felix_r כתב:אחדשיודע כתב:LIAV10 כתב:לפי השמועות האחרונות שאני שומע אובראדוביץ׳ מועמד למכבי.
בתור עוזר מאמן.
העוזר של אבי אבן
עמי ביטון ראש מחלקת הסקאוטינג.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:LIAV10 כתב:לפי השמועות האחרונות שאני שומע אובראדוביץ׳ מועמד למכבי.
בתור עוזר מאמן.
העוזר של אבי אבן
LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:אין מה להחזיק את פארמר, מקל, רוצ׳סטי ואוחיון ביחד. עם כל הרצון הטוב, יש פה יותר מדי זכרי אלפא.
בהנחה שפארמר ישראלי הוא נכס משמעותי יותר מרוצ׳סטי- שאני בטוח שלא חסרות לו קונות בשוק- והייתי בודק אופציה של טרייד.
אבל אלה כבר משחקים בעולם אחר.
האמת חשבתי על זה שאולי זה מה שמכבי מנסים לעשות.
שמואל1 כתב:אני עדיין בסוג של הלם.
פארמר זה חלום שמתגשם.
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:אין מה להחזיק את פארמר, מקל, רוצ׳סטי ואוחיון ביחד. עם כל הרצון הטוב, יש פה יותר מדי זכרי אלפא.
בהנחה שפארמר ישראלי הוא נכס משמעותי יותר מרוצ׳סטי- שאני בטוח שלא חסרות לו קונות בשוק- והייתי בודק אופציה של טרייד.
אבל אלה כבר משחקים בעולם אחר.
האמת חשבתי על זה שאולי זה מה שמכבי מנסים לעשות.
האופציה השניה היא שמכבי תחזיק קו אחורי של:
1: מקל, רוצ׳סטי, אוחיון
2: פארמר, יבזורי
3: סמית׳, לנדסברג
האמת? מטורף לגמרי, ומצריך מאמן יצירתי, אבל אפשרי.
אני עדיין לא רואה את זה קורה. אבל כבר יצאתי חומוס היום.
מקאדו 3 כתב:אגב לא יודע מה זה האתר הזה ומה האמינות שלו אבל מישהו שם לב לזה זה מאתמול בלילה :
http://www.israelsport.co.il/showArticle-10425
אדם כתב:מגיםל הרנגודי כ4 , אבל גם פבראני יכול להיות 4 ובנוסף רדוליצה כסנטר .
למציאות ,מי עדיף מקלין הרנגודי?כ4 כל אחד ויתרונותיו אבל סתם לדעתכם?\
זה בטח תלוי אם רדוליצה בא או פבראני שכביכול נותן קליעה מבחוץ
toja27 כתב:נו חברה כאן זה לא nba ואין טריידים. שחקן חתם על חוזה של מיליון דולר ומשמע שמכבי רצו אותו מאוד ולא הולכים להחליף אף אחד.
אדם כתב:מגיםל הרנגודי כ4 , אבל גם פבראני יכול להיות 4 ובנוסף רדוליצה כסנטר .
felix_r כתב:toja27 כתב:נו חברה כאן זה לא nba ואין טריידים. שחקן חתם על חוזה של מיליון דולר ומשמע שמכבי רצו אותו מאוד ולא הולכים להחליף אף אחד.
זה מיליון לשלוש שנים, אז בואו ונדייק.
אפשר להשאיל.
אפשר גם לעשות טריידים בארץ. אני זוכר שגליל וחיפה עשו טרייד לפני שנתים-שלוש. אחד השחקנים היה מארקו קילינגסוורת' והשני כבר לא זוכר מי.
toja27 כתב:אדם כתב:מגיםל הרנגודי כ4 , אבל גם פבראני יכול להיות 4 ובנוסף רדוליצה כסנטר .
פבראני הוא 5 , הוא יותר מדי איטי ומגושם לתפקיד 4. אני חושב שמקלין והרנגודי משלימים אחד את השני בצורה מושלמת. אני חושב שזה תלוי במי ה4 השני. באופן כללי אני מעדיף את מקלין יותר אבל גם הרנגודי תענוג.
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:נו חברה כאן זה לא nba ואין טריידים. שחקן חתם על חוזה של מיליון דולר ומשמע שמכבי רצו אותו מאוד ולא הולכים להחליף אף אחד.
אפשר להשאיל.
אפשר גם לעשות טריידים בארץ. אני זוכר שגליל וחיפה עשו טרייד לפני שנתים-שלוש. אחד השחקנים היה מארקו קילינגסוורת' והשני כבר לא זוכר מי.
מה הקשר שלוש שנים? זה ידוע.
אף אחד לא הולךלא להשאיל ולא לעשות טרייד על רוציסטי .אז כל הדיבורים על זה מיותרים .
my man כתב:מקאדו 3 כתב:אגב לא יודע מה זה האתר הזה ומה האמינות שלו אבל מישהו שם לב לזה זה מאתמול בלילה :
http://www.israelsport.co.il/showArticle-10425
חחח זה רוני שלנו...
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:נו חברה כאן זה לא nba ואין טריידים. שחקן חתם על חוזה של מיליון דולר ומשמע שמכבי רצו אותו מאוד ולא הולכים להחליף אף אחד.
אפשר להשאיל.
מה הקשר שלוש שנים? זה ידוע.
אף אחד לא הולךלא להשאיל ולא לעשות טרייד על רוציסטי .אז כל הדיבורים על זה מיותרים .
מה הקשר? כי משום מה רק במקרה של יבזורי מזכירים את כל הסכום. במקרים של שחקנים אחרים מזכירים רק כמה השחקן מקבל לעונה. זה לא נשמע מוזר?
רוצ'סטי? מי דיבר על רוצ'סטי? דיברת על יבזורי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־11 אורחים