Thorin כתב:Holiday_Armadillo כתב:Thorin כתב:לפי דעתי ספין מטורף על מנת להחתים את מקל.
אולי זה ספין על ספין...אני לא מצליח למצוא שום היגיון בהחתמת מקל כשיש לנו את אוחיון ורוצ'סטי.
פארמר לעומת זאת הוא כן שחקן שמכבי מחפשת, אבל גם אם יגיע כזר הוא יקר מאוד.
לפי דעתי הכל סתם בלופים של פדרמן ויגיע לכאן זר בחצי מיליון (אולי וויליאמס).
לפדרמן אין את הכסף להתחרות על כל השמות שעולים כאן. אבל בשביל להיות מעורב חזק בשוק ההעברות בניוטרל לא עולה כסף.
אל תצפו ליותר מידי זאת העצה שלי.
אני לא יודעת אם מקל זה השחקן הנכון, אבל אף פעם לא מזיק שיש שחקן שהוא קודם כל רכז בקבוצה עם כל כך הרבה גבוהים וקלעים מוגבלים שתלויים לחלוטין בשחקן שמוסר להם את הכדור במקום הנכון ובזמן הנכון
זה נכון, יש למקל איכויות בניהול המשחק והוא יכול להוסיף לנו המון. אז למה החתימו את אוחיון אם כך? עם המיסוי הישראלי אוחיון הוא לא שחקן זול בכלל.
קשה לי להאמין שהולכים על קו אחורי של מקל,אוחיון, רוצ'סטי, יבזורי. אין פה שום גארד שייקח על עצמו את המשחק ויוכל לחדור וללכת לטבעת.
אוחיון פה לדעתי משלוש סיבות
הסיבה הראשונה היא שאין שום רצון מצד הנהלת מכבי לשחרר שחקן ישראלי בכיר ליריבה הכי גדולה שלה (וזה דיי ברור שהוא היה מגיע למגדל אם היה משוחרר)
הסיבה השנייה היא שגם אם מקל חותם פה ל-3 שנים, הוא עדיין יברח בהזדמנות הראשונה שתגיע מה-NBA, ואז מה? נשארת קירח מכאן ומכאן
הסיבה השלישית היא פשוט שמכבי למדה מהעונה האחרונה והם מעדיפים סגל עמוק ולהתמודד עם הבעיות שבאות עם זה מאשר להתמודד עם הבעיות שבאות עם סגל קצר כמו שהיה השנה
אל תשכח גם שברמת יורוליג אוחיון שומר מעולה, יכולת שאין לאף אחד מהשמות המיועדים
felix_r כתב:אדגר פו כתב:כן, רובם לא מקצועיים, אבל יש כמה מקצועיים בכל זאת.
עדיין, נראה לי מוזר.
אל תשכח, שכל אתר מרגיש חייב לתת קונטרה לאתר האחר.
אם לדוגמא ספורט5 כותב שפארמר על סף סיכום במכבי, אז ONE לא יכול להתעלם מזה, וגם הוא מחרבש איזו כתבה בנושא פארמר, כדי להראות שגם ב ONE יודעים דברים. ואז WALLA רואה ששניהם כתבו, וגם הוא מרגיש חייב לכתוב משהו, וכו' וכו'. ככה בסוף מפליצה של כתב אחד יוצא טורנאדו של כתבות. זה כמו אפקט הפרפר

אם כבר, לאתרי ספורט יש רצון ואינטרס להוכיח שאתרים אחרים הם לא אמינים
יש לא מעט כתבות שיוצאות אחת אחרי השנייה שאומרות דברים שונים לחלוטין
''X רוצה לחתום ב-Y'' ואז באתר אחר יהיה כתוב ''למרות הפרסומים, אין שום מגעים בין X ל-Y''