עוד מעט יכתבו שגם טיוס אולי ישאר

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אדם כתב:מה נותן לנו רנדל ופבראני??
אני מת על רנדל אבל זה בעיתי .
גם אם נקבל את רדוליצה ביחד אם רנדל זה חצי הכוס , חיבים מקלין
roy1000 כתב:
2.5 מליון דולר לפארמר. 1.5 מליון דולר למקל, אבל בשביל 100 אלף דולר, מכבי "תשחרר" את רנדל ואז תנסה להתמקח איתו. בסדר. הכל הגיוני מאוד.

my man כתב:
מעדיף אותו על כל מקלין שיביאו...
jol9 כתב:my man כתב:
הם שחקנים מאוד שונים. באופן כללי גם אני מעדיף את רנדל. השאלה היא איך ייראה הקו הקדמי כולו...
אם פניני ורנדל יהיו אלה שיעלו קבוע בעמדה 4, אז יש בזה סיכון לא מבוטל

MTA2311 כתב:jol9 כתב:my man כתב:
הם שחקנים מאוד שונים. באופן כללי גם אני מעדיף את רנדל. השאלה היא איך ייראה הקו הקדמי כולו...
אם פניני ורנדל יהיו אלה שיעלו קבוע בעמדה 4, אז יש בזה סיכון לא מבוטל
אחת השאלות המעניינות לגבי עונה הבאה זה פניני. אני באופן אישי לא חושב שהפציעה תשפיע יותר מדי (פיזיות אף פעם לא שיחקה תפקיד אצלו) . מה שכן, אני מקווה שאת רוב הדקות שלו הוא יקבל בעמדה 4. לא משנה מי יהיה ה4 המוביל, רנדל או מקלין, פניני יוכל להשלים אותו די טוב. הריבאונד יפגע משמעותית, אבל הקליעה מבחוץ תשתפר וחכמת המשחק תעלה מאוד.

Holiday_Armadillo כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.193052.html
לא חושבת שהוא יחתום
זאת דעתי

צ'שר כתב:Holiday_Armadillo כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.193052.html
לא חושבת שהוא יחתום
זאת דעתי
יש פה משהו מזור. מצד אחד לוק באביט, מצד שני בריאן רנדל. הם שחקנים שונים לגמרי שמועמדים לאותה עמדה.. או שאחד המקורות משקר או שמכבי לגמרי מבולבלת ובונה בלי שום חשיבה. אני אישית חושב שבאביט ודומיו יכולים להתאים רק אם מביאים שחקן פוסט אפ קלאסי, מקלין זו אופציה טובה לסמול בול אבל לא בטוח שלמעבר לזה. בעקרון למכבי יש כרגע 5 שחקנים שהחלק הדומננטי במשחק שלהם זה הקליעה שלהם ל-3, ועוד שחקן (פארמר) שהוא אמנם לא קלעי אבל קולע מצויין משם. בשביל מה אנחנו צריכים עוד שחקן שקולע שלשות? באמת שהקונספט היחידי שיכול להתאים במקרה כזה זה איזה זהו סט של 4 בחוץ ו-1 בפנים... אולי שבאמת מכבי רוצה ללכת לקונספט של גולדן סטייט עם שחקני פיקאנדרול טובים שכולם קולעים שלשות.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־38 אורחים