my man כתב:איזה שחקן טוב הגע אלינו כבר בשנים האחרונות מהליגת קיץ הזו?
נואל פליקס.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:איזה שחקן טוב הגע אלינו כבר בשנים האחרונות מהליגת קיץ הזו?
משה כתב:my man כתב:איזה שחקן טוב הגע אלינו כבר בשנים האחרונות מהליגת קיץ הזו?
נואל פליקס.
משה כתב:my man כתב:איזה שחקן טוב הגע אלינו כבר בשנים האחרונות מהליגת קיץ הזו?
נואל פליקס.
jol9 כתב:משה כתב:my man כתב:איזה שחקן טוב הגע אלינו כבר בשנים האחרונות מהליגת קיץ הזו?
נואל פליקס.
זה הספורטאי היחיד בהיסטוריה שהשוואה שלו לגולש מבחינת איכות הביצועים הספורטיביים שלהם, עושה עוול לגולש.
זה עוד יותר בולט כשחושבים על זה שפליקס הגולש מפאר את ההרכבי הסיוטים של הפורום הזה...
אז, פליקס, מבחניתי אם באותה עונה היו מחתימים אותך במקום פליקס השחקן, אני חושב שזה היה אפילו עוזר קצת למכבי...
MTA2311 כתב:הנדריקס? בתור מה בדיוק?
jol9 כתב:משה כתב:my man כתב:איזה שחקן טוב הגע אלינו כבר בשנים האחרונות מהליגת קיץ הזו?
נואל פליקס.
זה הספורטאי היחיד בהיסטוריה שהשוואה שלו לגולש מבחינת איכות הביצועים הספורטיביים שלהם, עושה עוול לגולש.
זה עוד יותר בולט כשחושבים על זה שפליקס הגולש מפאר את ההרכבי הסיוטים של הפורום הזה...
אז, פליקס, מבחניתי אם באותה עונה היו מחתימים אותך במקום פליקס השחקן, אני חושב שזה היה אפילו עוזר קצת למכבי...
צ'שר כתב:אייק אופייבו זו אחלה החתמה ואחלה שחקן לדעתי..אני מאוד אוהב אותו. כמובן שאם מכבי בונים עליו כפורוורד הפותח זה מגוחך, אבל כמחליף זו החתמה מצויינת ואני מנחש גם זולה.
שחף כתב:פיק סתם מנפיץ שמות שאין להם הרבה קשר למציאות. הנדריקס לא 4
שחף כתב:פיק סתם מנפיץ שמות שאין להם הרבה קשר למציאות. הנדריקס לא 4
rc4991 כתב:jol9 כתב:משה כתב:my man כתב:איזה שחקן טוב הגע אלינו כבר בשנים האחרונות מהליגת קיץ הזו?
נואל פליקס.
הוא גם חשוב לחוק הרוסי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, omerk, מרסר, עידן ו־24 אורחים