המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:נרשמתי בעונה שעברה, אני זוכר את האיימיל אבל לא את שם המשתמש, מה אפשר לעשות?
asafb96 כתב:Maccabikid כתב:נרשמתי בעונה שעברה, אני זוכר את האיימיל אבל לא את שם המשתמש, מה אפשר לעשות?
אין ממש מה לעשות... תנסה לפחות משתמש חדש (זה די בעייתי..)
Maccabikid כתב:נרשמתי בעונה שעברה, אני זוכר את האיימיל אבל לא את שם המשתמש, מה אפשר לעשות?
Maccabikid כתב:asafb96 כתב:Maccabikid כתב:נרשמתי בעונה שעברה, אני זוכר את האיימיל אבל לא את שם המשתמש, מה אפשר לעשות?
תודה, פתחתי משתמש חדש. \
asafb96 כתב:Maccabikid כתב:asafb96 כתב:Maccabikid כתב:נרשמתי בעונה שעברה, אני זוכר את האיימיל אבל לא את שם המשתמש, מה אפשר לעשות?
תודה, פתחתי משתמש חדש. \
הצלחת להתחבר מהמשתמש שפתחת?
6 לב צהוב כתב:איך אני מוצא את הקבוצה של צהבת חיפשתי לא מצאתי,מצאתי את הקבוצה של סלניוז אבל של צהבת לא .
misha כתב:6 לב צהוב כתב:איך אני מוצא את הקבוצה של צהבת חיפשתי לא מצאתי,מצאתי את הקבוצה של סלניוז אבל של צהבת לא .
כשאתה נכנס לJoin A Private League, יש לך קטגוריות לפי סדר אלפביתי. אתה צריך קבוצה שמתחילה בT, זא"מ קטגוריה אחרונה מT והלאה ושם תמצא את tzahevet.
rc4991 כתב:לכל מי שעוד לא הצליח להירשם
קיבלתי היום הודעה מאתר היורוליג שניתן כעת להירשם לפאנטזי
בהצלחה לכולם
asafb96 כתב:rc4991 כתב:לכל מי שעוד לא הצליח להירשם
קיבלתי היום הודעה מאתר היורוליג שניתן כעת להירשם לפאנטזי
בהצלחה לכולם
מה כתבו לך? עדיין לא מצליח
rc4991 כתב:אם יש פה אנשים שעוד לא מצליחים להתחבר אני מזמין אותם ליצור קבוצה משל עצמם במשתמש שלי
מי שרוצה מוזמן לרשום פה או בפרטי ואני כבר ישלח לו את השם והסיסמא אבל תמהרו
asafb96 כתב:rc4991 כתב:אם יש פה אנשים שעוד לא מצליחים להתחבר אני מזמין אותם ליצור קבוצה משל עצמם במשתמש שלי
מי שרוצה מוזמן לרשום פה או בפרטי ואני כבר ישלח לו את השם והסיסמא אבל תמהרו
זה הסתדר..
felix_r כתב:rc4991 כתב:הקבוצה שבניתי:
1:ג'קסון,שבד
2-3:פארמר,וויאצ'יץ',קארול,בלומס
4-5:בורוסיס,שרמאדיני,זוריץ',סראפין
יש לי תחושה טובה לגבי הסגל הזה
תשאיר את שווד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, גל גל ו־25 אורחים