כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי roy1000 » 29 יוני 2015, 21:57

felix_r כתב:אפשר לחשוב שירושלים זה החלום הגדול של הירוליג! קבוצה שבשמונה (!!!) השנים האחרונות הגיע רק פעם אחת (השנה) לגמר בישראל. קבוצה שעם כל הרעש שהיא עושה עפה מיורוקאפ בשבלב הראשון כאילו הייתה קבוצה מרומניה.

איזה שווקים חדשים ירושלים תפתח עבור היורוליג? ישראל היא שוק קטן מאוד, והוא גם תפוס ברובו על ידי הברנד מכבי ת"א.

איך היורוליג יכול לסמוך על ירושלים? בכל שנה קבוצות ישראליות מסרבות לשחק ביורוקאפ, אז איזה שם זה עושה לליגה שלנו באירופה? שם של ליגה קיקיונית, שבכל שנה ממציאה חוקים קיקיוניים, ומשחקות בה קבוצות קיקיוניות. אז את מי זה מעניין באירופה שירושלים זכתה באליפות הליגה הקיקיונית הזאת? את מי? מה עשו האלופות הקודמות אחרי האליפות? אחרי שזכתה באליפות, חולון סיימה אחרונה בעונת 2010 ולא ירדה ליגה רק בגלל קומבינות. גליל זכתה באליפות וירדה ליגה פעמיים ! פעם עם גליל עליון, ופעם עם גילבוע. אז למה שמישהו באירופה יסמוך על אלופת ישראל?

חבל שלא קראת מה שכתבתי. ירושלים היא לא הקבוצה היחידה באירופה. להכניס 12 נמושות ליורוליג הופך את המפעל לבדיחה. להכניס 4 קבוצות טורקיות כלשלוש מהן יש הסטוריה של לא לשלם זה בדיחה. אתה באמת רוצה לראות את מכבי סיבוב שלם משחקת מול באיירן, ססארי, קרשיאקה, שטרסבורג וצ'בדיטה? זה מעניין מישהו? היורוליג הולך ונחלש משנה לשנה. במקום להכניס את הקבוצות הטובות ביבשת, מכניסים בכל שנה קבוצות יותר ויותר חלשות. 4 קבוצות מטורקיה זה שיא השיאים.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2015, 22:25

roy1000 כתב:
felix_r כתב:אפשר לחשוב שירושלים זה החלום הגדול של הירוליג! קבוצה שבשמונה (!!!) השנים האחרונות הגיע רק פעם אחת (השנה) לגמר בישראל. קבוצה שעם כל הרעש שהיא עושה עפה מיורוקאפ בשבלב הראשון כאילו הייתה קבוצה מרומניה.

איזה שווקים חדשים ירושלים תפתח עבור היורוליג? ישראל היא שוק קטן מאוד, והוא גם תפוס ברובו על ידי הברנד מכבי ת"א.

איך היורוליג יכול לסמוך על ירושלים? בכל שנה קבוצות ישראליות מסרבות לשחק ביורוקאפ, אז איזה שם זה עושה לליגה שלנו באירופה? שם של ליגה קיקיונית, שבכל שנה ממציאה חוקים קיקיוניים, ומשחקות בה קבוצות קיקיוניות. אז את מי זה מעניין באירופה שירושלים זכתה באליפות הליגה הקיקיונית הזאת? את מי? מה עשו האלופות הקודמות אחרי האליפות? אחרי שזכתה באליפות, חולון סיימה אחרונה בעונת 2010 ולא ירדה ליגה רק בגלל קומבינות. גליל זכתה באליפות וירדה ליגה פעמיים ! פעם עם גליל עליון, ופעם עם גילבוע. אז למה שמישהו באירופה יסמוך על אלופת ישראל?

חבל שלא קראת מה שכתבתי. ירושלים היא לא הקבוצה היחידה באירופה. להכניס 12 נמושות ליורוליג הופך את המפעל לבדיחה. להכניס 4 קבוצות טורקיות כלשלוש מהן יש הסטוריה של לא לשלם זה בדיחה. אתה באמת רוצה לראות את מכבי סיבוב שלם משחקת מול באיירן, ססארי, קרשיאקה, שטרסבורג וצ'בדיטה? זה מעניין מישהו? היורוליג הולך ונחלש משנה לשנה. במקום להכניס את הקבוצות הטובות ביבשת, מכניסים בכל שנה קבוצות יותר ויותר חלשות. 4 קבוצות מטורקיה זה שיא השיאים.

