ת'רד המלפפונים V3: פבראני ופארמר קרובים לסיכום

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V3

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2015, 00:11

אדם כתב:לגבי אליוט וויליאמס שמדברים עליו שיגיע או שמכבי מעונינים בו ,הוא קלעי טוב גאמפשוטר טוב מאוד ,אבל שמאלי מידי וגם לא מטביע ,כאילו שחקן נחמד לא יודע נראה לי פרווה.
לגבי מקל שוב מכבי מאוד רוצה אותו ומאוד מעונינת בו גם אחרי כל ההחתמות האחרונות וגם רוצה גארד זר בנוסף.

גם מקל וגם גארד זר? לא נשמע ריאלי כ"כ
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 יולי 2015, 00:18

מכבי עושה לא מעט צעדים בינתיים, אבל מרגיש לי שאין איזו תכנית מסודרת שפועלים לפיה. אלתורים, אילוצים כלכליים, נסיונות לענות לגחמות של התקשורת וחלק מהאוהדים...
לא יודע, מניח שנצטרך לראות איך מכבי בוחרים להשלים את הסגל (סנטר זר? כמה פורוורדים זרים? גארד זר? אולי בכל זאת מקל?) בשביל לשפוט, אבל לי כרגע זה נראה לא משהו בכלל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 03 יולי 2015, 00:23

MTA2311 כתב:מכבי עושה לא מעט צעדים בינתיים, אבל מרגיש לי שאין איזו תכנית מסודרת שפועלים לפיה. אלתורים, אילוצים כלכליים, נסיונות לענות לגחמות של התקשורת וחלק מהאוהדים...
לא יודע, מניח שנצטרך לראות איך מכבי בוחרים להשלים את הסגל (סנטר זר? כמה פורוורדים זרים? גארד זר? אולי בכל זאת מקל?) בשביל לשפוט, אבל לי כרגע זה נראה לא משהו בכלל.

דווקא לי הכל נראה בסדר גמור בנתיים.
לא רוצה פה את מקל מבחינה מקצועית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 יולי 2015, 00:29

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:מכבי עושה לא מעט צעדים בינתיים, אבל מרגיש לי שאין איזו תכנית מסודרת שפועלים לפיה. אלתורים, אילוצים כלכליים, נסיונות לענות לגחמות של התקשורת וחלק מהאוהדים...

גם אני לא רוצה פה את מקל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2015, 00:30

felix_r כתב:

זה לא אומר שהדברים מתנהלים נכון... אולי בסוף כן ייצא משהו, אבל כרגע אני די מסכים עם ליאב. יש קצת תחושה
של בלגאן וחוסר כיוון
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 יולי 2015, 00:31

jol9 כתב:
felix_r כתב:

זה לא אומר שהדברים מתנהלים נכון... אולי בסוף כן ייצא משהו, אבל כרגע אני די מסכים עם ליאב. יש קצת תחושה
של בלגאן וחוסר כיוון

שיואו.
כמו סכין בלב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 03 יולי 2015, 00:32

אני די אדיש למקל או לא מקל. הרבה יותר מעניין מי יהיו שניים או שלושת הזרים האחרונים שיגיעו.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2015, 00:41

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

של בלגאן וחוסר כיוון

שיואו.
כמו סכין בלב.

תמונה

תראה את השעה... תגיד תודה שלא כתבתי כרמל
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 03 יולי 2015, 00:51

יש לי הרגשה, שמכבי החתימה את יבזורי בכווה, כדי לאלץ את אורי אלון להגיב במהלך הכוחני ולהחתים את מקל ביותר כסף מאשר הציעה לו מכבי (נגיד ב 1.6 מיליון ברוטו) :cool

זה גם יסתום לירושלים את התקציב, וגם יפטור את מכבי מלהחתים שחקן שהיא לא באמת רוצה להחתים :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 יולי 2015, 01:06

felix_r כתב:יש לי הרגשה, שמכבי החתימה את יבזורי בכווה, כדי לאלץ את אורי אלון להגיב במהלך הכוחני ולהחתים את מקל ביותר כסף מאשר הציעה לו מכבי (נגיד ב 1.6 מיליון ברוטו) :cool

זה גם יסתום לירושלים את התקציב, וגם יפטור את מכבי מלהחתים שחקן שהיא לא באמת רוצה להחתים :D

אתה נותן להנהלה המון קרדיט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 03 יולי 2015, 01:08

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:יש לי הרגשה, שמכבי החתימה את יבזורי בכווה, כדי לאלץ את אורי אלון להגיב במהלך הכוחני ולהחתים את מקל ביותר כסף מאשר הציעה לו מכבי (נגיד ב 1.6 מיליון ברוטו) :cool

אתה נותן להנהלה המון קרדיט.

תשמע... ההנהלה עושה לא מעט טעיות, אבל אתה יודע שאין שם פראירים ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדם » 03 יולי 2015, 01:34

להיפך אני לא רואה אילוצים כלכלים ולרצות כל מיני אנשים ,אלא להיפך,נראה שמכבי פועלת בשקט לפי תוכנית שסגרו בינהם ומוציאים אותה לפועל ,אפשר לחלוק על הרעיון ועל המוצר אבל יש פה תכנון ומחשבה ,להביא את אמבקווה ב700 זה לא אילוץ כלכלי ,שנה שעברה היה את פארגו במליון וסופו ב850 שכבר בהתחלה ירד בגלל שהשמין והכל,השנה כבר יש רוצסטי סמית אמבקווה ואני בטוח שיהיו עוד 2 מעל הסכום הזה ואת מקל שקרוב,בנוסף לכל השידרוגים.
השנה מכבי כבר פיצתה את רנדל ואת פארגו זה כבר 300 אלף דולר ותפצה גם את גק כהן כתוב שכבר קיבל שיחרור ממכבי ,וישראלים ששודרגו להם השכר אז איפה פה האילוצים והחסכונות כלכלים ,ברור שמכבי לא הישתגעה ומפזרת כסף ושהיא בונה סביב התקציב הבינוני שלה .
כמו שאמרתי אני חושב שיש תוכנית ועובדים לפיה,אנחנו יכולים לחלוק על התוכנית ,להזכירכם נכון שלנו לאנדסברג וטיוס ישראלים לכל דבר אבל לגבי מנטליות זה שונה , גם אוחיון דיבר על זה שהוא רוצה חברים ישראלים שידברו איתו עיברית בחדר הלבשה צברים.
אני לא מבין איך ולמה אתם חושבים שמקל ירד מהפרק להיפך ,לא קרה כלום אם תעשו סדר ותסתכלו תבינו,הרי דיברנו על ישראלים ישראלים ,כל הרעש והבאנו אחד בנתים,לליגה שלנו יבזורי הוא כוכב ,מכבי שיחררה את גק הביאה את דגן ותביא את מקל ,בסך הכל יש לנו 2 2 וחצי רכזים פרופר,אם מקל ,בלי אין לנו בכלל ,זה שרוצסטי מתחיל תהתקפה לא אומר שהוא רכז וראינו את אוחיון בתור רכז מוביל,נהנה ממנו יותר כמחליף הרבה יותר.
אני מקוה שנראה השנה כמה מקל באמת היה חשוב לנו ,שוב הבן אדם כאדם שחצן וקצת חי בסרט והאף יותר מידי למעלה הוא לא כוכב אבל הוא שחקן טוב ובסדר מה לעשות הוא מבחינתו רוצה עד השניה האחרונה להבין שלא פיספס ,הוא יבין שככה זה בחים ,הרי הוא בטוח שהוא זה דלאבדובה ושאם הוא יכול גם הוא יכול.
מקווה מאוד שיחתום אצלנו אני רק מקווה שלא יעלה המחיר כי הפועל בשביל היוקרה ומה שקרה אם דגן תציע לו את הירח ,ויש מצב שזה יצור בעיה אבל מבחינתנו ,וכמו שכתוב ברוב האתרים יש סיכום עקרוני בין מקל למכבי .
דיברנו הרי שאם מקל יחתום ושנה הבאה ילך לאנביאי נשאר קירחים,נכון??אז הנה ההסבר למה יבזורי הוחתם,מחשבה לטווח הרחוק,וזה גם סימן טוב.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 03 יולי 2015, 01:44

מישו פירסם שהפועל הציעה למקל 800 אלף
,לעומת מה שפורסם שמכבי הציעה זה 700,הפרש של 100 אלף,כמו שחשבתי אם זה נכון הפועל בטירוף,וכמו שיבזורי הבריז אחרי שסיכם עקרוניץ ,כך גם מקל אחרי שסיכם אצלנו יבוא ויגיד אותו דבר .
לגבי אורי אלון ,אני אומר את זה הרבה זמן הבן אדם חולה נפש ועילג ,והוא רק בתחפושת של בן אדם נורמלי ,הבן אדם חי בסרט ואל תיתפלאו אם בגלל האגו והטירוף הוא יוביל את ירושלים להרפתקאות מסוכנות שלא כולם מודעים או בכלל מוכנים להם.
כבר מישו כתב שבהפועל אומרים שאורי הוא כמו גומא על כדורים ושהוא מוליך את ירושלים שולל ולא בטוח שהוא מודע שאין לו את הגב הכלכלי והשותפי שהוא חושב או מפנטז,ולא כולם רוצים את הדרך הזאת.
מקל יוכיח לי כמה הוא לוזר אמיתי ופחדן אם ילך לירושלים,הוא כל הזמן מחפש תדרך הנוחה והקלה ולא רוצה להיתמודד אם כלום ולהוכיח ולהלחם על דקות ,הוא רוצה הבטחה ל35 דקות בערב בלי קשר ליכולת מינימום קובי בראינט,אם הוא בטוח בעצמו בוא לבמה הגדולה לא רוסיה ותתמודד אם עיתונאים וימי חמישי ולחץ ותוכיח שאתה לגיטימי ושאתה שווה את זה ,ללכת להפועל זה יהיה בדיחה.
גם לא ממבט של אוהד.
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 03 יולי 2015, 01:53

אדם כתב:מישו פירסם שהפועל הציעה למקל 800 אלף
,לעומת מה שפורסם שמכבי הציעה זה 700...

מעולה!!! בדיוק 2-3 פוסטים מעל אני כתבתי שזאת הייתה התכנית המקורית של מכבי: לגרום לאורי אלון להגיב בהחתמת מקל על חוזה הזוי, שידפוק להפועל את כל התקציב, ויפטור את מכבי מלבזבז עליו כסף :laugh1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 יולי 2015, 04:53

בישראל היום מעלים את השם של פטריק יאנג כמועמד וטוענים שמכבי בכלל לא מעוניינת בפישר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 יולי 2015, 05:26

אדם כתב:מישו פירסם שהפועל הציעה למקל 800 אלף
,לעומת מה שפורסם שמכבי הציעה זה 700,הפרש של 100 אלף,כמו שחשבתי אם זה נכון הפועל בטירוף,וכמו שיבזורי הבריז אחרי שסיכם עקרוניץ ,כך גם מקל אחרי שסיכם אצלנו יבוא ויגיד אותו דבר .
לגבי אורי אלון ,אני אומר את זה הרבה זמן הבן אדם חולה נפש ועילג ,והוא רק בתחפושת של בן אדם נורמלי ,הבן אדם חי בסרט ואל תיתפלאו אם בגלל האגו והטירוף הוא יוביל את ירושלים להרפתקאות מסוכנות שלא כולם מודעים או בכלל מוכנים להם.
כבר מישו כתב שבהפועל אומרים שאורי הוא כמו גומא על כדורים ושהוא מוליך את ירושלים שולל ולא בטוח שהוא מודע שאין לו את הגב הכלכלי והשותפי שהוא חושב או מפנטז,ולא כולם רוצים את הדרך הזאת.
מקל יוכיח לי כמה הוא לוזר אמיתי ופחדן אם ילך לירושלים,הוא כל הזמן מחפש תדרך הנוחה והקלה ולא רוצה להיתמודד אם כלום ולהוכיח ולהלחם על דקות ,הוא רוצה הבטחה ל35 דקות בערב בלי קשר ליכולת מינימום קובי בראינט,אם הוא בטוח בעצמו בוא לבמה הגדולה לא רוסיה ותתמודד אם עיתונאים וימי חמישי ולחץ ותוכיח שאתה לגיטימי ושאתה שווה את זה ,ללכת להפועל זה יהיה בדיחה.
גם לא ממבט של אוהד.

לגבי אורי אלון - שמעתי אותו מתראיין והוא באמת קצת מוזר, אבל כסף יש לו ואם בא לו לתת חוזה מטורף לגל מקל, זה בעיה שלו.

מקל פשוט לא רוצה לשחק במכבי. הוא הוכיח את זה כבר כמה פעמים. אני לא מבין מה לא ברור פה? צריך להפסיק לרדוף אחריו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 03 יולי 2015, 05:28

felix_r כתב:מעולה!!! בדיוק 2-3 פוסטים מעל אני כתבתי שזאת הייתה התכנית המקורית של מכבי: לגרום לאורי אלון להגיב בהחתמת מקל על חוזה הזוי, שידפוק להפועל את כל התקציב, ויפטור את מכבי מלבזבז עליו כסף :laugh1

זה משחק מפגר, כי זה המשחק הזה גרם לנו לשלם המון כסף על יוגב ויבזורי. אתה מבין שבגלל ההצעה למקל, יוגב דרש חצי מליון במקום ה- 350-400 שהוא הסכים להם לפני? ויבזורי קיבל יותר מ- 300 לעונה במקום ה- 250 שהיה אמור לקבל? זה משחק שרק השחקנים הישראלים מרוויחים ממנו. אנחנו יוצאים מופסדים כי מגיעים זרים זולים.

אוי לנו אם זה מהלך 'מתוכנן' של ההנהלה. זה הרס עצמי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 03 יולי 2015, 05:33

felix_r כתב:תשמע... ההנהלה עושה לא מעט טעיות, אבל אתה יודע שאין שם פראירים ;)

האנשים שנתנו מליון דולר ליבזורי ו1.5 מליון ליוגב הם לא "פראיירים"? באמת?
roy1000

הודעהעל ידי docariel » 03 יולי 2015, 07:15

Holiday_Armadillo כתב:בישראל היום מעלים את השם של פטריק יאנג כמועמד וטוענים שמכבי בכלל לא מעוניינת בפישר

פטריק יאנג? שחקן נחמד מאוד אבל תואם אמבקווה,לא?

רק לי נראה שאמבקווה ,מקלין,יאנג זה בדיוק אותו סגנון של שחקן? ( גם כמעט אותם גבהים) למה צריך את השכפול הזה?
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי roy1000 » 03 יולי 2015, 07:17

docariel כתב:
Holiday_Armadillo כתב:בישראל היום מעלים את השם של פטריק יאנג כמועמד וטוענים שמכבי בכלל לא מעוניינת בפישר

פטריק יאנג? שחקן נחמד מאוד אבל תואם אמבקווה,לא?

רק לי נראה שאמבקווה ,מקלין,יאנג זה בדיוק אותו סגנון של שחקן? ( גם כמעט אותם גבהים) למה צריך את השכפול הזה?

מקלין זה שחקן פוסט. שחקנים שונים לחלוטין, רק הגובה דומה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים