המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:וואו, זה הרבה כסף.
כן, אבל לפי ONE אין עליו מיסוי. בשורה התחתונה הם השקיעו כסף על סנטר בכיר ועל הדרך הוא גם ישראלי.
החתמה מאוד מאוד טובה שלהם.
כן, זאת החתמה טובה שלהם.
אני חושב אבל שמכבי לא רצו אותו בכלל.
מכבי לא רצו אותו כי הוא יקר מידי, לא מסיבה מקצועית.
כל בר דעת יכול לראות שמכבי חייבת סנטר ישראלי, גם הפדרמנים.
אני חושב שההחתמה הזאת באה בהפתעה גם להם. הם חשבו שפישר יחתום בזניט. קשה לי להאמין שמכבי כך מאפשרת לירושלים לעשות לנו נוק אווט על הסנטר הישראלי הטוב ביותר בשוק.
נוק אאוט על השחקן המבוגר ה 6 הישראלי של מכבי?
אדגר פו כתב:שמואל, חנוש אומרת לך שזה טיוס הגבוה הישראלי הטוב ביותר, פישר בדרך למטה. גםא ם השנה לא ישלמו עליו מס מלא בשנה הבאה כן ישלמו. ואז הוא כבר יהיה בן 35 .
אדגר פו כתב:שמואל, חנוש אומרת לך שזה טיוס הגבוה הישראלי הטוב ביותר, פישר בדרך למטה. גם אם השנה לא ישלמו עליו מס מלא בשנה הבאה כן ישלמו. ואז הוא כבר יהיה בן 35 . זה שיעבוד שיפגע בהם בגזרה של הזרים.
שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:שמואל, חנוש אומרת לך שזה טיוס הגבוה הישראלי הטוב ביותר, פישר בדרך למטה. גםא ם השנה לא ישלמו עליו מס מלא בשנה הבאה כן ישלמו. ואז הוא כבר יהיה בן 35 .
אני לא יודע מה יהיה בעונה הבאה, אבל לפחות על פי העונה הקודמת פישר היה שחקן טוב יותר מטיוס ובפער גדול.
פישר רשם 13 נק' (75% מהשדה!), 6 ריבאונדים, 2 חסימות וכל זה ב 25 דקות משחק בלבד.
אין הרבה סנטרים ביורוליג שנותנים מספרים כאלו, בטח לא סנטרים ישראלים.
דרך אגב, טיוס בכלל לא אופציה מבחינת מכבי אז הוא כלל לא רלוונטי לדיון.
אדגר פו כתב:שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:שמואל, חנוש אומרת לך שזה טיוס הגבוה הישראלי הטוב ביותר, פישר בדרך למטה. גםא ם השנה לא ישלמו עליו מס מלא בשנה הבאה כן ישלמו. ואז הוא כבר יהיה בן 35 .
אני לא יודע מה יהיה בעונה הבאה, אבל לפחות על פי העונה הקודמת פישר היה שחקן טוב יותר מטיוס ובפער גדול.
המספרים בעונה הרגילה לא משנים הרבה כי כשעולים מדרגה לרמת טופ 16 והצלבה טיוס יעיל יותר. בכל מקרה אף אחד לא היה מחליף את טיוס בפישר אם טיוס היה במכבי.
אבל כל הויכוח הזה בשביל מה ? משחק אחד ביוני ?
אדגר פו כתב:שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:שמואל, חנוש אומרת לך שזה טיוס הגבוה הישראלי הטוב ביותר, פישר בדרך למטה. גםא ם השנה לא ישלמו עליו מס מלא בשנה הבאה כן ישלמו. ואז הוא כבר יהיה בן 35 .
המספרים בעונה הרגילה לא משנים הרבה כי כשעולים מדרגה לרמת טופ 16 והצלבה טיוס יעיל יותר. בכל מקרה אף אחד לא היה מחליף את טיוס בפישר אם טיוס היה במכבי.
אבל כל הויכוח הזה בשביל מה ? משחק אחד ביוני ?
אדגר פו כתב:טוב, אז אולי נפסיד את גביע ווינר.
את מכבי צריך לעניין איך בונים הכי טוב באירופה. ולא לזרוק כסף מיותר.
שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:טוב, אז אולי נפסיד את גביע ווינר.
את מכבי צריך לעניין איך בונים הכי טוב באירופה. ולא לזרוק כסף מיותר.
ברור שאת מכבי הזירה האירופאית יותר מעניינת, אבל הליגה הישראלית לא פחות חשובה בעונה הבאה ואולי אפילו יותר.
מכבי כבר הפסידה אליפות להפועל ירושלים. אם עוד פעם נפסיד להם, זאת תהיה קטסטרופה.
felix_r כתב:זה לא משנה טוב יותר או טוב פחות. מכבי הייתה צריכה לקחת אותו
שמואל1 כתב:העניין הוא שכרגע יש לירושלים קבוצה יותר טובה בעמדות הפנים וזה מדאיג.
פארמר כישראלי נותן למכבי יתרון עצום בקו האחורי, אבל הקו הקדמי הוזנח לחלוטין!
Number8 כתב:אני רוצה להאמין שההחתמה של ירושלים את פישר באה בשבילנו בזמן - לפני שהחתמנו כאן 4 בלי לחשוב.
מי יודע, אולי זה יגרום להנהלה לחשוב ולשקול שנית החתמה של 4 ברמה גבוהה יותר כדי לחזק את הקו הקדמי.
כרגע איך שאני רואה את זה, הקו הקדמי של ירושלים לא נופל משלנו.. וזה בעיה
my man כתב:מגדל- אני מבקש! לא ירושלים- מגדל!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx, Tom1313 ו־9 אורחים