25 יוני 2015, 00:14
חנו'ש כתב:הבעיה היא שרוצ'סטי חור בהגנה, לאנדסברג חור בהגנה וגם מקל לא זכור לי כשוס גדול בתחום, אז מה יהיה? אוחיון ישמור לבד על כל הגארדים של היריבה?? (והסנטרים כמובן לפי שיטת החילופים "הגאונית" של גודס...)
ממש בא לי שהזר הנוסף שאני מקווה שיביאו איזה איזה בולדוג הגנתי כזה משהו סטייל פרקינס של פעם, מישהו שידע לבד לשתק את מובילי הכדור של היריבה.
25 יוני 2015, 00:17
jol9 כתב:חנו'ש כתב:הבעיה היא שרוצ'סטי חור בהגנה, לאנדסברג חור בהגנה וגם מקל לא זכור לי כשוס גדול בתחום, אז מה יהיה? אוחיון ישמור לבד על כל הגארדים של היריבה?? (והסנטרים כמובן לפי שיטת החילופים "הגאונית" של גודס...)
ממש בא לי שהזר הנוסף שאני מקווה שיביאו איזה איזה בולדוג הגנתי כזה משהו סטייל פרקינס של פעם, מישהו שידע לבד לשתק את מובילי הכדור של היריבה.
האמת אני לא חושב שיצא לי לראות יותר מדי שחקנים כמו פרקינס של העונה ההיא.
זאת היתה תופעת טבע...
25 יוני 2015, 00:17
25 יוני 2015, 00:19
חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:הבעיה היא שרוצ'סטי חור בהגנה, לאנדסברג חור בהגנה וגם מקל לא זכור לי כשוס גדול בתחום, אז מה יהיה? אוחיון ישמור לבד על כל הגארדים של היריבה?? (והסנטרים כמובן לפי שיטת החילופים "הגאונית" של גודס...)
האמת אני לא חושב שיצא לי לראות יותר מדי שחקנים כמו פרקינס של העונה ההיא.
זאת היתה תופעת טבע...
אז לא פרקינס, אפשר ברמה של דריק כשהיה בשיאו??
אתה יודע מה? אני אפילו אתפשר על מישהו כמו אלכס גארסיה אם אתם זוכרים....
25 יוני 2015, 14:30
25 יוני 2015, 16:14
שמואל1 כתב:עוד לא התחיל המשחק וכבר כל אתרי הספורט מדברים על מהפכה בכדורסל וסוף ההגמוניה של מכבי ת"א.
זה די ברור שירושלים אכן הולכת לזכות, אבל קצת כבוד ליריבה אילת. היו דברים מעולם.
25 יוני 2015, 16:44
מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:עוד לא התחיל המשחק וכבר כל אתרי הספורט מדברים על מהפכה בכדורסל וסוף ההגמוניה של מכבי ת"א.
אילת (בלי פאלמר) לא תדגדג אפילו את ירושלים היום. את שלה היא כבר עשתה מול הכלומניקים שלנו. הייתי מוכן להמר על זה אם התוצאה לא היתה אליפות לירושלים..
לצערי זה גמור. תתכוננו לשנה קשה מאוד בתקשורת..
25 יוני 2015, 16:47
מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:עוד לא התחיל המשחק וכבר כל אתרי הספורט מדברים על מהפכה בכדורסל וסוף ההגמוניה של מכבי ת"א.
אילת (בלי פאלמר) לא תדגדג אפילו את ירושלים היום. את שלה היא כבר עשתה מול הכלומניקים שלנו. הייתי מוכן להמר על זה אם התוצאה לא היתה אליפות לירושלים..
25 יוני 2015, 17:19
שמואל1 כתב:עוד לא התחיל המשחק וכבר כל אתרי הספורט מדברים על מהפכה בכדורסל וסוף ההגמוניה של מכבי ת"א.
25 יוני 2015, 17:20
roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:עוד לא התחיל המשחק וכבר כל אתרי הספורט מדברים על מהפכה בכדורסל וסוף ההגמוניה של מכבי ת"א.
בלי פאלמר, ועם 3 זרים, אילת תתקשה מאוד להחזיק מעמד במשחק הזה. עד תחילת שבוע הבא, כל הסיפור יישכח.
25 יוני 2015, 17:35
docariel כתב:לצערי בכל מחזור עד המחזור האחרון בעונה הבאה של ירושלים יקראו לה ״האלופה״...
זה הולך לצרום עד שהיא תתחלף....
25 יוני 2015, 17:38
roy1000 כתב:docariel כתב:לצערי בכל מחזור עד המחזור האחרון בעונה הבאה של ירושלים יקראו לה ״האלופה״...
אפשר לחשוב... אנחנו מפסידים כל שנה שניה את האליפות. לא ביג דיל.
לפחות הפעם לא יקראו לנו "סגנית האלופה".
25 יוני 2015, 17:53
25 יוני 2015, 18:15
25 יוני 2015, 18:27
docariel כתב:roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:עוד לא התחיל המשחק וכבר כל אתרי הספורט מדברים על מהפכה בכדורסל וסוף ההגמוניה של מכבי ת"א.
בלי פאלמר, ועם 3 זרים, אילת תתקשה מאוד להחזיק מעמד במשחק הזה. עד תחילת שבוע הבא, כל הסיפור יישכח.
לצערי בכל מחזור עד המחזור האחרון בעונה הבאה של ירושלים יקראו לה ״האלופה״...
25 יוני 2015, 18:39
25 יוני 2015, 18:44
my man כתב:עונה הבאה הולכת להיות מבאסת!!!
הדרך היחידה שאולי זה יתאזן מעט זה אם מכבי תפרק את הליגה כמו פעם...
25 יוני 2015, 18:45
docariel כתב:my man כתב:עונה הבאה הולכת להיות מבאסת!!!
הדרך היחידה שאולי זה יתאזן מעט זה אם מכבי תפרק את הליגה כמו פעם...
וכמובן ניצחון בטורניר פתיחה המצ׳וקצק של הליגה...גביע ווינר או איך שלא קוראים לו...
25 יוני 2015, 20:45
25 יוני 2015, 21:14