פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
29 יוני 2015, 21:05
my man כתב:jol9 כתב:
דני פדרמן הזה... את ההכי טוב הוא רוצה בשביל מכבי.
אנחנו צריכים להתחיל לחפש אותו בבתי קפה באזור ולהודות לו על כל הטוב...
לא יודע מה איתך, אני סורק בתי קפה כבר שבוע...
29 יוני 2015, 21:16
הוא לא סיכם כבר לפני שבועיים ? זה כבר נהיה מגוחך כאילו מחכים למשיח ...
זה רק מראה שאם ירושלים היתה ביורוליג הוא היה הולך אליה , זה השחקן שמלקקים לו , בושה !!!!
נערך לאחרונה על ידי
מקאדו 3 בתאריך 29 יוני 2015, 21:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
29 יוני 2015, 21:17
מקאדו 3 כתב:הוא לא סיכם כבר לפני שבועיים ? זה כבר נהיה מגוחך כאילו מחכים למשיח ...
המשיח הגיע. הללויה! סחטיין עליו אם הוא הצליח להוציא מג'וניור 700 אלף דולר.
נערך לאחרונה על ידי
roy1000 בתאריך 29 יוני 2015, 21:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
29 יוני 2015, 21:18
אני לא מאמין עד שיחתום- בכל מקרה מה זה אומר לגבי יוגי?
29 יוני 2015, 21:18
אני לא מבין הוא כאילו חיכה לירושלים לראות אם יכנסו ליורוליג השנה? כאילו אם הם היו ביורוליג אז הוא היה חותם שם ולא במכבי ? שילך קיבנימאט זה השחקן שאתם רוצים שיהיה אצלנו??
29 יוני 2015, 21:24
חחח הוא באמת חיכה לירושלים.
מדחי לדחי.
29 יוני 2015, 21:26
אם זה אכן סופי, אז נראה לי שנכון כולנו נחליף את התקליט ונתאמן על לפרגן לו...
ד"א, אני זוכר שהייתי שומע תקליטים אמיתיים של הביטלז כשהייתי קטן... היום זה היה שווה הון קטן
29 יוני 2015, 21:29
לא סומך על וואי נט. בוואלה כתוב מתקרב. יתר האתרים לא מתייחסים. נמשיך לחכות
29 יוני 2015, 21:30
אני חייב לדעת מה עם יוגי???????
אני ממש רוצה לראות אותו אצלנו ויותר מזה אני לא רוצה לראות אותו במקום אחר...
29 יוני 2015, 21:39
מכבי תחתים את מקל ותוותר על יוגי ? מה ההיגיון בזה זה יהיה מגעיל ואני מקווה שזה לא יעבור בשקט מצד האוהדים .
29 יוני 2015, 21:41
מקאדו 3 כתב:מכבי תחתים את מקל ותוותר על יוגי ? מה ההיגיון בזה זה יהיה מגעיל ואני מקווה שזה לא יעבור בשקט מצד האוהדים .
1+
29 יוני 2015, 21:44
באמת הולכים לשחרר את יוגי בשביל ילד מאוסישקין?
29 יוני 2015, 21:44
jol9 כתב:אם זה אכן סופי, אז נראה לי שנכון כולנו נחליף את התקליט ונתאמן על לפרגן לו...
ד"א, אני זוכר שהייתי שומע תקליטים אמיתיים של הביטלז כשהייתי קטן... היום זה היה שווה הון קטן
אין לי בעייה לפרגן לו אם יוכיח נאמנות לקבוצה, יכבד את החוזה וישחק ברמה שחושבים שהוא מסוגל להגיע אליה, ועם כל הלב וההקרבה, גם אם אין לי מושג מהיא.
יש טעם רע מהעניין וטעם רע לא נמחק כי זה חלק מההיסטוריה, כמו מה שקרה עם יוגב גם אם זה כבר נסלח.
לי יש תקליטים של אלביס שזה גם קצת ענתיקה אבל אותו עיקרון.
29 יוני 2015, 21:48
Roni1 כתב:באמת הולכים לשחרר את יוגי בשביל ילד מאוסישקין?
אויש, נו, באמת. סלחת לילד מקובאן, עכשיו תואיל בטובך לסלוח לילד מאוסישקין, שלפחות מקצועית לא עשה לך שום דבר רע.
29 יוני 2015, 21:49
my man כתב:אני חייב לדעת מה עם יוגי???????
אני ממש רוצה לראות אותו אצלנו ויותר מזה אני לא רוצה לראות אותו במקום אחר...
מקאדו 3 כתב:מכבי תחתים את מקל ותוותר על יוגי ? מה ההיגיון בזה זה יהיה מגעיל ואני מקווה שזה לא יעבור בשקט מצד האוהדים .
Roni1 כתב:באמת הולכים לשחרר את יוגי בשביל ילד מאוסישקין?
ולמה אתם קופצים למסקנות?
29 יוני 2015, 21:51
לינהארט נתן לא פחות. גם כאן "לא יעבור בשקט מצד האוהדים"?
אוחיון שומר נםלא, מקריב וכאן תמו שידורנו. אין לו קליעה, אין סיומת. משפילים אותו בכך שנותנים לו זריקות חופשיות. כמו שאלכסנדר ולינהארט לא ברמת יורוליג, כך לא יוגב. לצערי, מקל טוב ממנו ברמה אחת. אני אומר לצערי, כי הלוואי שיוגב היה קצת מוכשר יותר. קצת. לא נחמד לי שמקל מגיע. יהיר מדי, אבל מקצועית, טוב יותר.
29 יוני 2015, 21:54
אם זה יבוא על חשבון יוגב אז באמת שאני יבין כל שחקן שלא ירצה להתקרב למכבי זה פשוט יהיה חסר הגיון ומגעיל , אין כזה פער איכויות בין המשיח מקל ויוגב שמצדיק צעד כזה .
29 יוני 2015, 21:55
אבל מי אמר שהוא בא ע"ח אוחיון? מאיפה זה בא לכם פתאום? עוד לא הודיעו רשמית כלום ואין שום הערכה כזאת. תירגעו.
29 יוני 2015, 21:56
מאמין שאם מקל יגיע יוגב לא ירצה להישאר. בצדק מבחינתו.