על ידי אדם » 02 יולי 2015, 14:05
אנחנו אומרים ובצדק כנראה שיש עשרות כמוהו באירופה ובליגת הקיץ ובמחירים כמו של לינהראט אז למה לעזעזעל לשלם כזה סכום ,נכון שנצטרך לחכות ולראות ,אבל מה שלא מובן לי הוא או שההכרות שלנו איתו לא מספיקה או שמכבי פועלת מלחץ ,כי 700 אלף זה לא קמצנות זו טיפשות ,שחקן כזה קרוב למליון דולר?אז למה לא להביא למשל את תומפסון מירושלים שגם ממנו אני לא מתלהב אבל יותר מנוסה יותר מגוון,מזה הסגנון בניה הזה?
הרי בסך הכל אמבקווה וטיוס הם אותו סגנונות ,אז במקרה שטיוס נשאר פה מה עשינו בזה?,ומה נעשה אם מקלין ואמבקווה מול גבוהים רצינים,אני בטוח שסאבס מול אמבקווה היה נגמר אותו דבר כמו השנה ,לגבי האמירות קבוצת יורוקפ ,לא מסכים ,אתם לא יכולים לדעת איך קבוצה מתחברת ואיך זה מתקדם ,ובלי קשר שחקנים עושים לפעמים קפיצת מדרגה הרי זו המטרה של מכבי שאצלה הם יעשו את זה ,גם בעונה שרייס חתם אמרנו יו רוקפ ,וגם בעונה הראשונה שפארגו החליף את מיקל טורנס,למה אתם מצפים?במגבלות התקציב ,שמוציאים את ארצג ותומפקינס ובראון מהמשחק ,כמה אופציות יש?גם למי שיש כסף האופציות מוגבלות יש 4 5 אופציות .
אני ראיתי תסדרה האיטלקית ,כן השם שלו אטרקטיבי והוא נחמד הכוונה ללאוול אבל אין הבדל גדול בינו לבין אמבקווה,אמבקווה יכול להיות הדטנסטון שלנו ,גם דאנסטון יצא מפה שחיף.
אם מכבי היתה מביאה אותו ב300 400 היתי אומר יופי חסכו ,אבל זה 700 אלף,בבניה נכונה דהיא לא לרוחב ומשקיעים ב3 4 שחקנים יכלנו לראות פה אחלה קבוצה ,אני עדיון לא מצליח לראות מי יצעיד אותנו קדימה מי יסחוב תקבוצה שההתקפה תקועה מי יוצא יש מאין ,מהחתמה של מקלין אני יהיה הרבה יותר שמח ומרוצה ,היה מספיק לי מקלין רנדל וסנטר ,רנדל כבר אמר שהוא אוהב את הארץ וישמח להישאר שינסו בפחות כסף.