המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:שמעו אני התחלתי להתלהב מה'סטרץ' פור' שעוזב את ולנסיה(ברח לי השם)
אם היינס נשאר זה..זה..זה..זה.. אין לי מילים לתאר את זה...
jol9 כתב:my man כתב:שמעו אני התחלתי להתלהב מה'סטרץ' פור' שעוזב את ולנסיה(ברח לי השם)
לא הבנתי למה אתה חוזר על זה? מישהו אמר שהיינס נשאר? אני ראיתי ידיעות שהוא עף החוצה...
my man כתב:jol9 כתב:my man כתב:שמעו אני התחלתי להתלהב מה'סטרץ' פור' שעוזב את ולנסיה(ברח לי השם)
לא הבנתי למה אתה חוזר על זה? מישהו אמר שהיינס נשאר? אני ראיתי ידיעות שהוא עף החוצה...
הוא עוזב???כנראה לא עקבתי כמו שצריך...בכ"ז 3 ימים הייתי מנותק...
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:my man כתב:שמעו אני התחלתי להתלהב מה'סטרץ' פור' שעוזב את ולנסיה(ברח לי השם)
לא יודע אם היתה הודעה רשמית, אבל כן היו ידיעות בתקשורת.
בכל מקרה, הסיכוי שהוא לא יעזוב הוא בערך כמו הסיכוי שלו לקבל פרס נובל
my man כתב:jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:my man כתב:שמעו אני התחלתי להתלהב מה'סטרץ' פור' שעוזב את ולנסיה(ברח לי השם)
לא יודע אם היתה הודעה רשמית, אבל כן היו ידיעות בתקשורת.
בכל מקרה, הסיכוי שהוא לא יעזוב הוא בערך כמו הסיכוי שלו לקבל פרס נובל
פתאום חשבתי על קו אחורי של היקמן והיינס יחד. כל כך הרבה מוח על מגרש אחד...
זו יכלה להיות חוויה
מקאדו 3 כתב:אתה באמת מזכיר במשפט אחד את היקמן והיינס ?
jol9 כתב:הבעיה שלי עם היינס היא לא אינטלגנציית המשחק (הנמוכה במיוחד), אלא רמת הביצוע.
היקמן הוא הדוגמא המושלמת לכדורסלן שלא משחק כדורסל חכם, אבל הביצוע שלו ברמה גבוהה.
אצל היינס זה מעגל קסמים - ביצוע עלוב ואינטלגנציית משחק נמוכה שלא מאפשרת לו להבין מה צריך לעשות בשביל לשפר את הביצועים
felix_r כתב:jol9 כתב:הבעיה שלי עם היינס היא לא אינטלגנציית המשחק (הנמוכה במיוחד), אלא רמת הביצוע.
היקמן הוא הדוגמא המושלמת לכדורסלן שלא משחק כדורסל חכם, אבל הביצוע שלו ברמה גבוהה.
אצל היינס זה מעגל קסמים - ביצוע עלוב ואינטלגנציית משחק נמוכה שלא מאפשרת לו להבין מה צריך לעשות בשביל לשפר את הביצועים
היינס הוא פשוט מאותם האנשים שלא יודעים לעמוד בלחץ. הלחץ במכבי משתק אותו לגמרי. זאת הסיבה לאיך שהוא נראה במכבי. נכון, הוא לא שחקן ברמה של מכבי, אבל הוא גם לא שחקן כזה גרוע כמו שהוא נראה במכבי. הלחץ פשוט הוציא לו את כל הבטחון העצמי והוא לא יודע איך לצאת מזה.
שחף כתב:הבחור נזרק מכל קבוצה גדולה ששיחק בה. לא שחקן ברמות האלה חד וחלק. בזה בוודאי שאי אפשר להאשים את גודס
roy1000 כתב:אם יש דרך להביא לפה את ברייסי רייט, מכבי צריכה לעשות את זה.
roy1000 כתב:אם יש דרך להביא לפה את ברייסי רייט, מכבי צריכה לעשות את זה.
שחף כתב:לא שחקן שמתאים ליד רוצ'סטי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים