אדגר פו כתב:הוא היה קרוב מאוד לסיכום ( פארמר ) , מישהוא שם מקל בגלגלים.
מחכים לנו עוד הרבה משחקי מילים על מקל הקיץ אה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:הוא היה קרוב מאוד לסיכום ( פארמר ) , מישהוא שם מקל בגלגלים.
MTA2311 כתב:אדגר פו כתב:הוא היה קרוב מאוד לסיכום ( פארמר ) , מישהוא שם מקל בגלגלים.
מחכים לנו עוד הרבה משחקי מילים על מקל הקיץ אה?
אדם כתב:במקום מקלין ואמבקווה,תביא את רדוליצה פישר וארצג ,או במקום ארצג את שין לאוול,אני מאמין שחוץ מפישר כל שחקן פה בסיבות ה900 אלף דולר,שמעו ראינו שחקנים פחות מוכשרים ממקלין מצליחים בזכות הלחימה שלהם והפיזיות ,מקלין לא פראיר ,לא סתם אולימפיאקוס שבנויה מפועלים מסביב לספאלוניס רצתה את מקלין וגם קאזאן שיש לה מספיק כסף להביא מי שבא לה.
יש כמה החתמות סבבה במכבי וכמה שהיתי מעדיף שיראו אחרת שוב,אני חושב שבמקום רוצסטי היתי מביא את גודולוק ,לדעתי אותם סכומים ,מוזר שאין קוופצים עליו.
ובמקום ה4 גבוהים שמתכננים לנו היתי מעדיף שכל שחקן יתאים לעמדה ולא נשחק בכאילו ,5 שהוא 4 וכאלה ,סנטר אמיתי נגיד רדוליצה ,4 שמוריד כדור ובעל קליעה ,ועוד גבוה סטייל רנדל ופישר.
במקום זה אני לא מבין מה עושים פה ,לאמבקווה יש סיכוי להיות סוג של דאנסטון???יש לו משחק פוסט?קליעה מחצי מרחק?
MTA2311 כתב:felix_r כתב:אדגר פו כתב:שמעתי את אור שקדי ברדיו וגם הוא מדבר על עניינים בריאותיים בקשר לרנדל.
הוא טוען שיגיע עוד ביג מן וגארד.
לדעתי, הסגל יהיה כזה:
1) אוחיון, רוצ'סטי
2) יבזורי, גארד זר (היגינס? דייסון?)
3) סמית', לאנדסברג, פניני
4) מקלין, פאוור זר , ג'ייק כהן
5) אמבקווה, פישר
נכון, זול ואפור, אבל זה מה יש.
זה אחד הסגלים הכי אפורים שהיו פה. וזה עוד אחרי סוייפ משפיל בהצלבה והפסד בחצי גמר הפלייאוף.
מנוי מישהו?
צ'שר כתב:אני חושב שבגדול ההחתמות הצפויות של מקלין ומבקווה לא ככ רעות מחוץ לקונטקסט.
אני מת על ג'מל מקלין. התלהבתי ממנו מאוד בפריסיסן ההוא נגד הספרס ומאז עקבתי אחריו וראיתי לא מעט משחקים שלו, בעיקר ביורוליג. הוא שחקן בדיוק מהסוג החביב עליי- מפלצת של פיזיות כוח ואתלטיות עם טירוף על הטבעת. בנוסף הוא שחקן שיכול לתרום באפקטיביות גבוה גם ביורוליג וגם בליגה, ואין הרבה שחקנים בעמודת הפנים שמסוגלים לעשות את זה במחירים שמכבי מוכנה לשלם. אני ממש אשמח אם וכאשר... ובלי שום קשר הוא הMVP של הליגה הגרמנית שזה בטח לא דבר רע.
בנוגע למבקווה.. ממה שאני ידוע/ראיתי/מכיר הדבר המרכזי שיכול להתאים לנו מבחינתו זה זה שהוא אחלה שחקן בפיק אנד רול וזה יכול לעבוד מעולה עם רוצ'סטי. במידה (ובתקווה רבה) שטיוס יעזוב הוא אחלה באחלה של מחליף בשבילו.
העניין הוא, כמו שאמרתי, שההחתמות האלה טובות מחוץ לקונטקסט. כלומר, במידה והיינו מביאים סנטר רציני ומשמעותי, מקלין ב-4 ומבקווה מחליף שלו זה דווקא פורמט מעניין לגמרי. אבל משעה שזה לא קורה והרי, והלוואי ואני טועה, ברור לכולנו שזה המקסימום שיחתום פה מדובר בחשקנים טובים, אולי טובים מאוד, אבל ממש לא כאלה שיקחו אותנו לאנשהו ביורוליג או ישדרגו אותנו משמעותית, אם בכלל, ביחס לשנה שעברה בעמדות האלה.
אדם כתב:זה שבהשוואה לרדוליצה וכאלה אני יודע שיש הבדל בכסף,אבל עדיף לבנות מספר איכותים מאשר כמה בינונים שכל אחד דורך לשני על העמדה ועושה פחות או יותר אותו דבר ,לגבי הסכומים שציינת אני לא חושב אבל אי אפשר לדעת.
עכשיו מי יקנה לנו סל מי ייצר לנו מעצמו לא מקלין ובמיוחד לא אמבקווה יכולים לייצר או אפילו לקלוע מחצי מרחק ,מה נהיה תלוים רק בפיק אנרולים,רק בגלל זה החשיבות של פישר עולה שהוא מסוגל ליצר מחצי מרחק ,אני לא מבין מה אנחנו בונים ,אמבקווה אתלט אדיר אני אשמח לראות אותו הוא אתלט ענק ועוצמתי ,ויודע לתפוס כדורים לעומת טיוס שלנו,אבל לגבי התפקוד שלו אני לא מבין.
גל גל כתב:מקלין אמבקואה פישר ועוד סנטר זר זה כמו פבארני לדוגמא שיכול לשחק בחוץ ולקלוע שלשות באחוזים גבוהים זה מעולה לדעתי ופי שבע יותר טוב מהעונה מקלין בפנים פישר או פבארני בחוץ חוץ מזה אתה לא מקובע ונתקע עם הרכבים כי מקלין ואמבקווה יכולים לשחק יחד מקלין יכול להיות גם סנטר אמבקווה יכול לשחק 4 בקיצור זה יהיה נורא מגוון ואני יותר מאשמח לקו קדמי כזה פיזי בטירוף יחסית אתלטי ריבאונד פוסט קליעה יש הכל אני באמת מתפלל לדבר כזה ואבי סגל אמר שיביאו עוד סנטר זר ככה שזה מה שיקרה נראלי , זה גם במגבלות התקציב של מכבי ,אולי יוסיפו עוד ישראלי לשם במקום גייק כהן
jol9 כתב:ומה עם דיון תומפסון? מעניין למה השם שלו לא עולה בהקשר של מכבי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים