ת'רד המלפלפונים V5: ארצג בוואלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים V5: ריצ'י הנדריקס מועמד?

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2015, 17:27

גל גל כתב:
felix_r כתב:
גל גל כתב:לדעתי צריך להביא אותו הוא יכול לשחק 3-4 וכשהוא לא יהיה 4 אז גם הזר שיבוא וגם הוא וגם סמית וגם פניני יכולים לשחק 4 וגם אמבקווה פה ושם מזה אני לא דואג מכבי עושים בשכל אם יביאו אותו נראה פוטנציאל מטורף לגמרי יש לו פוסט יפה אומרים שההגנה שלו מדהימה הוא חזק קולע טוב ממרחק אחלה שחקן הוא יכול גם לשחק בעמדה 2 במידת הצורך הוא באמת כולבויניק כזה אני חושב שאם הוא בא ועוד שחקן בעמדה 4 בא לדוגמא תופסון שהוא קצת יותר פיזי אז באמת באמת באמת שיש פה קבוצה ממש ממש טוב על הנייר לפחות הבעיה שלי היא מה קורה אם פבארני נפצע

כל זה טוב ויפה, אבל מתי ספרת את כמות השחקנים שכבר חתומים בקבוצה? אל תשכח להוסיף לספירה עוד שלושה: 2 שחקנים מתחת לגיל 22 ואחד מתחת ל 25.

בכל מקרה מכבי יביאו עוד 4 וסווינגמן אז פשוט לדעתי אם כבר אז שיביאו אותו שהוא יכול לשחק גם 4

סווינגמן זה ביזבוז של משאבים.
אם מביאים 2 שחקנים, אז עדיף 2 מספרי 4.
אבל סביר שבסוף יחתימו רק אחד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 15 יולי 2015, 17:32

felix_r כתב:
גל גל כתב:
felix_r כתב:
גל גל כתב:לדעתי צריך להביא אותו הוא יכול לשחק 3-4 וכשהוא לא יהיה 4 אז גם הזר שיבוא וגם הוא וגם סמית וגם פניני יכולים לשחק 4 וגם אמבקווה פה ושם מזה אני לא דואג מכבי עושים בשכל אם יביאו אותו נראה פוטנציאל מטורף לגמרי יש לו פוסט יפה אומרים שההגנה שלו מדהימה הוא חזק קולע טוב ממרחק אחלה שחקן הוא יכול גם לשחק בעמדה 2 במידת הצורך הוא באמת כולבויניק כזה אני חושב שאם הוא בא ועוד שחקן בעמדה 4 בא לדוגמא תופסון שהוא קצת יותר פיזי אז באמת באמת באמת שיש פה קבוצה ממש ממש טוב על הנייר לפחות הבעיה שלי היא מה קורה אם פבארני נפצע

כל זה טוב ויפה, אבל מתי ספרת את כמות השחקנים שכבר חתומים בקבוצה? אל תשכח להוסיף לספירה עוד שלושה: 2 שחקנים מתחת לגיל 22 ואחד מתחת ל 25.

בכל מקרה מכבי יביאו עוד 4 וסווינגמן אז פשוט לדעתי אם כבר אז שיביאו אותו שהוא יכול לשחק גם 4

סווינגמן זה ביזבוז של משאבים.
אם מביאים 2 שחקנים, אז עדיף 2 מספרי 4.
אבל סביר שבסוף יחתימו רק אחד

עדיף ברור שעדיף אבל אם אתה מביא כבר סווינגמן אז לפחות מישהו שיכול לשחק בעמדה 4 ולדעתי הוא מתאים לתפקיד הסווינגמן במכבי מה אתה מעדיף אותו ואת רנדל או את בנדר ואת רנדל
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יולי 2015, 17:48

אני מעריך שמכבי תחזיק גבוה ישראלי שיוכל לשחק דקות יותר משמעותיות העונה. אם רום (ששיחק כבר ברמה די גבוהה, ובנוי פיזית מצויין) ואם אלטיט, שנראה כמו שחקן ליגה לגיטימי לגמרי בעונה שעברה כשנתנו לו דקות.

