לא היה כאן שום דבר חדש.
על המגעים עם פארמר ידוע מזמן...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Asf כתב:כולם התבלבלו בעקבות שגיאת כתיב, מכבי במו"מ עם פאלמר ולא פארמר...
קובי כתב:למה זה באשכול נפרד?
גל גל כתב:במידה וזה יקרה אתם לא מפחדים מקו הגנה של מקל פארמר רוצסטי ולאנדסברג?
אפילו יוגב אוחיון יכול לעבור אותם בכדרור
Assaf M כתב:מבדיקה שאני ערכתי נאמר לי שהסיכוי שפארמר יחתום במכבי הוא עשרה אחוז. מקל מחכה לראות אם ירושלים תשחק ביורוליג.
במידה וכן, ירושלים עלולה להציע לו חוזה גבוה או משופר משל מכבי. בכל מקרה הסיכוי שלהם לקבל כרטיס ליורוליג נמוך מאוד, יש העדפה שיווקית לגרמניות ולצרפתיות.
ג׳ון בראיינט חזר לפנקסים חזק.
MTA2311 כתב:לא יודע אם מקל יחתום פה או לא בסוף (אני דווקא מעריך שלא בניגוד לדעה הרווחת), אבל זה בושה וחרפה איך שמכבי מתרפסת בפניו. אנחנו נמתין, בזמן שהפישר הזה, שלא עשה כלום בקריירה, יחליט אם מתאים לו מכבי, או אולי ירושלים, או אולי בכלל מחנות נבא שוב. בושה.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:לא יודע אם מקל יחתום פה או לא בסוף (אני דווקא מעריך שלא בניגוד לדעה הרווחת), אבל זה בושה וחרפה איך שמכבי מתרפסת בפניו. אנחנו נמתין, בזמן שהפישר הזה, שלא עשה כלום בקריירה, יחליט אם מתאים לו מכבי, או אולי ירושלים, או אולי בכלל מחנות נבא שוב. בושה.
והבושה הזאת התחילה עוד במהלך העונה
ממש רומסים לעצמם את הכבוד
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:לא יודע אם מקל יחתום פה או לא בסוף (אני דווקא מעריך שלא בניגוד לדעה הרווחת), אבל זה בושה וחרפה איך שמכבי מתרפסת בפניו. אנחנו נמתין, בזמן שהפישר הזה, שלא עשה כלום בקריירה, יחליט אם מתאים לו מכבי, או אולי ירושלים, או אולי בכלל מחנות נבא שוב. בושה.
ואם זה לא מספיק בימים האחרונים רצות כל מני שמועות על זה שמכבי העיפו את פארגו בשביל מקל. מסתבר שהיה שם איזה סכסוך עוד מהעונה המשותפת בגליל.
לא נשמע מאוד אמין, אבל אם זה נכון...
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:לא יודע אם מקל יחתום פה או לא בסוף (אני דווקא מעריך שלא בניגוד לדעה הרווחת), אבל זה בושה וחרפה איך שמכבי מתרפסת בפניו. אנחנו נמתין, בזמן שהפישר הזה, שלא עשה כלום בקריירה, יחליט אם מתאים לו מכבי, או אולי ירושלים, או אולי בכלל מחנות נבא שוב. בושה.
ואם זה לא מספיק בימים האחרונים רצות כל מני שמועות על זה שמכבי העיפו את פארגו בשביל מקל. מסתבר שהיה שם איזה סכסוך עוד מהעונה המשותפת בגליל.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:לא יודע אם מקל יחתום פה או לא בסוף (אני דווקא מעריך שלא בניגוד לדעה הרווחת), אבל זה בושה וחרפה איך שמכבי מתרפסת בפניו. אנחנו נמתין, בזמן שהפישר הזה, שלא עשה כלום בקריירה, יחליט אם מתאים לו מכבי, או אולי ירושלים, או אולי בכלל מחנות נבא שוב. בושה.
איפה קראת את זה? זה כבר נשמע מוגזם
אבל זה כן מעצבן לחשוב שהוא היה יכול להישאר פה בשכר שמציעים למקל
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:חחח היא אשכרה כתבה "למקרה שגל מקל לא יחתום".
יש מישהו שמאמין לבולשיט הזה ?
הייתי רוצה לראות את הפרצוף של פארמר כשמתרגמים לו את הידיעה ואומרים לו שהוא אופציה ב' לגל מקל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־10 אורחים