30 יוני 2015, 18:34
felix_r כתב:אה... נזכרתי במתאזרח השלישי. קראו לו טרי פייר (אני חושב שהוא גם הגיע למכבי בשלב מסוים)
30 יוני 2015, 18:38
roy1000 כתב:felix_r כתב:* פעם כל הליגות היו תחת פיב"א וגם היורוליג היה תחת פיב"א , לכן חוקי הזרים היו שווים בין כל המדינות וגם ביורוליג (גביע האלופות).
* בישראל המציאו את המתאזרחים עוד בסוף שנות ה 70, ככה שלנו היה יתרון על קבוצות ממדינות אחרות.
* אין מה לשבח את שנות ה-90, התקופה הכי חלשה מבחינת מכבי ביורוליג
* באותה התקופה הישראלים נחשבו זרים מחוץ לאירופה (לא בוסמנים) , ולכן כמעט לא שיחקו מחוץ לישראל.
* פעם ישראל הייתה מדינה עניה, והנוער היה עובד הרבה יותר קשה. זה ממש שונה מהנוער המפונק של היום. זאת הסיבה שפעם היו יותר שחקנים ישראלים טובים.
אני עדיין זוכר את הגמר של 87. ליפין, ג'מצ'י, לאסוף, ברקוביץ'. לא ברור לי מה יותר כיף בלראות את לינהרט, אלכסנדר והיינס.
30 יוני 2015, 18:41
30 יוני 2015, 18:47
roy1000 כתב:לאסוף היה המתאזרח היחידי בקבוצה ההיא.
30 יוני 2015, 19:01
felix_r כתב:roy1000 כתב:לאסוף היה המתאזרח היחידי בקבוצה ההיא.
אני ממש לא בטוח. צריך לבדוק. ווילי סימס לא היה אז במכבי?
30 יוני 2015, 19:02
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:לאסוף היה המתאזרח היחידי בקבוצה ההיא.
הגיע שנה אחרי לדעתי.
30 יוני 2015, 19:11
dod כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:לאסוף היה המתאזרח היחידי בקבוצה ההיא.
הגיע שנה אחרי לדעתי.
מה עם גרג קורנליוס?!?
01 יולי 2015, 11:44
01 יולי 2015, 12:04
my man כתב:לא יודע אם שמתם לב אבל בימים האחרונים מכבי מתוקשרת בצורה כמעט חסרת תקדים...מגדל נעלמה כאילו לא מעולם לא הניפה צלחת...
01 יולי 2015, 12:09
אדגר פו כתב:my man כתב:לא יודע אם שמתם לב אבל בימים האחרונים מכבי מתוקשרת בצורה כמעט חסרת תקדים...מגדל נעלמה כאילו לא מעולם לא הניפה צלחת...
תענוג לשמוע את הבכיינות של אלי סהר ודומיו על כך שירושלים לא ביורוליג ומכבי כן. שרק ימשיכו כך.
01 יולי 2015, 12:29
my man כתב:לא יודע אם שמתם לב אבל בימים האחרונים מכבי מתוקשרת בצורה כמעט חסרת תקדים...מגדל נעלמה כאילו לא מעולם לא הניפה צלחת...
01 יולי 2015, 12:45
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:my man כתב:לא יודע אם שמתם לב אבל בימים האחרונים מכבי מתוקשרת בצורה כמעט חסרת תקדים...מגדל נעלמה כאילו לא מעולם לא הניפה צלחת...
תענוג לשמוע את הבכיינות של אלי סהר ודומיו על כך שירושלים לא ביורוליג ומכבי כן. שרק ימשיכו כך.
איפה הייתה הבכיינות שלהם כשהפועל שיחקו ביורוקאפ כמה שנים גם בלי להעפיל דרך הליגה?