לגבי טיילור- אם היה יודע לייצר טוב מכדרור היה מוצא דקות כ-2 בNBA. זה לא בדיוק מצליח לו. הוא טווינר, ולעמדות 3-4 הכדרור שלו הוא מצויין.
למרות שאני זה שחופר כאן הכי הרבה עליו אני מסכים עם כרמל שלא צריך להתרגש יותר מדי מהשמות הספציפיים. השיח מבחינתי הוא מקצועי-תאורטי על התאמה של שחקן מהסוג שלו למכבי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יולי 2015, 17:52

בתפוז (don't shoot the messenger) הם רושמים שרום לא יכול להגיע לארץ בגלל דברים עם הצבא
רוני, אני מצפה או שתברר מה קורה או שתתן לעצמך באן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יולי 2015, 18:10

לא צריך את תפוז בשביל זה. הבן אדם ברח מהארץ בגיל גיוס. הוא בסטטוס של עריק. אם יש מישהו שיכול לסדר דברים כאלה בקלות זה אל״מ במיל׳ שמעון מזרחי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אדגר פו » 15 יולי 2015, 18:15

מי זה אסף מפורום interbasket ?

Maccabi is negotiating with Jeffery Taylor and Austin Daye. they are from the same agency as Farmer.
Marson Brooks and David Moss was offered too.

מרשון ברוקס ? זה של מילאנו ? סקורר יוצא מהכלל, אבל בשביל מה? לא שחקן הכי קבוצתי לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יולי 2015, 18:19

החציל האצטקי כתב:לא צריך את תפוז בשביל זה. הבן אדם ברח מהארץ בגיל גיוס. הוא בסטטוס של עריק. אם יש מישהו שיכול לסדר דברים כאלה בקלות זה אל״מ במיל׳ שמעון מזרחי.

לא סתם אל"מ, אל"מ במשטרה צבאית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 יולי 2015, 18:20

אדגר פו כתב:מי זה אסף מפורום interbasket ?

Maccabi is negotiating with Jeffery Taylor and Austin Daye. they are from the same agency as Farmer.
Marson Brooks and David Moss was offered too.

מרשון ברוקס ? זה של מילאנו ? סקורר יוצא מהכלל, אבל בשביל מה? לא שחקן הכי קבוצתי לדעתי.

Assaf M, גולש גם בצהבת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 15 יולי 2015, 18:22

מה כאילו הכוונה שיבואו ביחד גם אוסטין וגם טילור?אז זה הופך את הקקבוצה לשומרת קצת הרבה יותר טוב ומגוונת ואתלטית ,אבל לא ממש 4 ולא ממש 3 .
אדם

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 יולי 2015, 18:23

אדם כתב:מה כאילו הכוונה שיבואו ביחד גם אוסטין וגם טילור?אז זה הופך את הקקבוצה לשומרת קצת הרבה יותר טוב ומגוונת ואתלטית ,אבל לא ממש 4 ולא ממש 3 .

אחד מהם. מדברים עם מספר מועמדים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 15 יולי 2015, 18:24

אדם כתב:מה כאילו הכוונה שיבואו ביחד גם אוסטין וגם טילור?אז זה הופך את הקקבוצה לשומרת קצת הרבה יותר טוב ומגוונת ואתלטית ,אבל לא ממש 4 ולא ממש 3 .

זה בעיקר הופך את הקבוצה לקבוצת קליעה קטלנית בריבוע.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Number8 » 15 יולי 2015, 18:26

שמישהו יתקשר רגע לשמעון וישאל אותו כמה שחקנים עוד מתכוונים להביא ולאילו עמדות. כבר יש פה סלט רציני
Number8

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יולי 2015, 18:35

החציל האצטקי כתב:לגבי טיילור- אם היה יודע לייצר טוב מכדרור היה מוצא דקות כ-2 בNBA. זה לא בדיוק מצליח לו. הוא טווינר, ולעמדות 3-4 הכדרור שלו הוא מצויין.
למרות שאני זה שחופר כאן הכי הרבה עליו אני מסכים עם כרמל שלא צריך להתרגש יותר מדי מהשמות הספציפיים. השיח מבחינתי הוא מקצועי-תאורטי על התאמה של שחקן מהסוג שלו למכבי.

יש רק בעיה אחת - טיילור לא 4 ואין שום סיבה לייעד לו את עמדה 4.
אם יביאו שחקן שכזה, סביר להניח שזה יהיה בנוסף לשחקן 4, רק צריך לקוות שישארו מספיק מזומנים למשהו איכותי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MaccabiTA » 15 יולי 2015, 18:37

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:לא צריך את תפוז בשביל זה. הבן אדם ברח מהארץ בגיל גיוס. הוא בסטטוס של עריק. אם יש מישהו שיכול לסדר דברים כאלה בקלות זה אל״מ במיל׳ שמעון מזרחי.