אני קראתי את מה שכתבת.
א) אני לא מסכים איתך.
ב) לא מבין את הזילזול שלך בקבוצות האחרות. ירושלים לא טובה מאף אחת מהקבוצות האלה.
ג) אתה יודע לא פחות טוב ממני, שביורוליג יש דירוגים, ובחלוקה לבתים אין שום אפשרות שכל הקבוצות החלשות ירוכזו באותו הבית. אז בשביל מה אתה כותב את השטות הזאת?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2015, 22:30

ועוד משהו.
היורוליג לא נחלש כתוצאה מבחירת הקבוצות שקיבלו וויילד קארדים.
הקבוצות החזקות לא הלכו לשום מקום, רק הקבוצות החלשות התחלפו.
אין שום הבדל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 29 יוני 2015, 22:35

felix_r כתב:אני קראתי את מה שכתבת.
א) אני לא מסכים איתך.
ב) לא מבין את הזילזול שלך בקבוצות האחרות. ירושלים לא טובה מאף אחת מהקבוצות האלה.
ג) אתה יודע לא פחות טוב ממני, שביורוליג יש דירוגים, ובחלוקה לבתים אין שום אפשרות שכל הקבוצות החלשות ירוכזו באותו הבית. אז בשביל מה אתה כותב את השטות הזאת?

לא אמרתי שום דבר על ירושלים, אבל אתה מתעקש להכניס אותם שוב ושוב.
אני יודע שיש דירוגים, אבל לפי הרשימה, יהיו 12 נמושות, זה אומר 3 בכל בית. זה יוצר מצב שבו חצי מהמשחקים הם משחקים שאף אחד לא יראה. במצב כזה, אני בכלל לא מבין למה צריך את השלב המוקדם. היה אפשר לצמצם את הליגה ל- 16 קבוצות ולהתחיל מהטופ 16.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 29 יוני 2015, 22:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2015, 22:37

roy1000 כתב:
roy1000 כתב:
felix_r כתב:

אני קראתי את מה שכתבת.
א) אני לא מסכים איתך.

לא אמרתי שום דבר על ירושלים, אבל אתה מתעקש להכניס אותם שוב ושוב.
אני יודע שיש דירוגים, אבל לפי הרשימה, יהיו 12 נמושות, זה אומר 3 בכל בית. זה יוצר מצב שבו חצי מהמשחקים הם משחקים שאף אחד לא יראה. במצב כזה, אני בכלל לא מבין למה צריך את השלב המוקדם. היה אפשר לצמצם את הליגה ל- 16 קבוצות ולהתחיל מהטופ 16.

אני חוזר ואומר, הקבוצות הגדולות לא נעלמו לשום מקום, רק החלשות התחלפו. לא השתנה כלום
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 29 יוני 2015, 22:47

felix_r כתב:אני חוזר ואומר, הקבוצות הגדולות לא נעלמו לשום מקום, רק החלשות התחלפו. לא השתנה כלום

בטח שהשתנה. הוצאת אל גלא והכנסת קבוצה טורקית הרבה יותר חלשה. הוצאת את קאזאן והכנסת קבוצה יותר חלשה. הוצאת את ניז'ני והכנסת קבוצה יותר חלשה. לא הכנסת אף קבוצה עם פוטנציאל. מה יש לשסטרסבורג לחפש ביורוליג? לא מספיקה קבוצה אחת מצרפת? מה יש לבאיירן מינכן לחפש שם? באמברג? הקבוצות האלה סתם עושות סיבוב על היורוליג ולא תורמות כלום. מילא אם היו דורשים מהן תקציב מינימום, אבל הן מעמידות תקציבים מצחיקים, מציאות לך איזה 10 אמריקאים ברמה של הליגה שלנו ולוקחות כסף הביתה. למה לא? ועוד לא דיברתי על הטורקיות שמתפרקות באמצע העונה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 יוני 2015, 23:02

שי האוזמן פרשן נפלא. כיף לשמוע אותו עכשיו בחדשות הספורט.
רהוט, מקצועי. מעולה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2015, 23:15

roy1000 כתב:
felix_r כתב:אני חוזר ואומר, הקבוצות הגדולות לא נעלמו לשום מקום, רק החלשות התחלפו. לא השתנה כלום

בטח שהשתנה. הוצאת אל גלא והכנסת קבוצה טורקית הרבה יותר חלשה. הוצאת את קאזאן והכנסת קבוצה יותר חלשה. הוצאת את ניז'ני והכנסת קבוצה יותר חלשה. לא הכנסת אף קבוצה עם פוטנציאל. מה יש לשסטרסבורג לחפש ביורוליג? לא מספיקה קבוצה אחת מצרפת? מה יש לבאיירן מינכן לחפש שם? באמברג? הקבוצות האלה סתם עושות סיבוב על היורוליג ולא תורמות כלום. מילא אם היו דורשים מהן תקציב מינימום, אבל הן מעמידות תקציבים מצחיקים, מציאות לך איזה 10 אמריקאים ברמה של הליגה שלנו ולוקחות כסף הביתה. למה לא? ועוד לא דיברתי על הטורקיות שמתפרקות באמצע העונה.

