05 יולי 2015, 21:08
Holiday_Armadillo כתב:אז למי להאמין, לאלה שכתבו שפבאריני רק נחת בארץ או לאלה שאמרו שהוא כבר סיים עם ההתרשמות?
05 יולי 2015, 21:09
05 יולי 2015, 21:10
05 יולי 2015, 21:11
Holiday_Armadillo כתב:אז למי להאמין, לאלה שכתבו שפבאריני רק נחת בארץ או לאלה שאמרו שהוא כבר סיים עם ההתרשמות?
05 יולי 2015, 21:15
מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז למי להאמין, לאלה שכתבו שפבאריני רק נחת בארץ או לאלה שאמרו שהוא כבר סיים עם ההתרשמות?
מי אמר שהוא רק נחת ? בוואן כתוב גם שגודס היתרשם ממנו מאוד והנקודה החשובה שהוא שיחק בחודשים האחרונים באיזה קבוצה במסגרת שיקום .
05 יולי 2015, 21:17
Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז למי להאמין, לאלה שכתבו שפבאריני רק נחת בארץ או לאלה שאמרו שהוא כבר סיים עם ההתרשמות?
מי אמר שהוא רק נחת ? בוואן כתוב גם שגודס היתרשם ממנו מאוד והנקודה החשובה שהוא שיחק בחודשים האחרונים באיזה קבוצה במסגרת שיקום .
ספורט5 רשמו שהוא הגיע רק עכשיו
ONE רשמו שההתרשמות כבר מאחוריו
05 יולי 2015, 21:18
jol9 כתב:חשבתי על זה קצת ונראה לי כמו רעיון טוב, שדברים משמעותיים שקורים, שיעודכנו בכותרת של השרשור הזה.
אמנם לא צריך לפתוח שרשור חדש על כל דבר, אבל מצד שני, מי שרוצה להיכנס לכמה דקות ולהתעדכן לא ממש יכול, וחייב
ללכת לוואלה או לYNET, ואין באמת סיבה, כי כל השרשורים הם עם שמות כלליים.
מה שחשבתי זה שכל שרשור רלוונטי ישמור על השם שלו, ובנוסף יהיה בו עידכון יומי נניח של מה שקרה.
למשל: "ת'רד המלפפונים V3, פבראני הגיע להתרשמות"...
לא לכתוב קשקושים כמו וויליאמס מועמד, או מקלין מועמד. זה כבר ידוע לכולם, אבל אם יש משהו באמת מעניין, אז בבקשה.
ככה זה יאפשר לאנשים להתעדכן בלי לקרוא את כל הדפים, וגם לא יגרום לאינפלציה של שרשורים.
05 יולי 2015, 21:21
05 יולי 2015, 21:21
מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז למי להאמין, לאלה שכתבו שפבאריני רק נחת בארץ או לאלה שאמרו שהוא כבר סיים עם ההתרשמות?
ספורט5 רשמו שהוא הגיע רק עכשיו
ONE רשמו שההתרשמות כבר מאחוריו
אז באמת אני לא יודע ... דווקא נוטה להאמין לוואן לא נראה לי שכל הכתבה שם זה המצאות , אבל וואן אי אפשר אף פעם לדעת ...
05 יולי 2015, 21:26
05 יולי 2015, 21:27
jol9 כתב:חשבתי על זה קצת ונראה לי כמו רעיון טוב, שדברים משמעותיים שקורים, שיעודכנו בכותרת של השרשור הזה.
אמנם לא צריך לפתוח שרשור חדש על כל דבר, אבל מצד שני, מי שרוצה להיכנס לכמה דקות ולהתעדכן לא ממש יכול, וחייב
מה שחשבתי זה שכל שרשור רלוונטי ישמור על השם שלו, ובנוסף יהיה בו עידכון יומי נניח של מה שקרה.
לא לכתוב קשקושים כמו וויליאמס מועמד, או מקלין מועמד. זה כבר ידוע לכולם, אבל אם יש משהו באמת מעניין, אז בבקשה.
ככה זה יאפשר לאנשים להתעדכן בלי לקרוא את כל הדפים, וגם לא יגרום לאינפלציה של שרשורים.
05 יולי 2015, 21:27
roy1000 כתב:לפי וואן הוא יוחתם. להביא שחקן שלא שיחק שנה זה הימור עצום, אבל אם הוא כשיר, זה אחד הסנטרים הטובים באירופה.
05 יולי 2015, 21:30
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:לפי וואן הוא יוחתם. להביא שחקן שלא שיחק שנה זה הימור עצום, אבל אם הוא כשיר, זה אחד הסנטרים הטובים באירופה.
מה בדיוק הופך אותו להיות "אחד הסנטרים הטובים באירופה"?
אולי יש לו נתונים טובים על הנייר, אבל הוא לא עשה כלום בקרירה שלו.
זה אחד ההימורים הגדולים ביותר של מכבי בכל הזמנים, אבל השאלה בכמה כסף הוא מגיע.
05 יולי 2015, 21:33
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:לפי וואן הוא יוחתם. להביא שחקן שלא שיחק שנה זה הימור עצום, אבל אם הוא כשיר, זה אחד הסנטרים הטובים באירופה.
מה בדיוק הופך אותו להיות "אחד הסנטרים הטובים באירופה"?
אולי יש לו נתונים טובים על הנייר, אבל הוא לא עשה כלום בקרירה שלו.
זה אחד ההימורים הגדולים ביותר של מכבי בכל הזמנים, אבל השאלה בכמה כסף הוא מגיע.
05 יולי 2015, 21:33
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:חשבתי על זה קצת ונראה לי כמו רעיון טוב, שדברים משמעותיים שקורים, שיעודכנו בכותרת של השרשור הזה.
יוני אני קצת איטית, אתה מסביר שוב?
05 יולי 2015, 21:34
05 יולי 2015, 21:35
05 יולי 2015, 21:37
05 יולי 2015, 21:42
05 יולי 2015, 21:46