המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:חחחח נמכבי ' מאמינים ' שמקל יחתום ...
תיקראו כל מילה הוא עדיין רוצה לנסות להתקבל לאנ בי איי ושוקל הצעות מרוסיה .
חולירע שמשחק עם מכבי זה מה שייש לי להגיד .
http://sports.walla.co.il/item/2866802
700 אלף נטו לעונה למקל? מה זה אומר על שלושת הזרים הנוספים שיגיעו? 200K לזר?
felix_r כתב:בעצם אתה אומר, שגם אם הוא היה נותן עונה גדולה ומכבי היתה מצליחה מקצועית, עדיין הוא לא היה נשאר...
יש לי הרגשה שמישהו עושה קצת סיבוב על האוהדים, לא?
לא. אני תמיד אומר את מה שאני אומר, ולא צריך לנחש מה בעצם אני אומר
felix_r כתב:אין שום ספק שפארגו שוחרר מסיבות כלכליות. העונה צסקא שילמה מחצית משכרו (וגם ככה הוא היה יקר). אילו היה נשאר, מכבי הייתה משלמת עכשיו את כל השכר
jol9 כתב:felix_r כתב:בעצם אתה אומר, שגם אם הוא היה נותן עונה גדולה ומכבי היתה מצליחה מקצועית, עדיין הוא לא היה נשאר...
תמיד יש סאבקונטקסט...
roy1000 כתב:felix_r כתב:אין שום ספק שפארגו שוחרר מסיבות כלכליות. העונה צסקא שילמה מחצית משכרו (וגם ככה הוא היה יקר). אילו היה נשאר, מכבי הייתה משלמת עכשיו את כל השכר
למכבי הייתה עליו אופציה במליון נטו. היא בחרה לשחרר אותו תמורת 150 נטו. כלומר, הזר החד שיגיע, יעלה הרבה פחות מהפער (850 נטו).
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:אין שום ספק שפארגו שוחרר מסיבות כלכליות. העונה צסקא שילמה מחצית משכרו (וגם ככה הוא היה יקר). אילו היה נשאר, מכבי הייתה משלמת עכשיו את כל השכר
למכבי הייתה עליו אופציה במליון נטו. היא בחרה לשחרר אותו תמורת 150 נטו. כלומר, הזר החד שיגיע, יעלה הרבה פחות מהפער (850 נטו).
אתה בטוח שהאופציה הייתה במיליון נטו ?
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:בעצם אתה אומר, שגם אם הוא היה נותן עונה גדולה ומכבי היתה מצליחה מקצועית, עדיין הוא לא היה נשאר...
תמיד יש סאבקונטקסט...
אתה לא צריך לקרוא בין השורות.
אם יש לך שאלה, תשאל, אל תנחש
שחף כתב:אין מצב שמשלמים להיינס פיצוי ואם זה קורה זה משהו די מצחיק. זה לא חוזה ברמה של פארגו
חנו'ש כתב:שחף כתב:אין מצב שמשלמים להיינס פיצוי ואם זה קורה זה משהו די מצחיק. זה לא חוזה ברמה של פארגו
כל הרעיון של מכבי משלמת פיצוי להיינס הוא מצחיק שכן זה היינס שצריך לתת פיצויים לכל אוהד מכבי ואוהד כדורסל באשר הוא שנאלץ לצפות בו עונה שלמה מנסה לכדרר כדור....
אני אישית מרגישה קצת מחוללת....
jol9 כתב:חנו'ש כתב:שחף כתב:אין מצב שמשלמים להיינס פיצוי ואם זה קורה זה משהו די מצחיק. זה לא חוזה ברמה של פארגו
כל הרעיון של מכבי משלמת פיצוי להיינס הוא מצחיק שכן זה היינס שצריך לתת פיצויים לכל אוהד מכבי ואוהד כדורסל באשר הוא שנאלץ לצפות בו עונה שלמה מנסה לכדרר כדור....
אני אישית מרגישה קצת מחוללת....
אם נסיון של היינס לכדרר מרגיש כמו בעילה ללא הסכמה, אז איך ניתן לתאר את התחושה של היינס מנסה לסדר תרגיל, ואז לא מבין
מה צריך לעשות בתרגיל, ואז מכדרר קצת וזורק שלשה עם יד על הפנים? זה כבר נשמע לי כמו עריפת ראש של דעא"ש
שחף כתב:רוי מכבי תקבל 150K על ת'יוס ככה שאתה יכול לקזז את זה משם
Holiday_Armadillo כתב:אבי סגל כותב שמכבי עושים מאמצים לסגור עם מקל
שמכבי עוד לא יודעים אם אוחיון יישאר ואם הוא לא יישאר אז יביאו גארד ישראלי אחר, העדיפות הראשונה היא יבזורי
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבי סגל כותב שמכבי עושים מאמצים לסגור עם מקל
שמכבי עוד לא יודעים אם אוחיון יישאר ואם הוא לא יישאר אז יביאו גארד ישראלי אחר, העדיפות הראשונה היא יבזורי
לפי מה שהבנתי, מקל לא מוכן להתחייב לכלום. בת'כלס המו"מ הוא שמכבי מעלה את ההצעה שלה עוד ועוד ומקל לא נותן שום תשובה.
בסופו של דבר יברחו גם מקל וגם אוחיון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־8 אורחים