כנראה לא בטווח המחירים ויש רצון תמידי בסטרץ׳ 4 אמיתי. במקרה של הרגונדי, סגנון המשחק הפיזי והאפשרות שישמור גם על סנטרים בהרבה מקרים, מושכים מאוד את מכבי. שיחות החלו בין הצדדים...
3. עלול להיות מושפע מענין הרגונדי ועלול להשאיר את מכבי גם בלי אף אחד מהם, ג׳מאל מקלין... על אף שאין תלות בין שניהם, לאור העובדה שהסנטר שיחליף את טיוס יהיה כנראה ד׳אור פישר, מכבי מתלבטת לגבי השחקן שישלים את הקו הקדמי במקרה הזה ואם הרגונדי ופישר יגיעו, כנראה שמקלין יהיה פחות מתאים בתור השחקן הנוסף. אם מקלין יגיע, הרגונדי כנראה פחות מתאים ויעדיפו מישהו ״קפיצי״ יותר סטייל טיוס/אמבקווה/שיין לוואל. בקיצור, העניינים מורכבים ואם ימשכו זמן, יאבדו את כל האופציות... צפו להתפתחויות במהלך היומיים הקרובים...
cannon

הודעהעל ידי ankram » 23 יוני 2015, 09:38

roy1000 כתב:
גל גל כתב:אם מקל וויליאמס מדיעים ועוד נטר נורמאלי אנחנו קבוצה לפיינל פור

נכון. כי הקו האחורי של מקל-רוצ'סטי באמת הביא קבוצה לפיינל פור בשנה שעברה. או שבעצם לא...

לא , אבל תהיה קצת הוגן , מקל הגיע לניזני כמעט בסוף העונה האירופאית שלה , זה כמו להאשים את מנסה בונסו שלא עזר לירושליים לעלות שלב באירופה.
וכן , קו אחורי של מקל , טיילר , אוחיון וויליאמס הוא קו אחורי ראוי ביותר , גם ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 23 יוני 2015, 09:41

הכי חשוב זה להפטר מאלכסנדר וכהן , הם כל כך רחוקים מהDNA של המועדון.
2 שחקנים שלא מסוגלים לשמור על הצל שלהם , הכי לא מכביסטים שיש , הראשון אולי רוצה , אבל רכיכה שאפילו אליהו נראה על ידו כמו גארי פייטון , השני בכלל מנותק לחלוטין ממה שורה בקבוצה ומשחק בעצם ללא מסגרת קבוצתית.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יוני 2015, 09:43

ankram כתב:לא , אבל תהיה קצת הוגן , מקל הגיע לניזני כמעט בסוף העונה האירופאית שלה , זה כמו להאשים את מנסה בונסו שלא עזר לירושליים לעלות שלב באירופה.
וכן , קו אחורי של מקל , טיילר , אוחיון וויליאמס הוא קו אחורי ראוי ביותר , גם ביורוליג.

הוא אולי קו אחורי ראוי, אבל הוא לא בדיוק יול-רודריגז. אני חושב שמקל שחקן טוב, אבל צריך לשים דברים על דיוקם. לא מדובר באיזה סופרסטאר ברמה האירופאית.
זה לא קו אחורי לפיינל פור.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 23 יוני 2015, 09:46

roy1000 כתב:
ankram כתב:לא , אבל תהיה קצת הוגן , מקל הגיע לניזני כמעט בסוף העונה האירופאית שלה , זה כמו להאשים את מנסה בונסו שלא עזר לירושליים לעלות שלב באירופה.

הוא אולי קו אחורי ראוי, אבל הוא לא בדיוק יול-רודריגז. אני חושב שמקל שחקן טוב, אבל צריך לשים דברים על דיוקם. לא מדובר באיזה סופרסטאר ברמה האירופאית.
זה לא קו אחורי לפיינל פור.

זה קו אחורי לפיינל פור , עם קו אחורי של פארגו אוחיון חצי נכה והיינס עשירית שחקן כדורסל + לאנסברג שחזר מפציעה ולא היה אפקטיבי , הגעת להצלבה ולא היית רחוק לקחת משחק בחוץ.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יוני 2015, 09:49

ankram כתב:זה קו אחורי לפיינל פור , עם קו אחורי של פארגו אוחיון חצי נכה והיינס עשירית שחקן כדורסל + לאנסברג שחזר מפציעה ולא היה אפקטיבי , הגעת להצלבה ולא היית רחוק לקחת משחק בחוץ.

