המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:חבל רק שיפי נפש כמו שמואל מעולם לא קראו בקוראן (בשפת המקור), למדו קורסים על תרבות והיסטוריית האסלאם או ניהלו דיון מעמיק עם מוסלמי מאמין.
MTA2311 כתב:אכן מעניין. חבל שאין מספיק מסגרות ללמוד בהם קצת על האסלאם. זה לא רק מעניין, זה גם חשוב.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אכן מעניין. חבל שאין מספיק מסגרות ללמוד בהם קצת על האסלאם. זה לא רק מעניין, זה גם חשוב.
ראש העיר שלנו (איש ליכוד) נתן לבוגרי י''ב ספר על האיסלאם אז כל ההורים יצאו עליו
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אכן מעניין. חבל שאין מספיק מסגרות ללמוד בהם קצת על האסלאם. זה לא רק מעניין, זה גם חשוב.
תגידי, ראש העיר שלכם זה עדיין השבו הזה??
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אכן מעניין. חבל שאין מספיק מסגרות ללמוד בהם קצת על האסלאם. זה לא רק מעניין, זה גם חשוב.
תגידי, ראש העיר שלכם זה עדיין השבו הזה??
חנו'ש כתב:רציני? אני ביליתי שנת שירות לאומי בנס ציונה לפני איזה 12 שנה ועבדתי באחד הגנים העירוניים.
הוא בא פעם אחת לגן שלנו, אם אני לא טועה היו אז בחירות לרשויות המקומיות והוא היה צריך כנראה להצטלם מנשק ילדים קטנים.
לא יאומן שהוא עדיין ראש עיר.....
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:רציני? אני ביליתי שנת שירות לאומי בנס ציונה לפני איזה 12 שנה ועבדתי באחד הגנים העירוניים.
הוא בא פעם אחת לגן שלנו, אם אני לא טועה היו אז בחירות לרשויות המקומיות והוא היה צריך כנראה להצטלם מנשק ילדים קטנים.
כמה זקנה המשפט הזה גרם לך להרגיש?
בבחירות האחרונות אני חושבת ששלחו לי 30 SMSים ביום הבחירות שחייבים לצאת להצביע אחרת הוא לא ייבחר שוב ובסוף אם אני לא טועה הוא קיבל משהו כמו 99%-100% מהקולות
אז כן, היה צמוד
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:רציני? אני ביליתי שנת שירות לאומי בנס ציונה לפני איזה 12 שנה ועבדתי באחד הגנים העירוניים.
בבחירות האחרונות אני חושבת ששלחו לי 30 SMSים ביום הבחירות שחייבים לצאת להצביע אחרת הוא לא ייבחר שוב ובסוף אם אני לא טועה הוא קיבל משהו כמו 99%-100% מהקולות
אז כן, היה צמוד
הוא התחרה מול מישהו??
הלחץ היה כי אם לא הוא אז היו נותנים לך את התפקיד?? כי אז חבל, נס ציונה זו עיר ואם חשובה בישראל....
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:רציני? אני ביליתי שנת שירות לאומי בנס ציונה לפני איזה 12 שנה ועבדתי באחד הגנים העירוניים.
אז כן, היה צמוד
הוא התחרה מול מישהו??
הלחץ היה כי אם לא הוא אז היו נותנים לך את התפקיד?? כי אז חבל, נס ציונה זו עיר ואם חשובה בישראל....
אם נותנים לי את העיר כולכם מוזמנים
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:רציני? אני ביליתי שנת שירות לאומי בנס ציונה לפני איזה 12 שנה ועבדתי באחד הגנים העירוניים.
אז כן, היה צמוד
הוא התחרה מול מישהו??
אם נותנים לי את העיר כולכם מוזמנים
לנס ציונה? מה נעשה בדיוק? נתחרע על הקניותר??
LIAV10 כתב:קצת מצחיק שמדברים על נצ ציונה בת׳רד ״בעולם״.
כמעט מצחיק כמו שרשום בויקיפדיה שקריית ים (או משהו כזה) ומיאמי ערים תאומות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים