חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:Number8 כתב:אני למדתי שעד שאין הודעת סמס ממכבי, אני לא מצפה ליותר מדי
כשחני הייתה צעירה לא היו SMSים
זה נכון....
מה נכון? SMSים היו גם לפני 15 שנה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:Number8 כתב:אני למדתי שעד שאין הודעת סמס ממכבי, אני לא מצפה ליותר מדי
זה נכון....
אני מרוצה כי פארמר הוא שכיר חרב שחקן מגעיל שלא שווה את הסכומים שהוא ככל הנראה יקבל וזה משאיר לנו סיכוי קטן להביא את מקל לעלות עם ברייסי חמישיה ובא לציון גואל.
yzafrir כתב:ברור שהתזמון של השמועות האלו זה פדרמניזם במיטבו...כנראה שעוד " יומיים שלושה " ימכרו כבר כל המנויים ואז יסתבר שפארמר חתם במקום אחר כבר ליפני יומיים ב2.5 מיליון ...
felix_r כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:Number8 כתב:אני למדתי שעד שאין הודעת סמס ממכבי, אני לא מצפה ליותר מדי
זה נכון....
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:Number8 כתב:אני למדתי שעד שאין הודעת סמס ממכבי, אני לא מצפה ליותר מדי
זה נכון....
אני קיבלתי את הפלאפון הראשון שלי בכיתה י"ב, כך שלפני זה לא היו לי סמסים והייתי צעירה.
אגב, היה בו סנייק - BEST PHONE EVER!!
אדגר פו כתב:חגיגה ליום היא גם חגיגה, צריך ללמוד להנות מכל דבר.
מכביסט30 כתב:
זאת הכתבה הכי ורודה שאי פעם קראתי בהקשר למכבי. אנשים הולכים להתרסק חזק אחרי שיקראו את זה..
מכביסט30 כתב:
זאת הכתבה הכי ורודה שאי פעם קראתי בהקשר למכבי. אנשים הולכים להתרסק חזק אחרי שיקראו את זה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־7 אורחים