26 יוני 2015, 11:59
felix_r כתב:מקאדו 3 כתב:felix_r כתב:אני מבקש שתפסיקו לכתוב פה על ירושלים כל הזמן. יש את צ'ה בשביל זה למי שמעוניין
זה תרד כדורסל ישראלי אז מה הבעיה עם זה ? אתה לא חייב לקרוא , זו קבוצה שזכתה באליפות אחרי שאנחנו פישלנו ואם יום יומיים נתעסק גם בזה זה ממש לא הופך אותנו לאוהדי מגדל אתה יודע .
כי זה לא רק באשכול הזה
26 יוני 2015, 13:05
26 יוני 2015, 13:57
26 יוני 2015, 14:30
26 יוני 2015, 14:32
Thorin כתב:שמואל ברצינות עכשיו, אולי מספיק עם הכתבות ושפע הברכות למגדל?
הרי לא מספיק שכל אתרי האינטרנט לא מספיקים לחפור (ובצדק) על האליפות שלהם, גם פה צריך לסבול את זה?
באמת יש עשרות כתבות עליהם בכל האתרים ושם מי שחפץ יכול לפרגן גם כאוהד מכבי.
האתר הזה הוא המקום האחרון שאפשר להתדיין מבלי לראות "רעידת אדמה..רגע היסטורי... תחיית המתים הגיעה...יש אלוהים ושמו דונטה סמית...ליותם יש ביצים...ליאור רוצה יורוליג..."
אני כבר לא יכול לראות את זה.
באופן אישי אשמח אם כל הדיבורים על האליפות שלהם יפסקו וגם באשכול הזה של כדורסל ישראלי.
26 יוני 2015, 14:38
Thorin כתב:שמואל ברצינות עכשיו, אולי מספיק עם הכתבות ושפע הברכות למגדל?
הרי לא מספיק שכל אתרי האינטרנט לא מספיקים לחפור (ובצדק) על האליפות שלהם, גם פה צריך לסבול את זה?
האתר הזה הוא המקום האחרון שאפשר להתדיין מבלי לראות "רעידת אדמה..רגע היסטורי... תחיית המתים הגיעה...יש אלוהים ושמו דונטה סמית...ליותם יש ביצים...ליאור רוצה יורוליג..."
באופן אישי אשמח אם כל הדיבורים על האליפות שלהם יפסקו וגם באשכול הזה של כדורסל ישראלי.
26 יוני 2015, 14:52
שמואל1 כתב:Thorin כתב:שמואל ברצינות עכשיו, אולי מספיק עם הכתבות ושפע הברכות למגדל?
איפה ראית שבירכתי את ירושלים?
אם אתה מדבר על המחווה לליאל גדעוני, אז אולי אתה לא מכיר את הסיפור אבל מדובר בחייל שנהרג בצוק איתן והמחווה שעשו לו היא מאוד מרגשת בלי שום קשר לאהדה לקבוצה מסוימת.
26 יוני 2015, 14:54
26 יוני 2015, 14:59
Thorin כתב:שים לב לכל ההודעות שלך בדפים האחרונים.
אני לא ממציא כאן שום דבר.
אתה אוהד מכבי או אוהד כדורסל ישראלי?
כי אם אתה אוהד כדורסל ישראלי אני מבין את הגישה שלך.
אבל אם אתה באמת אוהד מכבי...מצטער, זה פשוט תמוה.
אוהד מכבי אמיתי לא יכול לסבול את העובדה שהקבוצה האדומה מחזיקה בצלחת האליפות.
עם כל הכבוד ליורוליג (שהוא רוב העיסוק שלנו בפורום אני מניח), הלחם והחמאה שלנו היא הצלחת.
אני מוכן לספוג עוד 10 סוויפים בהצלבה מפנר ורק לא לראות את המראות של ירושלים אלופה.
ובעניין ספציפי של החייל המנוח- אוקיי זאת מחווה באמת יפה מאוד ומרגשת לאוהדי הפועל ירושלים!
יש כאן אוהדי ירושלים במקרה?
26 יוני 2015, 14:59
Thorin כתב:שים לב לכל ההודעות שלך בדפים האחרונים.
עם כל הכבוד ליורוליג (שהוא רוב העיסוק שלנו בפורום אני מניח), הלחם והחמאה שלנו היא הצלחת.
אני מוכן לספוג עוד 10 סוויפים בהצלבה מפנר ורק לא לראות את המראות של ירושלים אלופה.
ובעניין ספציפי של החייל המנוח- אוקיי זאת מחווה באמת יפה מאוד ומרגשת לאוהדי הפועל ירושלים!
26 יוני 2015, 15:06
26 יוני 2015, 15:07
26 יוני 2015, 15:15
26 יוני 2015, 15:35
צ'שר כתב:Thorin כתב:שים לב לכל ההודעות שלך בדפים האחרונים.
לא יכולתי להסכים יותר!
26 יוני 2015, 18:03
jol9 כתב:נראה לי שמה שתורין מבקש זה לא להביא לכאן כל לינק וכל ידיעה על מגדל ולא חסרות.
למעשה, חוץ מידיעות על החתמות או איזה משהו שקשור למכבי, אין שום סיבה להביא לכאן שום לינק נוסף.
אני ד"א מעריך את העובדה שהדיונים על האליפות שלהם לא חרגו מעבר לשרשור הזה, אבל גם את השרשור הזה אפשר לשמור נקי
מכל הברכות וההתלקקויות.
26 יוני 2015, 23:33
שמואל1 כתב:jol9 כתב:נראה לי שמה שתורין מבקש זה לא להביא לכאן כל לינק וכל ידיעה על מגדל ולא חסרות.
למעשה, חוץ מידיעות על החתמות או איזה משהו שקשור למכבי, אין שום סיבה להביא לכאן שום לינק נוסף.
אני ד"א מעריך את העובדה שהדיונים על האליפות שלהם לא חרגו מעבר לשרשור הזה, אבל גם את השרשור הזה אפשר לשמור נקי
מכל הברכות וההתלקקויות.
שוב, לא היו כאן לא ברכות ולא התלקקויות. הבאתי בסך הכל לינק אחד לכתבה (היום שם דברים שקשורים למכבי כמו טיוס ומקל). תורין הוציא דברים מפרופורציות.
זה ת'רד כדורסל ישראלי.
27 יוני 2015, 00:02
toja27 כתב:צ'שר כתב:Thorin כתב:שים לב לכל ההודעות שלך בדפים האחרונים.
לא יכולתי להסכים יותר!
אז לי באופן אישי הסוויפ האחד הזה מפנר' כאב פי כמה מהאיבוד האליפות. וכל אחד באמת אוהד בדרך שלו.
27 יוני 2015, 09:37
27 יוני 2015, 09:52
יוסי22 כתב:ולא שהסוייפ היה סוף העולם , קצת פרופורציות עוד לא הרגו אף אחד .
27 יוני 2015, 09:58