09 יולי 2015, 18:19
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לי חסר משהו בעמדות הפנים דווקא. יותר עוצמה ופיסיות.
הייתי שמחה אם היו מביאים 4 שחקנים לקו הקדמי
כרגע שני השחקנים שיש לנו וזה שמדברים עליו עברו פציעות לא פשוטות בקריירה ולכו תדעו איך הם עכשיו ו/או אם הם לא ייפצעו שוב בעתיד
עדיף להביא כבר עכשיו שחקן מאשר להביא מישהו אם חס וחלילה קירה משהו בסביבות דצמבר-ינואר
גם הפציעות כמו שציינת וגם נטו עוצמה ופיזיות למשל אני מתאר לעצמי חמישיה כזאת:
רוציסטי
פארמר
סמית
פניני
פבראני
יש משהו חלבי בהרכב הזה. אם הביאו את פבראני אז לדעתי שחקן כמו מקלין הוא הכרחי כי פבראני עושה לי רושם של לא שחקן עם נוכחות גופנית מרשימה למדי(אולי אני טועה כאן). וגם רנדל כמה שהוא טוב בהגנה , די מתקשה מול שחקנים יותר פיסיים. אני גם חושב שהיו צריכים להוסיף מישהו לעמדה 4 למשל בנוסף לרנדל.
09 יולי 2015, 18:21
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לי חסר משהו בעמדות הפנים דווקא. יותר עוצמה ופיסיות.
כרגע שני השחקנים שיש לנו וזה שמדברים עליו עברו פציעות לא פשוטות בקריירה ולכו תדעו איך הם עכשיו ו/או אם הם לא ייפצעו שוב בעתיד
עדיף להביא כבר עכשיו שחקן מאשר להביא מישהו אם חס וחלילה קירה משהו בסביבות דצמבר-ינואר
רוציסטי
פארמר
סמית
פניני
פבראני
יש משהו חלבי בהרכב הזה. אם הביאו את פבראני אז לדעתי שחקן כמו מקלין הוא הכרחי כי פבראני עושה לי רושם של לא שחקן עם נוכחות גופנית מרשימה למדי(אולי אני טועה כאן). וגם רנדל כמה שהוא טוב בהגנה , די מתקשה מול שחקנים יותר פיסיים. אני גם חושב שהיו צריכים להוסיף מישהו לעמדה 4 למשל בנוסף לרנדל.
09 יולי 2015, 18:21
09 יולי 2015, 18:22
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:זה לא עובד ככה במכבי. זה שגל מקל לא יבוא לא אומר שיש יותר כסף לעמדות הפנים.
זה אומר שיש מקום לעוד שחקן בסגל
09 יולי 2015, 18:23
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:זה לא עובד ככה במכבי. זה שגל מקל לא יבוא לא אומר שיש יותר כסף לעמדות הפנים.
זה אומר שיש מקום לעוד שחקן בסגל
לדעתי לא אחרי החתמת פארמר ויבזורי. עמדת הגארדים די מלאה. ההצעה למקל הייתה תקפה גם אחרי פארמר כי לדעתי הם חשבו עליו לטווח הארוך בתור שחקן ישראלי בכיר. אני לא חושב שהכסף הזה שהיה מיועד למקל יושקע בהכרח במקום אחר אם הם לא רואים בזה צורך ממשי.
09 יולי 2015, 18:24
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לי חסר משהו בעמדות הפנים דווקא. יותר עוצמה ופיסיות.
רוציסטי
פארמר
סמית
פניני
פבראני
אתה שם את פניני כי אתה חושב שצריך איזה ישראלי מחמד בחמישייה אבל זה לא הולך לקרות
אם כבר אוחיון במקום רוצ'סטי או משהו אבל פניני ממש לא יהיה בחמישייה
09 יולי 2015, 18:29
09 יולי 2015, 19:11
09 יולי 2015, 19:13
09 יולי 2015, 19:14
Holiday_Armadillo כתב:עוד פנינה מ-you know who
Gal Mekel was never sold on suiting up for Maccabi. He stole two rings from them, won't hesitate doing it again.
09 יולי 2015, 19:15
שחף כתב:לא מתלהב מהרעיון להחזיר את רנדל אבל תלוי בחלופות. לדעתי הוא לא מתאים כל כך לקו הקדמי שנבנה כאן
09 יולי 2015, 19:15
09 יולי 2015, 19:17
09 יולי 2015, 19:18
Holiday_Armadillo כתב:עוד פנינה מ-you know who
Gal Mekel was never sold on suiting up for Maccabi. He stole two rings from them, won't hesitate doing it again
09 יולי 2015, 19:18
חנו'ש כתב:אז הוא הולך לי-ם??
09 יולי 2015, 19:21
09 יולי 2015, 19:22
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אז הוא הולך לי-ם??
זה אומר שהוא ימשיך לחיות בפנטזיות שהוא יכול לקבל חוזה ב-NBA וכשזה לא יקרה אז הוא ייחפש איזשהי קבוצה באירופה שתסכים לשלם לו
אם באוקטובר הוא יהיה פנוי וזה יהיה בין ירושלים למכבי, הוא יילך לירושלים
הוא מעולם לא רצה לשחק פה והמחשבה הזאת מעבירה בו חלחלה
09 יולי 2015, 19:23
09 יולי 2015, 19:25
rc4991 כתב:לא יודע למה עשיתם את פאברני שחקן רך/חושש ממגע/לא מייצר בפוסט
אני לא חושב שהוא יהיה סופו אבל אני חושב שהוא יכול להיות יעיל גם בפוסט ובטח שהוא לא רך
09 יולי 2015, 19:26
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אז הוא הולך לי-ם??
זה אומר שהוא ימשיך לחיות בפנטזיות שהוא יכול לקבל חוזה ב-NBA וכשזה לא יקרה אז הוא ייחפש איזשהי קבוצה באירופה שתסכים לשלם לו
אם באוקטובר הוא יהיה פנוי וזה יהיה בין ירושלים למכבי, הוא יילך לירושלים
הוא מעולם לא רצה לשחק פה והמחשבה הזאת מעבירה בו חלחלה
פיק אומר שהוא רוצה להמשיך לגנוב למכבי אליפויות.
זה קצת קשה לעשות בנ.ב.א או במילאנו....