25 יוני 2015, 20:30
felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:הכל תלוי בשחקן שיחליף את היינס...אבל בכלל לא מחליפים את היינס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
די כבר
מה די כבר? מה?
מכבי לא משחררת את האיש...
לך תכין שניצלים!
25 יוני 2015, 20:32
25 יוני 2015, 20:33
felix_r כתב:שניצלים זה אוכל של הצבא. אני לא כל כך אוהב לאכול אותם "באזרחות".
25 יוני 2015, 20:35
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:שניצלים זה אוכל של הצבא. אני לא כל כך אוהב לאכול אותם "באזרחות".
שניצלים אוכל של צבא? שניצל ביתי זה לא אוכל של צבא, סתם יש לך טראומה
25 יוני 2015, 20:38
25 יוני 2015, 20:41
Holiday_Armadillo כתב:שניצל וינאי מקורי הוא מעגל, לא מבקר
25 יוני 2015, 20:43
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:שניצל וינאי מקורי הוא מעגל, לא מבקר
הוא בטוח לא מעוף. שניצל עוף זו המצאה ישראלית
25 יוני 2015, 20:44
25 יוני 2015, 20:46
jol9 כתב:אני גם לא הכי מת על עוף, אבל שניצל זה דווקא אחד הדברים היותר טעימים.
כל הרעיון הוא לערבב חומרים טובים ולמרוח בהם את השניצל לפני שטובלים בפירורי לחם.
למשל מיץ מלימון ומיונז הולך ממש טוב. הופך את השניצל למרענן כזה.
אפשר לחשוב על עוד אופציות כמו דבר או טריאקי וכו'.
מה שאני לא אוהב זה את הסטנדרט שזה ביצה ופירורי לחם או קמח.
ד"א, לגבי פירורי לחם - יש פירורים יפניים שהם קצת יותר גדולים, וזה יוצא פיצוץ.
25 יוני 2015, 20:46
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:שניצל וינאי מקורי הוא מעגל, לא מבקר
הוא בטוח לא מעוף. שניצל עוף זו המצאה ישראלית
זה נכון, אבל אתה רשמת ''אם את מכינה שניצל וינאי (שניצל בקר), זה משהו אחר...'' ובתור הזונה שאני, החלטתי שאני חייבת לתקן אותך כי עובדתית זה לא נכון
25 יוני 2015, 20:47
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:שניצל וינאי מקורי הוא מעגל, לא מבקר
הוא בטוח לא מעוף. שניצל עוף זו המצאה ישראלית
זה נכון, אבל אתה רשמת ''אם את מכינה שניצל וינאי (שניצל בקר), זה משהו אחר...'' ובתור הזונה שאני, החלטתי שאני חייבת לתקן אותך כי עובדתית זה לא נכון
עגל זה בקר צעיר
25 יוני 2015, 20:49
jol9 כתב:אני גם לא הכי מת על עוף, אבל שניצל זה דווקא אחד הדברים היותר טעימים.
25 יוני 2015, 20:57
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני גם לא הכי מת על עוף, אבל שניצל זה דווקא אחד הדברים היותר טעימים.
כל הרעיון הוא לערבב חומרים טובים ולמרוח בהם את השניצל לפני שטובלים בפירורי לחם.
למשל מיץ מלימון ומיונז הולך ממש טוב. הופך את השניצל למרענן כזה.
אפשר לחשוב על עוד אופציות כמו דבר או טריאקי וכו'.
מה שאני לא אוהב זה את הסטנדרט שזה ביצה ופירורי לחם או קמח.
ד"א, לגבי פירורי לחם - יש פירורים יפניים שהם קצת יותר גדולים, וזה יוצא פיצוץ.
מיץ לימון?! עוף מפה (no pun intended)
ולפירורי הלחם שאתה מתברר עליהם קוראים פנקו
25 יוני 2015, 21:00
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני גם לא הכי מת על עוף, אבל שניצל זה דווקא אחד הדברים היותר טעימים.
כל הרעיון הוא לערבב חומרים טובים ולמרוח בהם את השניצל לפני שטובלים בפירורי לחם.
למשל מיץ מלימון ומיונז הולך ממש טוב. הופך את השניצל למרענן כזה.
אפשר לחשוב על עוד אופציות כמו דבר או טריאקי וכו'.
מה שאני לא אוהב זה את הסטנדרט שזה ביצה ופירורי לחם או קמח.
ד"א, לגבי פירורי לחם - יש פירורים יפניים שהם קצת יותר גדולים, וזה יוצא פיצוץ.
מיץ לימון?! עוף מפה (no pun intended)
ולפירורי הלחם שאתה מתברר עליהם קוראים פנקו
מיץ לימון הולך טוב..
אני ואת יודעים שזה פנקו, אבל פליקס וחובבנים אחרים לא יבינו מה זה...
25 יוני 2015, 21:12
25 יוני 2015, 21:35
Holiday_Armadillo כתב:
שונאת לימון, שונאת טעמים חמוצים
ואתה לא חובבן? אל תצחיק אותי
25 יוני 2015, 23:15
MTA2311 כתב:לא חמוץ, לא חריף, מניח שגם מר לא. הגבלת את עצמך למתוק ומלוח.
כל כך אפרורית.
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
שונאת לימון, שונאת טעמים חמוצים
ואתה לא חובבן? אל תצחיק אותי
בסדר, מותר לך לשנוא, רק שזה לא אומר שזה לא טעים לאחרים.
בגדול אני חובבן מושבע, אבל לפעמים נופלת עליי מוזה, ואני מכין דברים נחמדים..
בכל אופן, נראה לי שבקרוב נקנה גריל גז... אני כבר מחכה לזה כמה שנים.. מקווה שזה יהיה שימושי
28 יוני 2015, 08:47
28 יוני 2015, 09:24
28 יוני 2015, 09:29