מילוס כתב:שמעו, הגיוני ששחררנו שלושתרבעי סגל אחרי עונה כזאת.
אבל!
זה לא קצת גורם לכם להסתכל על היורוליג כסוג של בדיחה? ועל זכייה בו כהתרגשות של שבוע ואחריה אדישות? (שזה בערך מה שהיה לי בשנה שעברה..)
הרי עם הסגל המביך הזה הגענו לטופ 8, ועם רובו גם זכינו ביורוליג..........
ואני לא חושב שהסגל של שנה שעברה היה טוב יותר... גם אז היינו מביכים ברוב שלבי העונה....
בימי השושלת, אלפי הבדלות, ההרגשה היתה שהגענו לאן שהגענו כי אנחנו באמת טובים, וכי אנחנו קבוצה עם המשכיות..
בשנים האחרונות, עם הזכיות של מכבי ואולימפיאקוס, זה נראה יותר ויותר כאילו כל קבוצה בינונית יכולה להתעלות לכמה שבועות וללכת עד הסוף.. מאוד מזכיר לי את הליגה הישראלית... עם קבוצות הכלום ושומדבר שהלכו פה עד הסוף בשנים האחרונות..... פיק רגעי וחלול, לא מרגש וחסר המשכיות.. זילות לא נורמאלית קיצר.
תכלס מכבי באמת מגיעה כל עונה לטופ 8 בכל הרכב וזה בעיקר כי נשארו 4 או 5 מועדונים עם תקציבי ענק יחסית ( אולי הטורקיות יביאו יותר כסף עכשיו עם יותר קבוצות ביורוליג ) ועם השאר אפשר להתמודד בדרך זו או אחרת.
לי קצת עצוב שהכדורסל באיטליה וגם ביוון בעצם ( חוץ מפאו שגם היא הדרדרה מאוד וכמובן אולימפיאקוס ) כבר בלי תקציבים נורמליים. הכדורסל באירופה איבד הרבה מהכובד משקל שלו עם הירידה בשתי המדינות האלו.
אבל עדיין מכבי מצליחה יפה מאוד יחסית , בטח עם כל השחקנים שהיא מביאה מהגורן והיקב וזה תמיד מעניין לראות איך היא מוציאה יותר מסך שחקניה בד"כ.