המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
tzachMTA כתב:לא האמנתי באמת שהוא יחתום פה. מישהו הצליח להבין בכמה כסף? והאם ישחק כישראלי או זר?
tzachMTA כתב:לא האמנתי באמת שהוא יחתום פה. מישהו הצליח להבין בכמה כסף? והאם ישחק כישראלי או זר?
מאמן הקבוצה, גיא גודס, אמר עם צירופו של הגארד: "אנחנו שמחים מאוד על חזרתו של ג'ורדן למכבי. כולנו מכירים מקרוב את כשרונו האדיר ואת יכולותיו ההתקפיות הבלתי נגמרות, וכן את נסיונו הרב מה-NBA פלוס כמה שנים יפות באירופה. ג׳ורדן יביא איתו ברק ויכולת התקפית מהמשובחות ביבשת. החיבור שלו למועדון ולאוהדים פשוט נפלא. אנחנו ממשיכים את בניית הפאזל, וכמו שהבטחנו לאוהדים - נבנית כאן הקבוצה הכי חזקה שיכולה להיות במטרה ברורה להגיע להישגים בכל המסגרות".
שמואל1 כתב:tzachMTA כתב:לא האמנתי באמת שהוא יחתום פה. מישהו הצליח להבין בכמה כסף? והאם ישחק כישראלי או זר?
כ- 1.5 מיליון יורו.
כנראה יירשם כזר.
tzachMTA כתב:שמואל1 כתב:tzachMTA כתב:לא האמנתי באמת שהוא יחתום פה. מישהו הצליח להבין בכמה כסף? והאם ישחק כישראלי או זר?
כ- 1.5 מיליון יורו.
כנראה יירשם כזר.
פסיכי. מאיפה הכסף?
כל השדרוגים שהביאו + פארמר (רוצ'סטי מתקזז עם פארגו נגיד) + יבזורי. מאיפה הכסף?
עידן כתב:החתמה מדהימה ומפתיעה. עכשיו רק להשלים את הפאזל בשחקנים שראויים לרמות הגבוהות ביורוליג (ולא עב"מים בסגנון היינס), וצפויה על הנייר עונה מלהיבה, לכל הפחות.
שמואל1 כתב:tzachMTA כתב:שמואל1 כתב:tzachMTA כתב:לא האמנתי באמת שהוא יחתום פה. מישהו הצליח להבין בכמה כסף? והאם ישחק כישראלי או זר?
כ- 1.5 מיליון יורו.
כנראה יירשם כזר.
פסיכי. מאיפה הכסף?
כל השדרוגים שהביאו + פארמר (רוצ'סטי מתקזז עם פארגו נגיד) + יבזורי. מאיפה הכסף?
הכסף תמיד היה שם.
זה עניין של רצון הבעלים להעמיד קבוצה חזקה. אחרי הכאפה שקיבלו באילת, יש רצון עז להעמיד את הקבוצה הטובה ביותר.
Holiday_Armadillo כתב:עידן כתב:החתמה מדהימה ומפתיעה. עכשיו רק להשלים את הפאזל בשחקנים שראויים לרמות הגבוהות ביורוליג (ולא עב"מים בסגנון היינס), וצפויה על הנייר עונה מלהיבה, לכל הפחות.
אני בעד לאסור ולצנזר את המילה הזאת בפורום, לנצח
עידן כתב:Holiday_Armadillo כתב:עידן כתב:החתמה מדהימה ומפתיעה. עכשיו רק להשלים את הפאזל בשחקנים שראויים לרמות הגבוהות ביורוליג (ולא עב"מים בסגנון היינס), וצפויה על הנייר עונה מלהיבה, לכל הפחות.
סגור. מקובל עלי ואני בעד להפעיל אכיפה בנושא.
Holiday_Armadillo כתב:עידן כתב:Holiday_Armadillo כתב:עידן כתב:החתמה מדהימה ומפתיעה. עכשיו רק להשלים את הפאזל בשחקנים שראויים לרמות הגבוהות ביורוליג (ולא עב"מים בסגנון היינס), וצפויה על הנייר עונה מלהיבה, לכל הפחות.
כמו שמשנים את המילה ז*ן ל''איבר מין גברי'', אני בעד לשנות את המילה ''ה**נס'' ל''ערימת חרא מאודה''
ג'ורדן פרמאר אמר הערב לאתר מכבי ת"א: "אני נרגש מאוד, שמח על ההזדמנות שניתנה לי ומוכן לאתגר הגדול. לא יכול לחכות כבר לרגע בו אחזור למקום שהוא עבורי כמו בית - מדינת ישראל, העיר תל-אביב, מכבי!".
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:עידן כתב:Holiday_Armadillo כתב:עידן כתב:החתמה מדהימה ומפתיעה. עכשיו רק להשלים את הפאזל בשחקנים שראויים לרמות הגבוהות ביורוליג (ולא עב"מים בסגנון היינס), וצפויה על הנייר עונה מלהיבה, לכל הפחות.
כמו שמשנים את המילה ז*ן ל''איבר מין גברי'', אני בעד לשנות את המילה ''ה**נס'' ל''ערימת חרא מאודה''
לא צריך להיות כאלה גסים. אפשר פשוט להחליף את המילה היינס במילה קטשופ !
שמואל1 כתב:מאמן הקבוצה, גיא גודס, אמר עם צירופו של הגארד: "אנחנו שמחים מאוד על חזרתו של ג'ורדן למכבי. כולנו מכירים מקרוב את כשרונו האדיר ואת יכולותיו ההתקפיות הבלתי נגמרות, וכן את נסיונו הרב מה-NBA פלוס כמה שנים יפות באירופה. ג׳ורדן יביא איתו ברק ויכולת התקפית מהמשובחות ביבשת. החיבור שלו למועדון ולאוהדים פשוט נפלא. אנחנו ממשיכים את בניית הפאזל, וכמו שהבטחנו לאוהדים - נבנית כאן הקבוצה הכי חזקה שיכולה להיות במטרה ברורה להגיע להישגים בכל המסגרות".
שמואל1 כתב:ג'ורדן פרמאר אמר הערב לאתר מכבי ת"א: "אני נרגש מאוד, שמח על ההזדמנות שניתנה לי ומוכן לאתגר הגדול. לא יכול לחכות כבר לרגע בו אחזור למקום שהוא עבורי כמו בית - מדינת ישראל, העיר תל-אביב, מכבי!".
איזה מלך!
מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:ג'ורדן פרמאר אמר הערב לאתר מכבי ת"א: "אני נרגש מאוד, שמח על ההזדמנות שניתנה לי ומוכן לאתגר הגדול. לא יכול לחכות כבר לרגע בו אחזור למקום שהוא עבורי כמו בית - מדינת ישראל, העיר תל-אביב, מכבי!".
איזה מלך!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־8 אורחים