המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אני לא מסכים עם האמירה שאפשר לקחת תואר רק בצורה הזו או בצורה השנייה. אני כן מסכים שצריך שחקן שישבור הגנות אבל אני לא חושב שזה בריא שאותו שחקן עושה מה בראש שלו. פארגו העיף 5 שלשות כל משחק. איך אפשר לזרוק 5 שלשות בממוצע כל ערב מ-30 אחוז? זה בעיני פשוט לא הגיוני.
מכביסט30 כתב:כדאי למכבי להביא תחליף הולם, אחרת אנחנו נצעד בענק לעוד עונה בינונית מינוס..
בעצם, בגלל שגודס נשאר בסוף, גם העונה הבאה הולכת להיות כישלון.
LIAV10 כתב:הבחור סיים ערב בליגה עם שבעה אסיסטים וביורוליג עם שישה.
גל גל כתב:LIAV10 כתב:הבחור סיים ערב בליגה עם שבעה אסיסטים וביורוליג עם שישה.
ואיך זה היה נראה? כמו כדורסל?
MTA2311 כתב:גל גל כתב:LIAV10 כתב:הבחור סיים ערב בליגה עם שבעה אסיסטים וביורוליג עם שישה.
ואיך זה היה נראה? כמו כדורסל?
איך לינהארט, היינס וסופו נראו? כמו שחקני כדורסל? איך יוגב נראה מאז הפציעה?
חלאס נו. לא היה לו עם מי לשחק.
גל גל כתב:אני רוצה בקבוצה שלי שחקנים שמשחקים אחד בשביל השני ולא כל אחד בשביל עצמו שיהיה הנעת כדור הרבה מסירות לא רוצה ליראות בידודים כל השנה לא ראיתי פיק אנד רול מוצלח אחד ורוצסטי ומקל הם שחקני פיק אנד רול מעולים רוצה קבוצה שתילחם ושתעשה הגנה טובה שתרוץ שתקלע הרבה שלשות דרך הנעת כדור,מכבי השנה שיחקה כמו זבל ב 85 אחוז מהזמן כלגודס היה את הכליםמוכולם היו בריאים נראינו טוב מקווה ששנה הבאה לא יהיה לנו כזה חוסר מזל..ודרך אגב שה ברור שהכדור אצל פרגו 95 אחוז מההתקפות ומהזמן אז שיהיה לו הרבה אסיסטים אבל מצטער הוא שיחק השנה סטריט בול
my man כתב:הכל תלוי בשחקן שיחליף את היינס...אבל בכלל לא מחליפים את היינס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
felix_r כתב:my man כתב:הכל תלוי בשחקן שיחליף את היינס...אבל בכלל לא מחליפים את היינס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
די כבר
felix_r כתב:my man כתב:הכל תלוי בשחקן שיחליף את היינס...אבל בכלל לא מחליפים את היינס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
די כבר
גל גל כתב:אני מעדיף רכז שקודם יחשוב על מסירה ורק אחרי זה על זריקה משלוש
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:הכל תלוי בשחקן שיחליף את היינס...אבל בכלל לא מחליפים את היינס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
די כבר
מה די כבר? מה?
מכבי לא משחררת את האיש...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים