אדגר פו כתב:toja27 כתב:אני חושב שלא יבוא גל מקל וגם לא איזה גארד זר איכותי. לא מקלין ולא רנדולף ולא איזה סנטר תותח. לצערי נראה לי שתהיה כאן שוב קבוצה בינונית העונה.
י"ז בתמוז ?
רק ז' ולא בתמוז
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:toja27 כתב:אני חושב שלא יבוא גל מקל וגם לא איזה גארד זר איכותי. לא מקלין ולא רנדולף ולא איזה סנטר תותח. לצערי נראה לי שתהיה כאן שוב קבוצה בינונית העונה.
י"ז בתמוז ?
י"ז בתמוז ?
י"ז בתמוז ?
er79 כתב:פבראני נחת בארץ להתרשמות?
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:פבראני נחת בארץ להתרשמות?
כן. ירד ביחד עם לברון מהמטוס.
ויטור פבראני נחת בישראל להתרשמות במכבי תל אביב
פרסום ראשון: הסנטר הברזילאי (27, 2.11 מטר), שהחמיץ את כל עונת 2014/15 עקב קרע במניסקוס, מועמד לחזק את הסגל של הקבוצה. הצהובים יבדקו את מצבו הבריאותי, ואם יימצא כשיר הוא צפוי לחתום. אבי אבן יהיה אחד מעוזריו של גיא גודס בעונה הקרובה
החציל האצטקי כתב:חחחח! מעולה!
felix_r כתב:לא ידעתי, שהוא החמיץ את כל העונה בגלל קרע במיניסקוס. מדאיג
my man כתב:החציל האצטקי כתב:חחחח! מעולה!
כן... יצאת חומוס...
שמואל1 כתב:מישהו יכול לספר על פבראני?
מה הוא יודע לעשות?
toja27 כתב:מצד אחד נראה קצת איטי ומגושם אבל מצד שני נראה כמו ריבאונדר טוב,חוסם טוב והתמצאות לא רעה בצבע. סה"כ אם הוא בריא אז נראית כמו החתמה לא רעה בכלל.
שמואל1 כתב:מישהו יכול לספר על פבראני?
מה הוא יודע לעשות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים