חנו'ש כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:מי בא איתי לקפוץ ראש לאקוודוקט בכיכר ספרא??
שמואל??
מי בא איתי לחתוך את הורידים? זה יותר גרוע מהבחירות.
אתה מודע לזה שכבר שנים אין מים באקוודוקט הזה??
אני לא יודע, אבל ניחשתי שזה הכיוון... פשוט שנה רעה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:מי בא איתי לקפוץ ראש לאקוודוקט בכיכר ספרא??
שמואל??
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:מי בא איתי לקפוץ ראש לאקוודוקט בכיכר ספרא??
שמואל??
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:מי בא איתי לקפוץ ראש לאקוודוקט בכיכר ספרא??
שמואל??
אבל היי אם אני הולכת לקפוץ שם ראש לפחות אני לוקחת איתי את שמואל....
jol9 כתב:נראה שהמקום היחיד שבו לא מדברים על החרא הזה, זה באתר של אוניברסיטת בן גוריון ...
Roni1 כתב:מה הסיפור עם הכותרות על שבירת ההגמוניה וסיום שלטון היחיד בענף? 5 קבוצות שונות לקחו אליפות בפחות מעשור. שהעיתונאים ירגיעו שניה את השמחה האישית על התואר ויתמקדו בכותרות על שבירת הנאחס האישי של הקבוצה שלהם. תם שלטון היחיד עאלק, ומפלגת קדימה קיבלה 28 מנדטים.
שמואל1 כתב:Roni1 כתב:מה הסיפור עם הכותרות על שבירת ההגמוניה וסיום שלטון היחיד בענף? 5 קבוצות שונות לקחו אליפות בפחות מעשור. שהעיתונאים ירגיעו שניה את השמחה האישית על התואר ויתמקדו בכותרות על שבירת הנאחס האישי של הקבוצה שלהם. תם שלטון היחיד עאלק, ומפלגת קדימה קיבלה 28 מנדטים.
אני מסכים שיש הגזמה מטורפת בתקשורת (אבל זה ברור, התקשורת אוהבת "היסטוריות" ו"סנסציות")
אבל אי אפשר להתעלם שהעונה הזאת מיוחדת. זאת הפעם הראשונה שמכבי מפסידה אליפות בסדרות (מאז שנת 93) ומזעזעת בחולשתה.
מנגד ירושלים עושה באמת תהליך מרשים ומזה אי אפשר להתעלם. תוך שנתיים יש להם אולם של 12 אלף איש, תקציב יורוליג ובעלים שמוכן להשקיע ולעשות הכל כדי שהקבוצה תגיע ליורוליג.
זה דבר שלא היה אף פעם.
אבל שוב, אני מסכים שהתקשורת מגזימה כהרגלה. המבחן האמיתי של ירושלים בעונה הבאה. קבוצות כבר לקחו אליפות ממכבי, השאלה מה הלאה.
Holiday_Armadillo כתב:ניצלתי את הזמן הזה לישון, זה היה כל כך הרבה יותר מתגמל מלצפות במשחק או לפחות להיות מודעים שהוא קורה
שמואל1 כתב:בנוסף גלדסטון מדווח שהתקציב של ירושלים יעלה מ- 32 מיליון ל- 50 מיליון (בשקלים כמובן) במידה ותשחק ביורוליג.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:בנוסף גלדסטון מדווח שהתקציב של ירושלים יעלה מ- 32 מיליון ל- 50 מיליון (בשקלים כמובן) במידה ותשחק ביורוליג.
בתיאוריה, זה 60% מהתקציב של מכבי, אבל בפועל, זה אומר שתקציב השחקנים שלהם יהיה בערך שווה לשלנו.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:בנוסף גלדסטון מדווח שהתקציב של ירושלים יעלה מ- 32 מיליון ל- 50 מיליון (בשקלים כמובן) במידה ותשחק ביורוליג.
בתיאוריה, זה 60% מהתקציב של מכבי, אבל בפועל, זה אומר שתקציב השחקנים שלהם יהיה בערך שווה לשלנו.
נכון, זה מאוד מדאיג.
אבל אולי זה יגרום לפדרמנים להעלות את התקציב.
felix_r כתב:אני מבקש שתפסיקו לכתוב פה על ירושלים כל הזמן. יש את צ'ה בשביל זה למי שמעוניין
מקאדו 3 כתב:felix_r כתב:אני מבקש שתפסיקו לכתוב פה על ירושלים כל הזמן. יש את צ'ה בשביל זה למי שמעוניין
זה תרד כדורסל ישראלי אז מה הבעיה עם זה ? אתה לא חייב לקרוא , זו קבוצה שזכתה באליפות אחרי שאנחנו פישלנו ואם יום יומיים נתעסק גם בזה זה ממש לא הופך אותנו לאוהדי מגדל אתה יודע .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים