חנו'ש כתב:felix_r כתב:
בסך הכל היו צריכים לנועל אותו בחדר כושר לשלושת חודשי הקייץ ולהאכיל אותו בצ'יזבורגרים דרך החלון הקטן בדלת. חבל...
צ'יזבורגרים?? לילד יהודי טוב?
איזו טומאה...
שכחת? הוא לא יהודי! הוא מתאזרח!

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:felix_r כתב:
בסך הכל היו צריכים לנועל אותו בחדר כושר לשלושת חודשי הקייץ ולהאכיל אותו בצ'יזבורגרים דרך החלון הקטן בדלת. חבל...
צ'יזבורגרים?? לילד יהודי טוב?
איזו טומאה...
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:
לא מעלים משקל מאוכל כשר
ראית את האוכל שלנו? הכל אפור או חום
זה כי את פולניה!!
לכי לבתים מרוקאים ותימניים ותהפכי לקובבה (אלא אם כן יש לך גנים תימניים ואז תישארי רזה כל חייך גם עם תטחני כל היום)
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:
לא מעלים משקל מאוכל כשר
זה כי את פולניה!!
לכי לבתים מרוקאים ותימניים ותהפכי לקובבה (אלא אם כן יש לך גנים תימניים ואז תישארי רזה כל חייך גם עם תטחני כל היום)
felix_r כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:
לא מעלים משקל מאוכל כשר
זה כי את פולניה!!
חממממ... תסתכלי קצת כדורגל. כל הליגה שלנו מלאה בביריונים בגודל של אפרוח שגדלו על אוכל מרוקאי....
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:
לא מעלים משקל מאוכל כשר
זה כי את פולניה!!
חממממ... תסתכלי קצת כדורגל. כל הליגה שלנו מלאה בביריונים בגודל של אפרוח שגדלו על אוכל מרוקאי....
זה קשור לגנים כנראה.
תראה את התימנים, כולם מקלות, עכשיו תראה את האוכל שלהם - הכל בצק...
לך תסביר את הפרדוקס....
felix_r כתב:זוכרת את האחים אלי וקובי בלול? לאבא שלהם היה אטליז. היו אוכלים סטייקים לארוחת בוקר מגיל אפס.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:
לא מעלים משקל מאוכל כשר
זה כי את פולניה!!
זה קשור לגנים כנראה.
תראה את התימנים, כולם מקלות, עכשיו תראה את האוכל שלהם - הכל בצק...
לך תסביר את הפרדוקס....
זה לא פרדוקס בכלל. הפחחמות טובות רק לאנרגיה לטווח קצר.
בשביל לבנות מאסת שריר צריך בשר. שומן.
זוכרת את האחים אלי וקובי בלול? לאבא שלהם היה אטליז. היו אוכלים סטייקים לארוחת בוקר מגיל אפס.
MTA2311 כתב:הייתי בטוח שטיוס ימצא משהו בקלות האמת.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:זוכרת את האחים אלי וקובי בלול? לאבא שלהם היה אטליז. היו אוכלים סטייקים לארוחת בוקר מגיל אפס.
אם אני זוכרת?? אנחנו נפגשים כל יום....
אין לי שמץ של מושג מי אלה....
חנו'ש כתב:felix_r כתב:זוכרת את האחים אלי וקובי בלול? לאבא שלהם היה אטליז. היו אוכלים סטייקים לארוחת בוקר מגיל אפס.
ממש לא... פחממות הן הסיבה המרכזת לעלייה במשקל (בין השאר הן מעלות את רמות השומן בדם, הרבה יותר מהשומן עצמו). דיאטות דלות פחממות לסוגיהן השונים הן הדיאטה הכי אפקטיבית לירידה במשקל.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:זוכרת את האחים אלי וקובי בלול? לאבא שלהם היה אטליז. היו אוכלים סטייקים לארוחת בוקר מגיל אפס.
באמת הופתעתי
אמרתי לעצמי שלא יכול להיות שאת עוד לא נשואה אם את מכירה אותם
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:זוכרת את האחים אלי וקובי בלול? לאבא שלהם היה אטליז. היו אוכלים סטייקים לארוחת בוקר מגיל אפס.
באמת הופתעתי
אמרתי לעצמי שלא יכול להיות שאת עוד לא נשואה אם את מכירה אותם
אז מה שאת אומרת בעצם שהם חתנים פוטנציאלים??
felix_r כתב:ממש לא... פחממות הן הסיבה המרכזת לעלייה במשקל (בין השאר הן מעלות את רמות השומן בדם, הרבה יותר מהשומן עצמו). דיאטות דלות פחממות לסוגיהן השונים הן הדיאטה הכי אפקטיבית לירידה במשקל.
אתה לא מדייק.
הן גורמות עליה במשקל של אנשים רגילים, שלא עושים בפעילות גופנית רבה.
אצל ספורטאים זה ממש אחרת! הספורטאים אוכלים פחממות לפני תחרויות, כי הפחממות נותנות הרבה אנרגיה בטווח הקצר (אצל אנשים שלא עוסקים בפעילות גופנית, ולא מבזבזים את האנרגיה הזאת של הפחממות, הן הופכות לשומן).
אבל האנשים שעוסקים בפיתוח גוף, בניית מאסת שריר, צורכים המון-המון חלבונים (בשר, ביצים)
צ'שר כתב:זה נכון, אבל לא בדיוק קשור אחי. בסופו של דבר תזונה מסתכמת למשוואה מאוד פשוטה - המאזן הקלורי שלך הוא מה שהכנסת פחות מה שהוצאת. הפחממות כמולקולה נותנות את אותו אפקט אנרגטי אצל אנשים מתאמנים ואצל כאלה שלא - חומר ליצירת אנרגיה מיידית בתאים או אחסון של מה שלא נצרך כגליקוגן בשרירים ובכבד. העמסת פחממות לפני פ"ג ארוכה כמו מרתון וכו מתבצעת משנים טעמים: כיוון שההוצאה הקלורית גדלה משמעותית בטווח המיידי, ומשום שפחממות הן הדלק האנגרטי הכי אפקטיבי מבחינת יחס זמן-תועלת. אז זה נכון שהאינטייק הקלורי של ספורטאים גבוהה יותר, אבל זה רק כיוון שההוצאה הנוספת שלהם (מה שנקרא הוצאה קלורית מעל RMR) גבוהה יותר. במילים אחרות - גם אם ספורטאי יאכל יותר פחממות ממה שהוא צריך הוא יעלה במשקל...
roy1000 כתב:צ'שר כתב:זה נכון, אבל לא בדיוק קשור אחי. בסופו של דבר תזונה מסתכמת למשוואה מאוד פשוטה - המאזן הקלורי שלך הוא מה שהכנסת פחות מה שהוצאת. הפחממות כמולקולה נותנות את אותו אפקט אנרגטי אצל אנשים מתאמנים ואצל כאלה שלא - חומר ליצירת אנרגיה מיידית בתאים או אחסון של מה שלא נצרך כגליקוגן בשרירים ובכבד. העמסת פחממות לפני פ"ג ארוכה כמו מרתון וכו מתבצעת משנים טעמים: כיוון שההוצאה הקלורית גדלה משמעותית בטווח המיידי, ומשום שפחממות הן הדלק האנגרטי הכי אפקטיבי מבחינת יחס זמן-תועלת. אז זה נכון שהאינטייק הקלורי של ספורטאים גבוהה יותר, אבל זה רק כיוון שההוצאה הנוספת שלהם (מה שנקרא הוצאה קלורית מעל RMR) גבוהה יותר. במילים אחרות - גם אם ספורטאי יאכל יותר פחממות ממה שהוא צריך הוא יעלה במשקל...
אתה מזכיר לי שמייקל פלפס דיבר פעם על מה הוא אוכל כל יום וזה היה כמויות מטורפות של אוכל. בערך פי 10 מבנאדם רגיל.
אדגר פו כתב:מעניין הסיפור עם טיוס - מכבי ממש רוצה להקיא אותו ואפילו נתנה לו ארכה למצוא קבוצה עם הצעה משתלמת והוא מבושש להציג איזשהוא סיכום כמו שחשבו. בסוף הוא ישאר עם איזה חוזה משודרג שיעבוד טוב על שרירי החשק שלו, תסריט משעשע למדי.
עדיין רוב הסיכויים שהוא יעזוב.
אדגר פו כתב:מעניין הסיפור עם טיוס - מכבי ממש רוצה להקיא אותו ואפילו נתנה לו ארכה למצוא קבוצה עם הצעה משתלמת והוא מבושש להציג איזשהוא סיכום כמו שחשבו. בסוף הוא ישאר עם איזה חוזה משודרג שיעבוד טוב על שרירי החשק שלו, תסריט משעשע למדי.
עדיין רוב הסיכויים שהוא יעזוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־7 אורחים