המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:קרטר הוא 2 ושיחק גם בחלקים גדולים של העונה 1 בגלאטאסריי
rc4991 כתב:מקאלב שחקן חופשי, הייתים מביאים אותו?
מצד אחד חודר ענק ושחקן שישלים נהדר את רוצ'סטי אבל מצד שני הוא עבר פציעה ונמוך מאוד
בכל מקרה ביחס לשמות שיגיעו אני מאמין שהוא אופציה טובה מאוד
tzachMTA כתב:rc4991 כתב:מקאלב שחקן חופשי, הייתים מביאים אותו?
מצד אחד חודר ענק ושחקן שישלים נהדר את רוצ'סטי אבל מצד שני הוא עבר פציעה ונמוך מאוד
בכל מקרה ביחס לשמות שיגיעו אני מאמין שהוא אופציה טובה מאוד
איך הוא ורוצ'סטי ישמרו ביחד?
אדגר פו כתב:מדוע מכבי צריכה עוד רכז ועוד גמדי ? אם מקל חותם ואוחיון נשאר ,פלוס רוצ'סטי, זה יסגור לנו 3 רכזים פוטנציאליים . לא צריך איזה סקנד גארד או קומבו גבוה יחסית שיתן הגנה , קליעה , חדירה ?
rc4991 כתב:אדגר פו כתב:מדוע מכבי צריכה עוד רכז ועוד גמדי ? אם מקל חותם ואוחיון נשאר ,פלוס רוצ'סטי, זה יסגור לנו 3 רכזים פוטנציאליים . לא צריך איזה סקנד גארד או קומבו גבוה יחסית שיתן הגנה , קליעה , חדירה ?
הבעיה עם מקאלב שהוא נמוך אבל הוא חודר ומייצר ברמה גבוהה וזה מה שאנחנו צריכים
לא יבוא אף שחקן עם כל התיאורים שנתת ולדעתי צריך לשים דגש בעיקר על חדירה ואחג על אחד
שוב, לא אומר שהוא הפייבוריט שלי אבל הוא בהחלט אופציה
ankram כתב:rc4991 כתב:אדגר פו כתב:מדוע מכבי צריכה עוד רכז ועוד גמדי ? אם מקל חותם ואוחיון נשאר ,פלוס רוצ'סטי, זה יסגור לנו 3 רכזים פוטנציאליים . לא צריך איזה סקנד גארד או קומבו גבוה יחסית שיתן הגנה , קליעה , חדירה ?
לא יבוא אף שחקן עם כל התיאורים שנתת ולדעתי צריך לשים דגש בעיקר על חדירה ואחג על אחד
הוא לא עושה שום דבר ברמה גבוהה כבר שנים.לא הייתי נוגע בו גם עם מקל (גל)
ankram כתב:rc4991 כתב:אדגר פו כתב:מדוע מכבי צריכה עוד רכז ועוד גמדי ? אם מקל חותם ואוחיון נשאר ,פלוס רוצ'סטי, זה יסגור לנו 3 רכזים פוטנציאליים . לא צריך איזה סקנד גארד או קומבו גבוה יחסית שיתן הגנה , קליעה , חדירה ?
הוא לא עושה שום דבר ברמה גבוהה כבר שנים.לא הייתי נוגע בו גם עם מקל (גל)
אדגר פו כתב:עזוב, רוני, סוס חצי מת או מת לגמרי זה לא חשוב. מכבי לא צריכה להתעסק עם כאלו שעבר זמנם ובטל קורבנם. טוב אף פעם לא יוצא מזה.
כדאי תמיד לחפש או שחקן בשיאו ( רוצ'סטי למשל ) או שחקן שנמצא בהתקדמות או עם פוטנציאל לעתיד, אפילו אם אין לו שם גדול. אי אפשר להגיד שנעלמו כל הגארדים האמריקאיים עם פוטנציאל.
שמוליק כתב:אדגר פו כתב:עזוב, רוני, סוס חצי מת או מת לגמרי זה לא חשוב. מכבי לא צריכה להתעסק עם כאלו שעבר זמנם ובטל קורבנם. טוב אף פעם לא יוצא מזה.
כדאי תמיד לחפש או שחקן בשיאו ( רוצ'סטי למשל ) או שחקן שנמצא בהתקדמות או עם פוטנציאל לעתיד, אפילו אם אין לו שם גדול. אי אפשר להגיד שנעלמו כל הגארדים האמריקאיים עם פוטנציאל.
גארד כזה הוא דומיניק גקסון מראשל"צ. יד טובה מ 3, לוחם, רובאונדר טוב.
אדגר פו כתב:עזוב, רוני, סוס חצי מת או מת לגמרי זה לא חשוב. מכבי לא צריכה להתעסק עם כאלו שעבר זמנם ובטל קורבנם. טוב אף פעם לא יוצא מזה.
rc4991 כתב:אדגר פו כתב:עזוב, רוני, סוס חצי מת או מת לגמרי זה לא חשוב. מכבי לא צריכה להתעסק עם כאלו שעבר זמנם ובטל קורבנם. טוב אף פעם לא יוצא מזה.
אני לא חושב שהוא סוס מת
rc4991 כתב:אדגר פו כתב:עזוב, רוני, סוס חצי מת או מת לגמרי זה לא חשוב. מכבי לא צריכה להתעסק עם כאלו שעבר זמנם ובטל קורבנם. טוב אף פעם לא יוצא מזה.
אני לא חושב שהוא סוס מת
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־11 אורחים