לא סתם אל"מ, אל"מ במשטרה צבאית.

אני לחלוטין יכול לדמיין אותו כמ"צ. כובע והכל, פרצוף שימון ודו"ח מלווה בנאום יבש
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יולי 2015, 18:41

Holiday_Armadillo כתב:בתפוז (don't shoot the messenger) הם רושמים שרום לא יכול להגיע לארץ בגלל דברים עם הצבא
רוני, אני מצפה או שתברר מה קורה או שתתן לעצמך באן

לא שמעתי על זה ולצערי אין לי גם כל כך איך לברר כי הם בלאס וגאס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יולי 2015, 18:41

אחדשיודע כתב:יש רק בעיה אחת - טיילור לא 4 ואין שום סיבה לייעד לו את עמדה 4.
אם יביאו שחקן שכזה, סביר להניח שזה יהיה בנוסף לשחקן 4, רק צריך לקוות שישארו מספיק מזומנים למשהו איכותי.

סמית׳ ובלו, זה מה שיושב לי בראש. או סמית׳ ורנדל.
אני מוצא את טיילור דומה לשניהם, אז למה לא?
שני פורוורדים מגוונים, אתלטים, שמחליפים ביניהם, משחקים מהר ועושים הרבה דברים טובים בשני הצדדים.

אין הרבה מספרי 4 טבעיים שגם יתאימו להגנת החילופים של גודס, גם יקלעו מבחוץ, גם יביאו גב לסל, גם ישמרו פיזי, גם יחסמו, גם יקחו ריבאונד.
וגם מחזיקים בניסיון בינלאומי ברמות הגבוהות ביותר כמובן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יולי 2015, 18:52

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:יש רק בעיה אחת - טיילור לא 4 ואין שום סיבה לייעד לו את עמדה 4.

סמית׳ ובלו, זה מה שיושב לי בראש. או סמית׳ ורנדל.
אני מוצא את טיילור דומה לשניהם, אז למה לא?
שני פורוורדים מגוונים, אתלטים, שמחליפים ביניהם, משחקים מהר ועושים הרבה דברים טובים בשני הצדדים.

כי הוא לא 4. אתה לא יכול לייעד למישהו שהוא פחות פאוור פורוורד מדווין סמית' את עמדה 4, אין בזה שום היגיון.
אתה כן יכול להביא אותו ביחד עם 4 איכותי, אבל זה לא במקום.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שחף » 15 יולי 2015, 19:02

חציל, מכבי כבר עשתה איזה ניסוי עם אינגלס לפני שנתיים. ניסוי רע מאוד שראו כבר בהכנה שאין לו כיוון(ניסו לשחק עם ת'יוס ב-4 לדעתי מה שהיה רע כי אינגלס לא התאים לשחק 4). גם עם צ'אק אידסון אף אחד לא שיחק 4 למרות שהוא 2.02. האיש לא אמור או יכול לשחק 4 ויש לו סגנון של גארד. אז בלו הציל אותנו, אני לא בטוח שזה יקרה שוב.
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יולי 2015, 19:09

מה עושה את דייויד בלו יותר 4 ממנו?
הוא היה ה-4 הכי טוב ואמין בשנים האחרונות, וזה שהכי הייתי רוצה שיהיה על המגרש במאני טיים.

אני מסתכל על המגמה היום באירופה ובNBA. לכיוון הזה הולכים. יש לו את כל הכישורים ואת הסייז, מה זה רלוונטי אם בNBA הוא שיחק סמול-פורוורד?
הוא יודע לעשות נקודות בקאץ׳ אנד שוט משלוש, הוא פינישר מעולה, עושה דברים יפים במיד-פוסט ושומר מצויין. לסגנון שמכבי משחקת זה מה שצריך.
אנחנו לא הספרס ולא צסק״א, אנחנו נרוץ ונשחק את התרגילים של בלאט שאנחנו משחקים כבר 6 שנים. הוא מתאים לפורמט הזה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 15 יולי 2015, 19:12

הוא לא 4.
אם כבר אז סמית' בעמדה 4.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1, גל גל ו־25 אורחים