באמת? די כבר עם השטויות.

קאזאן וניז'ני יצאו, חימקי ולוקו נכנסו. אני מצטער מאוד, אבל הסגלים של חימקי ולוקו הרבה יותר טובים, וגם התקציבים הרבה יותר גבוהים. מבחינתי זה חיזוק ברור.

החליפו את גאלא? מה נעשה שבאמצע העונה נגמר להם הכסף ומחצית השחקנים שלהם עזבו? ודרך אגב, אל תדאג, אני מבטיח לך, שבסגל של דוראשפקה יהיו שמות גדולים יותר מאשר בסגל של מכבי.

אם היית מתעניין, אז כן יש תקציב מינימום - 4 מיליון יורו

הקיצר, אתה סתם מתווכח בשביל הכייף שלך. לא השתנה כלום!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2015, 23:26

רוי, במיוחד בשביל עצלנים כמוך, אני אראה לך כמה שחקנים מהסגל שהיה לדוראשפקה העונה:

ג'ורדן פארמר
ג'מון גורדון
סייבוטיס הליטאי
גאספר וידמאר
ועוד שמות ידועים...

עכשיו, שקיבלו כרטיס ליורוליג, הם יעלו את התקציב עוד יותר, ויביאו עוד שחקנים יקרים. הם כבר החתימו את רג'י רדינג (שמכבי רצתה), את סאבאש מפנר ואת מילקו בייליצה מאנאדולו.

נ.ב. גאלא סיימה את הליגה במקום השמיני, דרושאפקה במקום השלישי
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 29 יוני 2015, 23:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 יוני 2015, 23:28

felix_r כתב:רוי, במיוחד בשביל עצלנים כמוך, אני אראה לך כמה שחקנים מהסגל שהיה לדוראשפקה העונה:

ג'ורדן פארמר
ג'מון גורדון
סייבוטיס הליטאי
גאספר וידמאר
ועוד שמות ידועים...

עכשיו, שקיבלו כרטיס ליורוליג, הם יעלו את התקציב עוד יותר, ויביאו עוד שחקנים יקרים.

אני מקווה שזה לא יגרום לג'ורדן פארמר להמשיך שם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2015, 23:29

קוקיה חוזר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 יוני 2015, 23:31

Holiday_Armadillo כתב:קוקיה חוזר

ממש תחיית המתים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 29 יוני 2015, 23:56

אני "מת" על זה שאוהבים ביורוליג לדבר על "שווקים" מועדפים! מילא להכניס קבוצות תחת כמו שטרסבורג על מנת לזכות באיזה חוזה טלוויזיה שמן במיוחד או ספונסר נדיב, אבל גם זה לא. מדובר בליגה כושלת שמנוהלת ע"י כישלונות מהדהדים, עם הכנסות שמספיקות לשקית בוטנים אמריקאים. אבל עזבו, העיקר שהם מחפשים את "השווקים הגדולים". אם אין כסף לפחות שיצרפו קבוצות טובות באמת ולא את הבדיחה משטרסבורג. אני כ"כ מייחל לקריסה של הגוף המתועב הזה.
התנין

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2015, 00:11

התנין כתב:אני "מת" על זה שאוהבים ביורוליג לדבר על "שווקים" מועדפים! מילא להכניס קבוצות תחת כמו שטרסבורג על מנת לזכות באיזה חוזה טלוויזיה שמן במיוחד או ספונסר נדיב, אבל גם זה לא. מדובר בליגה כושלת שמנוהלת ע"י כישלונות מהדהדים, עם הכנסות שמספיקות לשקית בוטנים אמריקאים. אבל עזבו, העיקר שהם מחפשים את "השווקים הגדולים". אם אין כסף לפחות שיצרפו קבוצות טובות באמת ולא את הבדיחה משטרסבורג. אני כ"כ מייחל לקריסה של הגוף המתועב הזה.

אתה קצת התבלבת. הליגה הכושלת שמנוהל על ידי כשלונות מהדהדים, זאת הליגה השיראלית, ובמגלל זה אף אחד לא שם זיין על האלופה של הליגה הזאת
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2015, 00:19

felix_r כתב:
התנין כתב:אני "מת" על זה שאוהבים ביורוליג לדבר על "שווקים" מועדפים! מילא להכניס קבוצות תחת כמו שטרסבורג על מנת לזכות באיזה חוזה טלוויזיה שמן במיוחד או ספונסר נדיב, אבל גם זה לא. מדובר בליגה כושלת שמנוהלת ע"י כישלונות מהדהדים, עם הכנסות שמספיקות לשקית בוטנים אמריקאים. אבל עזבו, העיקר שהם מחפשים את "השווקים הגדולים". אם אין כסף לפחות שיצרפו קבוצות טובות באמת ולא את הבדיחה משטרסבורג. אני כ"כ מייחל לקריסה של הגוף המתועב הזה.

אתה קצת התבלבת. הליגה הכושלת שמנוהל על ידי כשלונות מהדהדים, זאת הליגה השיראלית, ובמגלל זה אף אחד לא שם זיין על האלופה של הליגה הזאת

הליגה שלא שמים עליה זין בכל אירופה זו היורוליג, הליגה הזאת מעניינת בקושי 1000 איש בכל היבשת. הענף הזה מאבד כל יום מהמשמעות שלו. מפעל כושל וחסר גרוש. אבל העיקר שהם משקיעים ב"שווקים הגדולים" שיזרקו להם איזה חוזה טלוויזיה מזהיר של 100 שקלים חדשים.
התנין

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2015, 00:29

התנין כתב:
felix_r כתב:

הליגה שלא שמים עליה איבר מין גברי בכל אירופה זו היורוליג, הליגה הזאת מעניינת בקושי 1000 איש בכל היבשת. הענף הזה מאבד כל יום מהמשמעות שלו. מפעל כושל וחסר גרוש. אבל העיקר שהם משקיעים ב"שווקים הגדולים" שיזרקו להם איזה חוזה טלוויזיה מזהיר של 100 שקלים חדשים.

באמת? אז למה אתה כועס כל כך אם היא לא מעניינת אף אחד? :D

אותנו היא דווקא כן מעניינת
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 30 יוני 2015, 00:31

גם אותי, הבעיה שאנחנו מהווים מיעוט וביורוליג עושים הכל על מנת להשאיר את זה ככה.
התנין

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2015, 06:28

felix_r כתב:רוי, במיוחד בשביל עצלנים כמוך, אני אראה לך כמה שחקנים מהסגל שהיה לדוראשפקה העונה:

ג'ורדן פארמר
ג'מון גורדון
סייבוטיס הליטאי
גאספר וידמאר
ועוד שמות ידועים...

עכשיו, שקיבלו כרטיס ליורוליג, הם יעלו את התקציב עוד יותר, ויביאו עוד שחקנים יקרים. הם כבר החתימו את רג'י רדינג (שמכבי רצתה), את סאבאש מפנר ואת מילקו בייליצה מאנאדולו.

נו באמת. ומאיפה הכסף? הרי קהל אין לקבוצה זו. מאיזה ספונסר עלום שמחר נעלם ומשאיר את הקבוצה בלי כסף לשלם לשחקנים כמו שקרה לגלא שנה שעברה ולקרשיאקה לפני שנתיים? הרי אין מצב שאתה מעביר שנה עם 4 קבוצות מטורקיה ואף אחת מהן לא פושטת רגל. זה נראה לך הגיוני להכניס קבוצה כמו קרשיאקה שרק לפני שנתיים לא שילמה לשחקנים שלה ועדיין חייבת כסף?

אלו קבוצות שאורך החיים שלהם הוא מקסימום שנתים לפני שהן קורסות.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2015, 06:31

felix_r כתב:אם היית מתעניין, אז כן יש תקציב מינימום - 4 מיליון יורו

זה תקציב מגוחך. צריך לפחות כפול מזה בשביל להעמיד קבוצה ראויה. מה יש לקבוצה עם תקציב של 4 מליון יורו לחפש ביורוליג? אבל זו הדרך להכניס כל מיני קבוצות קיקיוניות כמו באמברג ושטרסבורג שבאות לעשות סיבוב על היורוליג ולא תורמות כלום.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 30 יוני 2015, 09:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 30 יוני 2015, 09:50

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:קוקיה חוזר

ממש תחיית המתים.

מנפלאות החוק הרוסי המקולל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר