המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אני לא מבין מה הטעם להכניס את בנדר לסגל , הוא גם ככה עדיין לא בשל מספיק בשביל באמת לתרום ביורוליג ...
אם מחפשים 4 זול אז שוב פעם למה לא להשאיר את אלכסנדר ?
רועי גלדסטון כתב:מחר ייתכנסו הנהלת הקבוצה והצוות המקצועי לישיבה שתוכנה יהיה סיכום העונה החולפת והמשך תכנון בניית הסגל לעונה הבאה.
בישיבה צפויים לדון בהסכם שתציע הקבוצה לפישר ולבדוק את מעמדם של טיוס וג'ייק כהן.
החציל האצטקי כתב:יכול להיות שמכבי לא תצרף גבוה ישראלי בכלל, ותלך על קונספט של שני סנטרים זרים, ושני מספרי 4 זרים?
נניח, תשאיר את סופו- בהגדרה- כשחקן ליורוליג בלבד?
יכול מאוד להיות בעיניי, בהסתכלות על פניני כ-4 בליגה, ועל הצעירים המובילים שלה (אלטיט ושגב) כשחקני פנים.
יש מצב. אני חושם שגם עדיף לשלם 800,000$ לאמבקווה מלשלם אותם לדיאור פישר.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:יכול להיות שמכבי לא תצרף גבוה ישראלי בכלל, ותלך על קונספט של שני סנטרים זרים, ושני מספרי 4 זרים?
יכול מאוד להיות בעיניי, בהסתכלות על פניני כ-4 בליגה, ועל הצעירים המובילים שלה (אלטיט ושגב) כשחקני פנים.
מכבי לא תישאר בלי גבוה ישראלי. זה יהיה אחד מבין פישר/רותבארט. אני לא פוסל מצב שיגיעו גם אמבקווה וגם מקלין. לדעתי זה יקרה.
מקאדו 3 כתב:2 זרים לעמדות 4 - 5 שמגרדים את ה 2.03 מלמטה ? לא נראה לי עדיף כבר אחד מהם עם בראיינט לפחות יש לו גוף גדול ומאסה .
מקאדו 3 כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:יכול להיות שמכבי לא תצרף גבוה ישראלי בכלל, ותלך על קונספט של שני סנטרים זרים, ושני מספרי 4 זרים?
מכבי לא תישאר בלי גבוה ישראלי. זה יהיה אחד מבין פישר/רותבארט. אני לא פוסל מצב שיגיעו גם אמבקווה וגם מקלין. לדעתי זה יקרה.
2 זרים לעמדות 4 - 5 שמגרדים את ה 2.03 מלמטה ? לא נראה לי עדיף כבר אחד מהם עם בראיינט לפחות יש לו גוף גדול ומאסה .
felix_r כתב:מקאדו 3 כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:יכול להיות שמכבי לא תצרף גבוה ישראלי בכלל, ותלך על קונספט של שני סנטרים זרים, ושני מספרי 4 זרים?
2 זרים לעמדות 4 - 5 שמגרדים את ה 2.03 מלמטה ? לא נראה לי עדיף כבר אחד מהם עם בראיינט לפחות יש לו גוף גדול ומאסה .
איזה בראיינט בראש שלך? אז מה אם יש לו גוף גדול? מה הוא עושה איתו? זורק שלשות?
מקאדו 3 כתב:אז יותר טוב להביא שני גמדים ואחרי חודש לגלות שאין לך עם מי ומה להילחם בטומיצ'ים ובורוסיסים של היבשת ? אז לא בראיינט הגולם ( הגזמה פראית ) אבל אין בכל העולם סנטרים סבירים באיזור ה 2.10 ? איך פעם מצאו וויצ'יצ'ם והאפמנים מה שחקנים הפסיקו לצמוח מעל 2.05 ?
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:אז יותר טוב להביא שני גמדים ואחרי חודש לגלות שאין לך עם מי ומה להילחם בטומיצ'ים ובורוסיסים של היבשת ? אז לא בראיינט הגולם ( הגזמה פראית ) אבל אין בכל העולם סנטרים סבירים באיזור ה 2.10 ? איך פעם מצאו וויצ'יצ'ם והאפמנים מה שחקנים הפסיקו לצמוח מעל 2.05 ?
עם מי נלחמנו בבורוסוסים בשנתיים האחרונות? עם טיוס שבקושי יש לו 2.00? סופו? זה לא מנע מאיתנו גביע אירופה.
מקאדו 3 כתב:די נו , מה סופו עכשיו ? זה שהוא 2.06 ? העוצמה והמאסה שלו קיזזו את החיסרון היחסי בסנטימטרים , פה מדובר על קו קדמי ' קונבנציונלי ' עם 2 שחקנים של 2.03 ...
מכבי לא נלחמה בבורוסוסים עם טיוס , רוב העונה זה היה סופו הטוב שדיי התעלל בגבוהים של היריבות טיוס נתן בעיקר פיניש מדהים , אבל בלי סופו כל העונה לא הינו זוכים בגביע .
yehooda כתב:PG = טיילור רוצ'סטי (1.85) רוסיה, יוגב אוחיון (1.90)
SG = ג'רמי פארגו (1.88), קארלון בראון (1.98) גרמניה. לנדסברג (1.98).
SF = דווין סמית' (1.96), פניני (2.00).
PF = בראיין רנדל (2.03), ארל קלארק (2.08) סין.
C = פישר (2.11 ) קאזאן, שיין לאוואל (2.08) איטליה.
roy1000 כתב:אנשים שבונים את הסגל מתעלמים מכמה דברים:
1. אוחיון, סילבן, סמית', רנדל ופניני חתומים ויישארו.
2. בנדר יצטרף כזר שישי או שביעי.
3. חוק הצעירים - למכבי יש 3 ישראלים חתומים מעל גיל 25. יש מקום לעוד ישראלי אחד כזה, כל ישראלי נוסף (מעבר לאחד + החתומים) יביא לזה שלא כולם יוכלו להירשם לליגה.
תנסו לבנות את הסגלים תחת הכללים האלה אם אתם רוצים משהו ריאלי.
dod כתב:roy1000 כתב:אנשים שבונים את הסגל מתעלמים מכמה דברים:
1. אוחיון, סילבן, סמית', רנדל ופניני חתומים ויישארו.
2. בנדר יצטרף כזר שישי או שביעי.
3. חוק הצעירים - למכבי יש 3 ישראלים חתומים מעל גיל 25. יש מקום לעוד ישראלי אחד כזה, כל ישראלי נוסף (מעבר לאחד + החתומים) יביא לזה שלא כולם יוכלו להירשם לליגה.
תנסו לבנות את הסגלים תחת הכללים האלה אם אתם רוצים משהו ריאלי.
רק הערה קטנה - אוחיון עוד לא חתם
MTA2311 כתב:ג'וש דנקן זה סיפור של איזה מיליון דולר ברוטו. אם אני לא טועה כבר יש עליו מיסוי של ישראלי.
שוב אני אומר, אין שום סיבה להשקיע הרבה כסף ב4 נוסף. מנסיון העבר, פדרמן ישקיע בדיוק בעמדה שלא צריך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים