toja27 כתב:לא מעניין אותי מה הוא עשה בקבוצות הגדולות כמו גלטסראי או אלבה ברלין ,אם אלו הקבוצות הגדולות שאתה מדבר עליהן. אני ראיתי לפחות חצי מכל משחקי היורוליג של ניז'ני בעונה האחרונה אם לא יותר והיו פעמים שנשארתי עם פה פעור מהדברים שהוא עשה. ואני לא אומר את זה רק לשם הזגמה. גם פארגו ישב בעונה לפני שהגיע לכאן על הספסל עונה שלמה. תאר לך שפארגו עוזב את מכבי תל אביב נניח לאנדולו אפס, ואוהד של אנדולו רושם בפורום שפארגו נתן עונה אחת טובה בקריירה שלו וגם באותה עונה זה בגלל שחקנים כמו אידסון,פרקינס וסופו ובגלל שמדובר במכבי שתמיד עושה דברים גדולים יותר ממה שהיא שווה. והוא מוסיף, אחרי זה הוא נזרק בשלוש קבוצות NBA ,ישב עונה שלמה על הספסל והביא את מכבי להצלבה ששם הפסידו 3-0 לפנר' שאפילו הקבוצה שלנו עשתה עבודה טובה יותר בליגה הטורקית. זה נראה לך פייר? כי לי לא.
יכול להיות. יש לנו לפחות 6 עונות של רוצ'סטי בשביל לדעת מה הוא שווה. אתה לוקח עונת שיא ואומר שזה מה שפאשר לצפות ממנו, גם זה לא בטוח מה שיקרה. אני אמנם ראיתי אותו במספר חד ספרתי של משחקים, אבל אני לא חושב שמדובר באיזה שחקן על. אם הוא יהיה השחקן המרכזי של מכבי בעונה הבאה, זה לא ייגמר טוב לדעתי.