המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:יוסי22 כתב:לא .
ההתנהלות שלהם בבניית הקבוצה שנה שעברה הייתה סבירה לחלוטין , הכישלון בסוף השנה היה תוצאה של פציעות ולכן העליהם לא מוצדק .
ההתנהלות מאז איבוד האליפות היא לא נכונה .
יוסי, אתה מעוות את מה שאנחנו אומרים. הסגל שנבנה בקיץ, באופן תאורתי כמובן, הוא ממש לא היה רע.
פארגו הגיע כהבטחה גדולה, סופו, טיוס וסמית' כשחקנים בכירים של אלופת היורוליג, היינס הגיע עם תקוות, וסילבן היה צפוי להשתדרג.
הבעיה היתה לא מה שנעשה בקיץ, אלא מה שלא נעשה במהלך העונה, וכבר דיברנו על זה מספיק.
שמח לשמוע שסופסוף אתה חושב שאפשר לבקר את דני ואת ההתנהלות שלו ושל חבריו בהנהלה.
jol9 כתב:אתם ממציאים עכשיו.
מישהו חשב שהיינס יהיה כ"כ גרוע? מישהו חשב שפארגו יתקשה להתחבר ויהיה סוליסט?
בקיץ העניינים היו סבירים. הבעיה הגדולה של מכבי היתה קיפאון במהלכה וחוסר יכולת לתקן טעויות ברורות.
Thank you to the fans and the Maccabi organization for everything! Had a great time, so happy to have been part of the Maccabi family. Yalla Maccabi!
roy1000 כתב:קודי די עלה על זה שהוא שחקן גרוע ואפילו צפריר היה מסוייג.
כל השאר פשוט לא הכירו אותו, אבל היו סימני אזהרה.
נשגב מבינתי איך מכבי העדיפה בקיץ את טייריס רייס על פני שחקן כמו זוראן פלאניניץ'. היה למכבי את הכסף, הרי פדרמן בעצמו אישר שמכבי כמעט החתימה את פארגו ב 1.5 מיליון.
פשוט הזוי. אם פלאניניץ' היה כאן, הקבוצה הייתה נראית אחרת לגמרי.
החתמה עלובה וחלשה של מכבי. זה הרכז הבכיר שכולנו חיכינו לו- שחקן יורוקאפ ב 500 אלף דולר.
אין שום שינוי, פדרמן ממשיך להרוס את מכבי.
rc4991 כתב:Thank you to the fans and the Maccabi organization for everything! Had a great time, so happy to have been part of the Maccabi family. Yalla Maccabi!
למה הוא עוזב לעזאזל?
MTA2311 כתב:איזה גבר.
סעמק.
שחף כתב:MTA2311 כתב:איזה גבר.
סעמק.
מאוד אוהב אותו, אבל מה שמבאס אותי באמת זה ההחתמה הפוטנציאלית של חוטב העצים הניגרי שאמור ליות הסנטר המוביל שלנו. בהסתכלות קצת יותר ריאלית, אני לא יודע עד כמה מקלין זה שינמוך לעומת רנדל. אותו מספר נקודות, אותו מספר ריבאונדים, ושחקן שהוא צעיר יותר ופציע פחות. למרות שהזן של פאוורים שחיים בצבע הולך ופוחת יש לאיש פוטנציאל. הבעיה בעיני זה אמבקווה. אי אפשר להצליח עם שחקן כזה בתור סנטר מוביל
שחף כתב:הסתכלתי על היילייטס של מקלין מול הספרס במשחקי ההכנה. האיש באמת חיה פיזית. המהלך שהכי הרשים אותי שם זה מהלך שבו הוא אשכרה מתגבר בכוח על שחקן כמו קוואי לאונרד. הוא שחקן התקפה יותר טוב מרנדל לדעתי. הזכרתי פה קודם גם את עניין הפציעות של רנדל והעובדה שהאיש בן 30. הוא וסמית' זה לא בדיוק שתי עמדות פורוורד הכי בריאות שיש. העניין הוא שבאמת יחד עם שחקן כמו אמבקווה כגבוה מוביל זה לא קבוצה שיכולה למכור בכלל משהו באירופה.
צ'שר כתב:חלקכם מנסים להסביר את הוויתור על רנדל כן או לא מבחינה פונקציונאלית מקצועית...
בעייני זה בכלל לא חשוב. לא הגיוני בחיים שעל שחקן כמו רנדל שנותן 1000 אחוז מעצמו, שיכול מבחנתו לעלות לשחק גם בלי רגל, שאוהב את המועדון באמת, שמחובר לאוהדים ובעיקר מכביסט אמיתי שבשבילו לנצח זה הדבר הכי חשוב וכל החטאה שוברת לו את הלב - על שחקן כזה מוותרים במחי יד.
ומצד שני שחקן מגעיל מפונק ואגואיסט כמו טיוס, שחושב אך ורק על התחת של עצמו ומעניין לו ת'ביצה אם הקבוצה מנצחת או מפסידה ושהוא הכל חוץ מלהיות מכביסט ולהוות דוגמא לערכים שלנו, עליו לא מוכנים לוותר וכפי שצוטט באחד האתרים "עושים מאמצים" בשביל להשאיר אותו.
הסכומים לא מעניינים אותי. מצידי תחסכו כסף על אחד הזרים הבאים + הכסף של טיוס הזבל הזה אבל תשאירו שחקן שיש בו מכביזם.
אני באמת עצוב היום.. זה לא עוד שחקן שהלך, זה עקרון שנמוג. אנחנו בעייני, ובהובלת דן חסכן, שוכחים את הדרך שלנו...וקבוצה בלי דרך היא קבוצה אבודה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־18 אורחים