גל גל כתב:זוראן ארצג בא פה בול לסגל שנבנה הואמיכול להיות מדהים שיתנו לו מיליון מאתיים והוא יבוא
אתה יודע שזה לא עומד לקרות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:זוראן ארצג בא פה בול לסגל שנבנה הואמיכול להיות מדהים שיתנו לו מיליון מאתיים והוא יבוא
אדגר פו כתב:האופציה על תיוס תמומש אבל הוא לא ישאר :
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 92664.html
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:האופציה על תיוס תמומש אבל הוא לא ישאר :
אומרים בכתבה שעוד לא יודעים אם יחתימו את פישר
אם טיוס הולך, פישר לא מגיע, אנחנו עוד לא יודעים אם מקל ואוחיון פה שנה הבאה ודאוסן בטוח לא, מי כן בדיוק? פניני, לאנדסברג וג'ייק כהן?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:יש איזה סרטון של אמבקווה?
זה הכי אקטואלי שמצאתי
Holiday_Armadillo כתב:מה שברור מהסירטון הזה זה שהחתימה של אמבקווה לא רלוונטית
מה שרלוונטי זה רק האם יהיה מישהו שיידע לשחק איתו פיק אנד רול (מה שלא היה לנו כבר איזה 4 שנים) או לא
אם יהיה מישהו כזה, אז אמבקווה יהיה פה, אם לא יהיה מישהו כזה אז יהיה פה איזה שחור גבוה שמדי פעם ייקח ריבאונד התקפה וממילא אף אחד לא יזכור את השם שלו
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שברור מהסירטון הזה זה שהחתימה של אמבקווה לא רלוונטית
מה שרלוונטי זה רק האם יהיה מישהו שיידע לשחק איתו פיק אנד רול (מה שלא היה לנו כבר איזה 4 שנים) או לא
אם יהיה מישהו כזה, אז אמבקווה יהיה פה, אם לא יהיה מישהו כזה אז יהיה פה איזה שחור גבוה שמדי פעם ייקח ריבאונד התקפה וממילא אף אחד לא יזכור את השם שלו
רייס ואינגלס בחצי השני של העונה תיפעלו את הפיקנרול בצורה מהפנטת...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שברור מהסירטון הזה זה שהחתימה של אמבקווה לא רלוונטית
לא הייתי קוראת לזה ''מהפנטת''
זה עדיין לא היה קרוב לעונה ההיא עם הסידרה נגד קאחה
אידסון ופניני לסופו..זה היה מהפנט
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שברור מהסירטון הזה זה שהחתימה של אמבקווה לא רלוונטית
לא הייתי קוראת לזה ''מהפנטת''
זה עדיין לא היה קרוב לעונה ההיא עם הסידרה נגד קאחה
אידסון ופניני לסופו..זה היה מהפנט
לא יודע מה איתך אבל ההאלי הופים לטיוס שבוע אחרי שבוע זכו לאזכורים במהלכי השבוע של היורוליג...אני יכול לראות את ההאליהופ בהארכה במשחק הראשון מול מילאנו מליון פעמים וזה כל פעם ילהיב אותי מחדש כמו גם זה שהיה בהארכה מול ריאל בגמר...
roy1000 כתב:נראה לי שחקן מצויין לליגה. לא יודע כמה הוא יהיה אפקטיבי ביורוליג. הוא שחקן של כוח, אבל ביורוליג הוא יפגוש גבוהים וחזקים ממנו. עושה גם המון עבירות ומאבד כדורים.
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:האופציה על תיוס תמומש אבל הוא לא ישאר :
אומרים בכתבה שעוד לא יודעים אם יחתימו את פישר
אם טיוס הולך, פישר לא מגיע, אנחנו עוד לא יודעים אם מקל ואוחיון פה שנה הבאה ודאוסן בטוח לא, מי כן בדיוק? פניני, לאנדסברג וג'ייק כהן?
וזה הכי מעצבן בכל ההתנהלות!!! אין שום ישראלי לעונה הבאה...שני היחידים חוזרים מפציעות מאד קשות ומי יודע איך הם יחזרו בכלל..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־12 אורחים