על מה אתה מדבר? חטפת סוויפ בהצלבה, והיית יכול בקלות גם לא לעלות. אחרי שניז'ני אפילו להצלבה לא הצליחה לעלות, אני לא מבין את האופטימיות הגדולה. מה גם, שאם באמת מקל יגיע, וגם עוד גארד, זה אומר שתהיה ירידה חדה בקו הקידמי.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 יוני 2015, 10:01

אני חושב שפיינלפור זה גם עניין של מזל בהגרלה, טיימינג, כושר של קבוצה, מזל לא לחטוף פציעות משחקנים חשובים, כימיה של שחקנים, יכולת של מאמן לחבר הכול לקבוצה אחת מנצחת. כשהכול הולך אפשר להיות יותר מסך השחקנים שיש לך, כשזה לא הולך אז נראים אפילו פחות.
בגרף הסינוסי של מכבי בשנים האחרונות יש מצב שבשנה הבאה נהיה בצד ההפוך של השנה הזאת, אבל באמת אי אפשר לדעת. אפשר רק לקוות.
כמובן שגם צריך שחקנים טובים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי ankram » 23 יוני 2015, 10:15

roy1000 כתב:
ankram כתב:זה קו אחורי לפיינל פור , עם קו אחורי של פארגו אוחיון חצי נכה והיינס עשירית שחקן כדורסל + לאנסברג שחזר מפציעה ולא היה אפקטיבי , הגעת להצלבה ולא היית רחוק לקחת משחק בחוץ.

על מה אתה מדבר? חטפת סוויפ בהצלבה, והיית יכול בקלות גם לא לעלות. אחרי שניז'ני אפילו להצלבה לא הצליחה לעלות, אני לא מבין את האופטימיות הגדולה. מה גם, שאם באמת מקל יגיע, וגם עוד גארד, זה אומר שתהיה ירידה חדה בקו הקידמי.

בוא נבלבל אותך קצת בעובדות בסדר?
מכבי הגיעו לסיבוב השני בטופ16 עם סגל שכלל קו אחורי של פארגו , יוגב והיינס (לאנסברג היה פצוע) , סופו (שגם היה פצוע) ואלכסנדר שבדיעבד כלל לא היה מחובר , את כל עונת היורוליג היא עשתה ללא פניני ועם רבע סופו , אמנם חטפה סוויפ בהצלבה אבל לא היתה רחוקה מ 3-1.
מה זה אומר על קו אחורי שכולל את מקל , רוצסטי , אוחיון (כמחליף) ועוד גארד שעולה על היינס (לא נראה לי קשה כל כך)? שהוא יותר עמוק , ולא פחות טוב מקו אחורי של פארגו יוגב והיינס.
גם אם תהיה ירידה חדה בקו הקדמי כל עוד יביאו לשם שחקנים מחויבים ששומרים ולוקחים ריבאונד , עדיין את הקבוצה מניעים הגארדים , מה עוזר לך קו קדמי של סופו , טיוס , אלכסנדר ורנדל , אם הגארדים לא מפעילים אותו????

ריאל לקחה את היורוליג עם קו קדמי חלש יותר ממה שהיה לה בשנים האחרונות , אבל הוא היה יותר מחוייב ודרש פחות כדורים , אולימפיאקוס הגיעה לגמר היורוליג עם קו קדמי שהתפקיד שלו בעיקר זה לעשות חסימות ולהתגלגל , ללא שחקן מטרה אמיתי בצבע למעט פרינטזיס , דווקא הקווים הגבוהים העמוקים והאיכותיים יותר , נלחמו על מקומות 3-4.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 23 יוני 2015, 10:16

אדגר פו כתב:אני חושב שפיינלפור זה גם עניין של מזל בהגרלה, טיימינג, כושר של קבוצה, מזל לא לחטוף פציעות משחקנים חשובים, כימיה של שחקנים, יכולת של מאמן לחבר הכול לקבוצה אחת מנצחת. כשהכול הולך אפשר להיות יותר מסך השחקנים שיש לך, כשזה לא הולך אז נראים אפילו פחות.
בגרף הסינוסי של מכבי בשנים האחרונות יש מצב שבשנה הבאה נהיה בצד ההפוך של השנה הזאת, אבל באמת אי אפשר לדעת. אפשר רק לקוות.
כמובן שגם צריך שחקנים טובים.

בעיקר צריך מאמן טוב , פה לדעתי קבור הכלב.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 23 יוני 2015, 10:23

לא יודע החשש הגדול שלי זה קו קדמי גמדי , ההידבקות כביכול למקלין מדאיגה אותי ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי rc4991 » 23 יוני 2015, 10:27

לא מבין את הטמטום הזה
במקום להביא גם את מקל וגם את אוחיון בנוסף לגארד זר נוסף, שיבחרו אחד מהם וישאירו את פארגו וזה אפילו יכול לעלות להם פחות
למה להביא שני שחקנים שהם אותו הדבר במקום להשקיע בגיוון ולהשאיר פה את פארגו שייצור באחד על אחד?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים