קצת סדר בבקשה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

קצת סדר בבקשה

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2015, 00:50

דבר ראשון, ברור לכולם שכולנו קצת משועממים, ומחכים לחדשות שבינתיים לא מגיעות.
דבר שני, לפורום יש חוקים, שלא אני קבעתי, אבל כולנו פחות או יותר מקיימים ומכבדים אותם.

החוקים אומרים באופן מפורש שאין לפתוח נושאים סתם, לכן, שמואל, זה בעיקר אליך - אנא הפעל שיקול דעת,
כשאתה פותח ת'רד. הת'רד על אירופה היה מיותר לחלוטין.
בנוסף, לא פותחים ת'רד על שמועה, או על ידיעה באתר, אלא רק לאחר ידיעה רשמית שכוללת את המילים - שחקן X חתם לY עונות וכו'...
סגר, סיכם, חיטט באף, או הציץ לשכנה, לא תופס.

מצד שני, ישנו גם חוק שמבקש לשמור על כבודם של חברי הפורום. כולנו חוטאים פה ושם בירידות על אנשים, אבל אני מניח שכשזה
בגבול הסביר זה עוד בסדר, אבל בתחושה שלי זה הולך למקום לא כ"כ טוב, ופיצוץ בהחלט אפשרי, וחבל.

אני באופן אישי לא יכול להיות זמין לטיפול בענייני הפורום. עברו הימים שהייתי יכול לגלוש בעבודה, גם בגלל העומס וגם בגלל שאני יושב בסוג של אופן ספייס,
ובגלל הלימודים והמבחנים, אני גם קצת פחות זמין בערבים, אז גם כאן, נא להתחשב.

כל אלה שמייעצים לי ולרוני כיצד לנהל את העניינים, אני שוב מזמין אותם לפנות למיכאל ולבקש להפוך למנהלים בעצמם.
אני לא יודע מה יהיה בגורלו של הפורום, אם כל גולש שירצה להביע את דעתו, ושהיא תהיה קצת שונה משל האחרים, ייחסם...
לדעתי זה רק ידיר גולשים מלכתוב כאן.
זה קרה לא מעט שגולשים ותיקים ומוערכים "ברחו" מהפורום, לאחר שהעניינים קצת יצאו משליטה, וכבר לא היה להם נעים להיכנס לפורום ולגלוש בו.
עכשיו המצב הוא ממש בסדר, ואני לא רואה שום סיבה לשנות את הקו.

אפשר לנצל את השרשור הזה בשביל להוציא קיטור ולהעביר ביקורת, או להעביר מסר לגבי ענייני הפורום היומיומיים.

אני מקווה שהמסר הועבר... השרשורים המיותרים אוחדו/נמחקו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: קצת סדר בבקשה

הודעהעל ידי my man » 29 יוני 2015, 00:54

1+
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 יוני 2015, 00:55

לא הייתה שום בעיה בת'רד שפתחתי.
ליאב פתח תיבת פנדורה שלא כצורך.
זה ת'רד לגיטימי ביותר. מידי קיץ אנחנו פותחים פה ת'רד לדיונים על החתמות ומלפפונים באירופה, בנפרד מהת'רד של משחקי הפלייאוף. אפשר ללכת אחורה בדפי הפורום ולראות.
בדיוק כמו שפתחנו ת'רד ל OFFSEASON ב- NBA לאחר שהפלייאוף הסתיים. אני לא זוכר שמישהו התנגד.
צריך לעשות סדר והפרדה בין הדיונים, ומעבר מדיון על משחקי פלייאוף והכרעות לדיון על החתמות ומלפפונים זה מעבר שמצדיק ת'רד באופן ברור.
אנשים פה נהיו פנאטיים והם קופצים על כל ת'רד שאני פותח, כאילו כואב להם שאני עושה את זה. אני לא פותח ת'רדים סתם, אלא אם אני רואה לנכון (וכמובן זכותך וזכות שאר המנהלים למחוק אותם אם אתם רואים לנכון).
בוא נגיד ככה- אם כל אחד אחר היה פותח את הת'רד, לא היה עם זה שום בעיה. זה בגלל שאני פתחתי, בואו לא נהיה תמימים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2015, 00:59

שמואל1 כתב:לא הייתה שום בעיה בת'רד שפתחתי.
ליאב פתח תיבת פנדורה שלא כצורך.
זה ת'רד לגיטימי ביותר. מידי קיץ אנחנו פותחים פה ת'רד לדיונים על החתמות ומלפפונים באירופה, בנפרד מהת'רד של משחקי הפלייאוף. אפשר ללכת אחורה בדפי הפורום ולראות.
בדיוק כמו שפתחנו ת'רד ל OFFSEASON ב- NBA לאחר שהפלייאוף הסתיים. אני לא זוכר שמישהו התנגד.
צריך לעשות סדר והפרדה בין הדיונים, ומעבר מדיון על משחקי פלייאוף והכרעות לדיון על החתמות ומלפפונים זה מעבר שמצדיק ת'רד באופן ברור.
אנשים פה נהיו פנאטיים והם קופצים על כל ת'רד שאני פותח, כאילו כואב להם שאני עושה את זה. אני לא פותח ת'רדים סתם, אלא אם אני רואה לנכון (וכמובן זכותך וזכות שאר המנהלים למחוק אותם אם אתם רואים לנכון).
בוא נגיד ככה- אם כל אחד אחר היה פותח את הת'רד, לא היה עם זה שום בעיה. זה בגלל שאני פתחתי, בואו לא נהיה תמימים.

אני מסכים איתך, ובגלל זה אתה יכול קצת להפעיל שיקול דעת, זה הכל.
אתה כבר מספיק שנים כאן ויודע איך להתנהל.

מבחינת שרשור על כדורסל אירופאי - אם מסיימים את הפלייאוף וסוגרים אותו, אז אפשר להעביר לשרשור אחר, אבל זה די מיותר לדעתי.

בכל אופן, כל אחד יכול לפתוח ת'רד. זה לא בדיוק תופס מקום של משהו, ומקסימום זה ייעלם בהיסטוריה. מה שמבקשים זה
לשמור על החוקים, גם אם בערך. לא לפתוח שרשורים על "החתמות" כשגם ככה כולם מחפשים כותרות בכח... זה סתם מתסיס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יוני 2015, 22:40

חברים בואו נשמור בבקשה על הסדר
בזמן האחרון יש הרבה הודעות שנכתבות בת'רדים לא קשורים וגם סתם ת'רדים שנפתחים
אני מבקש שכל אחד יראה מראש לאיפה מתאימה ההודעה שלו כי זה מפריע לאנשים שכותבים דברים לא קשורים בכל מיני ת'רדים וכבר פנו אלי בנושא

תודה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־12 אורחים