01 יולי 2015, 12:49
אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:my man כתב:לא יודע אם שמתם לב אבל בימים האחרונים מכבי מתוקשרת בצורה כמעט חסרת תקדים...מגדל נעלמה כאילו לא מעולם לא הניפה צלחת...
איפה הייתה הבכיינות שלהם כשהפועל שיחקו ביורוקאפ כמה שנים גם בלי להעפיל דרך הליגה?
צבועים כבר אמרנו ?
01 יולי 2015, 12:58
01 יולי 2015, 15:03
01 יולי 2015, 18:24
סקריולו: התקשורת לא הייתה הוגנת עם בלאט
האיטלקי שב לעמדת מאמן נבחרת ספרד בכדורסל בניסיון לקחת אותה שוב לראש הפודיום. בראיון ל-ynet ספורט ול"ידיעות אחרונות" בזמן ביקור בישראל, הוא דיבר על מאמן קליבלנד והשאיפה להגיע ל-NBA
לעומת הנבחרת שלך, אצלנו בסיס השחקנים קטן יותר. בעינייך, איך ניתן להרחיב אותו ולשפר את השחקן הישראלי ומעמדו?
"אני לא חושב ש'החוק הרוסי' מועיל. ישנם הרבה דברים שניתן לעשות כדי לגדל שחקנים, שדורשים יותר השקעה כספית, זמן ואימון, אבל חוק כזה פשוט מוריד את הרף. אם אתה רוצה לגדל רץ משוכות, שיגיע לאולימפיאדה וישיג מדליה, אתה לא מקל עליו ומנמיך בשבילו את המשוכה. הוא יקפוץ מעליה, אבל מה הוא יעשה באולימפיאדה? צריך להכין אותו כמו שצריך. ברור שאתם רוצים להגן על שיתוף השחקנים שלכם בדרך מסוימת, אבל אני לא מסכים עם הדרך הזו. אפשר לחייב שתהיה כמות מסוימת של ישראלים בסגל, אבל ברגע שאתה עולה לפרקט, היכולת צריכה לקבוע מי משחק".
איך אתה תופס את הכדורסל הישראלי?
"אני חושב שהוא מתפתח. כמובן שמכבי ת"א עדיין משמעותית וחשובה, אבל קבוצות נוספות צומחות. הפועל ירושלים עושה מאמצים להגיע לרמה הזו, לא רק בגלל האליפות. כדי להפוך את הליגה לחזקה יותר אתם צריכים שיהיו 4-5 קבוצות חזקות שיוכלו להתחרות ברמות הגבוהות. אבל לא הייתי עושה את זה דרך יצירת בעיות למכבי או פגיעה בה עם חוקים שיקשו עליה. זה כמו שאמרתי, אתה לא רוצה להוריד את הרף אלא לגרום לאחרים לגדול ולהגיע אליה. ליגה חלשה יותר עוזרת לשמור כוחות ליורוליג, אבל כדי שהכדורסל ישתפר במדינה, צריך עוד קבוצות טובות".
01 יולי 2015, 18:50
01 יולי 2015, 18:52
jol9 כתב:אבל מה הם מבינים.. מי זה בכלל סקריולו.
לנו יש מנהלת ליגה שהמציאה ענף חדש לגמרי. אני מציע לאיגוד האתלטיקה הג'מייקני לחייב את יוסיין בולט לרוץ עם נעליים מיוחדות ששוקלות
קילו.... נראה אותו אז גיבור גדול
01 יולי 2015, 18:56
LIAV10 כתב:jol9 כתב:אבל מה הם מבינים.. מי זה בכלל סקריולו.
לנו יש מנהלת ליגה שהמציאה ענף חדש לגמרי. אני מציע לאיגוד האתלטיקה הג'מייקני לחייב את יוסיין בולט לרוץ עם נעליים מיוחדות ששוקלות
קילו.... נראה אותו אז גיבור גדול
האמת שזבל של מאמן.
01 יולי 2015, 18:59
LIAV10 כתב:האמת שזבל של מאמן.