Holiday_Armadillo כתב:מסתבר שרוצ'סטי וג'מצ'י נולדו באותו יום
גם רוצ'סטי פרסי ?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מסתבר שרוצ'סטי וג'מצ'י נולדו באותו יום
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:מסתבר שרוצ'סטי וג'מצ'י נולדו באותו יום
גם רוצ'סטי פרסי ?
roy1000 כתב:jol9 כתב:מאיפה אתה יודע מה גיא פניני? דיברת איתו פעם?
אני חושב שאתה קצת מפריז בהכנסות.
נשיא החברה שאני עובד בה מקבל שכר של 4 מליון דולר בשנה, והוא עומד בראש אירגון של 15 אלף איש, שמביא רווחים של 15 מיליארד דולר בשנה.
אז נכון שרוב השכר שלו מגיע מבונוסים ומניות שיש ברשותו, ועדיין קצת קשה לי להאמין שמנתח מרוויח מליונים רבים בשנה.
הרי מישהו צריך לשלם לו... אני לא מכיר הרבה שהולכים ומשלמים לרופאים על ניתוחים. הרוב מגיע מהשכר הציבורי שלהם...
כמה כבר יכולים ללכת ולממן ניתוחים פרטיים?
אבל אולי אני באמת לא מחובר. פשוט נראה לי קצת מטורף.
לא. אני מכיר אנשים שמכירים אותו מיד שניה.
מה זה נשיא החברה שלך? מנכ"ל או יו"ר דיקרטוריון? יש הבדל לגדול. אין מצב שמנכ"ל של חברה של 200 מליארד דולר מרוויח 4 מליון בשנה. לפחות פי 10 מזה (כמובן כולל אופציות).
לגבי מנתחים - תאמין לי שברגע שאתה חולה בסרטן והחיים שלך תלויים בזה, אתה תמצא את הכסף ללכת למנתח פרטי, והבחור הזה עושה גם ניתוחים בארה"ב. גם השכר הציבורי של האנשים האלה הוא במליונים. מדובר על בודדים, אבל אלה שבטופ גורפים המון כסף.
jol9 כתב:בכל מקרה, מאחל לך ולי להגיע גם לאחוזים בודדים ממה שהחבר'ה האלה מרוויחים (או שאולי אתה כבר מרוויח יותר מזה...)
roy1000 כתב:jol9 כתב:בכל מקרה, מאחל לך ולי להגיע גם לאחוזים בודדים ממה שהחבר'ה האלה מרוויחים (או שאולי אתה כבר מרוויח יותר מזה...)
אני כבר כנראה לא אגיע לזה, אבל אני גם לא צריך לנהל איזה כמה אלפי עובדים או לעשות ניתוחים מצילי חיים באף אחד, אז אני די שמח בחלקי. לך דווקא עוד יש סיכוי.
Holiday_Armadillo כתב:חני, מסתבר שאמבקווה בדיוק התחתן ונמצא עכשיו בירח הדבש
סורי
Holiday_Armadillo כתב:חני, מסתבר שאמבקווה בדיוק התחתן ונמצא עכשיו בירח הדבש
סורי
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:חני, מסתבר שאמבקווה בדיוק התחתן ונמצא עכשיו בירח הדבש
סורי
מה עם רוצ'סטי? נשוי?
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:חני, מסתבר שאמבקווה בדיוק התחתן ונמצא עכשיו בירח הדבש
סורי
מה עם רוצ'סטי? נשוי?
נשוי או לא, הוא תפוס
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:חני, מסתבר שאמבקווה בדיוק התחתן ונמצא עכשיו בירח הדבש
סורי
מה עם רוצ'סטי? נשוי?
נשוי או לא, הוא תפוס
על ידי מי??
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:חני, מסתבר שאמבקווה בדיוק התחתן ונמצא עכשיו בירח הדבש
סורי
מה עם רוצ'סטי? נשוי?
נשוי או לא, הוא תפוס
על ידי מי??
https://instagram.com/agathesr/
felix_r כתב:
חייבים את התמונות של חנו'ש כדי לדעת אם יש יסכוי
חנו'ש כתב:felix_r כתב:
חייבים את התמונות של חנו'ש כדי לדעת אם יש יסכוי
יש לי סיכוי??
חנו'ש כתב:אז... עוד סיליקון??
חנו'ש כתב:אז... עוד סיליקון??