אדגר פו כתב:אדם כתב:צפריר אני מכיר את שניהם ,את אמבקווה קצת פחות ,אם אתה בונה עליהם שהם ייצרו נקודות אז תסכל עליהם שוב ,בכל מקרה לא מהם תבוא הישועה בהתקפה ולא הם יתנו לי קליעה יציבה מחצי מרחק ,הם שחקנים שיחיו מהגארדים ופה ושם מקלין יתן פוסט אפ ,אני לא רואה את אמבקווה עושה פוסטים על 2.10 ,אבל נראה מה יהיה .
יש לי הרגשה שמכבי בונה תסגל להחזיר את האליפות והשליטה בליגה ,לאו דווקא ברמת השחקנים אלא בצורה שבה הסגל נבנה ,אני חושב שהם אומרים לעצמם טוב נו מה נביא סנטר 2.8 ,2.10 כמו ביינס או רדוליצה שוב השערה שלי ,ואומרים לעצמם לא נוכל לשחק איתו בליגה של הפורוורדים,אז חבל על ההשקעה .
מכבי תקום ותיפול על הגארד הנוסף ,שיהיה חיב להיות אתלט ויוצר לעצמו ויכול לעבור שחקן ברמה גבוהה ולשבור הגנות ובעל קליעה .
מקלין כן יכול ליצר נקודות בהתקפה, יש לו משחק גב לסל והוא אפקטיבי באיזור הצבע. הניגרי הוא באמת שחקן שיחיה יותר על מה שההגנה תיתן לו.
אבל אמור להגיע גבוה נוסף ואולי גם פישר. אם הגבוה הנוסף יהיה מה שאתה מחפש ( 2.10 ) פלוס פישר יהיה לך גם גובה. נצטרך לחכות ולראות. (לא שאני חושב שרק הגובה האבסולוטי היא הכי חשוב ).
אני מסכים איתך אין לי בעיה לקבל את מקלין ואמבקווה ופישר וסנטר אמיתי בנוסף,יש לנו פה קו גבוהים מספיק,מעל ויותר ממה שציפינו ,ומגוון.
אמרתי לאורך זמן אין לבנות על מקלין בפוסט,פה ושם הסכמתי מקלין יתן לנו פוסט אפ ,אבל זה לא כמו הרעיון של סופו שהוא גו טו גאי בתוך הצבע ,כמובן בזמן הטוב של סופו לא הרע .
בסוף שוב נחיה מרוצסטי ומהגארד הנוסף וסמית ואולי לאנדסברג היתבגר ויתחיל לקלוע במאני טים.
חיבים שחקנים שיודעים ליצר משו בכל עמדה,כי אם לא ברגעי המתח הם נעלמים ואתה נשאר אם שחקן וחצי שיכדרר או יודע ליצר.