המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:חיזוק לאלופה: דגן יבזורי סגר את תנאיו בהפועל י-ם
דני פרנקו שם את ידיו על אחד השחקנים החופשיים הנוצצים בשוק, שהעדיף את הקבוצה מהבירה על מכבי ת"א והפועל ת"א. קלע בעונה שעברה 12.2 נקודות למשחק במכבי חיפה
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.192721.html
ואו
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:חיזוק לאלופה: דגן יבזורי סגר את תנאיו בהפועל י-ם
דני פרנקו שם את ידיו על אחד השחקנים החופשיים הנוצצים בשוק, שהעדיף את הקבוצה מהבירה על מכבי ת"א והפועל ת"א. קלע בעונה שעברה 12.2 נקודות למשחק במכבי חיפה
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.192721.html
ואו
זה אומר שאוחיון נשאר במכבי וסביר שברייסי רייט עוזב. חדשות מצויינות. ירושלים הולכת להיחלש מאוד כמו שזה נראה.
שמואל1 כתב:ספורט 5 טוענים שירושלים גברה על מכבי במירוץ אחר שירותיו.
אני לא זוכר שפורסם בזמן האחרון שמכבי מעוניינת ביבזורי.
Thorin כתב:שמואל1 כתב:ספורט 5 טוענים שירושלים גברה על מכבי במירוץ אחר שירותיו.
עד מתי תמשיכו לאכול את הלוקשים שלהם?
סתם בולשיט של גלדסטון למשוך את הקוראים של ספורט 5.
אם מכבי הייתה רוצה את יבזורי הוא היה במכבי.
צ'שר כתב:מקל סגר ופספסתי את זה?
בנתיים אני לא רואה פה שום מקל.
אני אישית מאוכזב, כי רציתי יבזורי ואני לא רוצה את מקל. אז עכשיו אין ככ ברירה אלא לקחת אותו...
roy1000 כתב:צ'שר כתב:מקל סגר ופספסתי את זה?
אני אישית מאוכזב, כי רציתי יבזורי ואני לא רוצה את מקל. אז עכשיו אין ככ ברירה אלא לקחת אותו...
מה אתה צריך את יבזורי כשיש לך את לנדסברג שעושה בדיוק את אותם הדברים?
צ'שר כתב:roy1000 כתב:צ'שר כתב:מקל סגר ופספסתי את זה?
מה אתה צריך את יבזורי כשיש לך את לנדסברג שעושה בדיוק את אותם הדברים?
אני חשבתי שמכבי צריכה לבנות מודל של קבוצת קלעים כדי ליצור ספייסינג, כשיש לך שחקן כמו רוצ'סטי עם פיק אנד רול מדהים ובהחנה שמביאים שחקן מטרה. יבזורי הוא 2 ולנדסברג הוא 3, ככה שהיה אפשר להציב אותם יחד ולקבל באמת קבוצה שמאוד קשה לשמור.
לעומותו מקל לא יתרום כלום מאיזה ספין מוב ועלייה לג'אמפ קצר כל משחק.
צ'שר כתב:אני חשבתי שמכבי צריכה לבנות מודל של קבוצת קלעים כדי ליצור ספייסינג, כשיש לך שחקן כמו רוצ'סטי עם פיק אנד רול מדהים ובהחנה שמביאים שחקן מטרה. יבזורי הוא 2 ולנדסברג הוא 3, ככה שהיה אפשר להציב אותם יחד ולקבל באמת קבוצה שמאוד קשה לשמור.
לעומותו מקל לא יתרום כלום מאיזה ספין מוב ועלייה לג'אמפ קצר כל משחק.
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:ספורט 5 טוענים שירושלים גברה על מכבי במירוץ אחר שירותיו.
אני רואה שכתוב שהם גברו בקרב על העכברושים לא על מכבי.
בכל מקרה אנחנו קצת נידפק מזה כשמקל יבריז לנו, והוא יבריז לנו, ולא ישאר שום גארד ישראלי אפילו רבע ראוי בשוק....
חנו'ש כתב:אני רואה שכתוב שהם גברו בקרב על העכברושים לא על מכבי.
בכל מקרה אנחנו קצת נידפק מזה כשמקל יבריז לנו, והוא יבריז לנו, ולא ישאר שום גארד ישראלי אפילו רבע ראוי בשוק....
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:אני רואה שכתוב שהם גברו בקרב על העכברושים לא על מכבי.
אני לא בטוח שאם מקל מבריז למכבי זה אסון כזה גדול. זה ישחרר הרבה מאוד כסף להביא לפה גארד זר שיהיה הרבה ויתר טוב ממקל ועדיין יהיו למכבי 4 ישראלים בכירים (בהנחה שפישר חותם ויוגב נשאר). סיפורי גל מקל יצאו מכל פרופורציה. הוא לא השחקן שישנה את תמונת הסגל הזה.
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:אני רואה שכתוב שהם גברו בקרב על העכברושים לא על מכבי.
אני לא בטוח שאם מקל מבריז למכבי זה אסון כזה גדול. זה ישחרר הרבה מאוד כסף להביא לפה גארד זר שיהיה הרבה ויתר טוב ממקל ועדיין יהיו למכבי 4 ישראלים בכירים (בהנחה שפישר חותם ויוגב נשאר). סיפורי גל מקל יצאו מכל פרופורציה. הוא לא השחקן שישנה את תמונת הסגל הזה.
4 ישראלים ששוב יגמרו את העונה עם אינפוזיה??
וזה בהנחה שכולם יגיעו בריאים לסוף העונה בהתחשב בכך שאחד חוזר מפציעה משמעותית (זוכרים מה היה עם בורשטיין כשניסה לחזור מאותה פציעה?) לאחד יש קרוהן, השלישי כבר בן 34 והרביעי גם חוזר מפציעה....
אתה רוצה שוב להפסיד בחצי גמר לאיזו אילת מזדמנת??
לעשות רוטציה בישראלים בליגה זה לא דבר כזה רע לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־13 אורחים