15 יולי 2015, 22:31
החציל האצטקי כתב:תבדוק מספרים. רנדל פחות יעיל משמעותית מול שחקנים גדולים ומאסיביים. רייס, ארצג, בייליצה (שהיה פצוע), מקלין, אפילו וורונטסביץ׳ היו שחקנים שלרנדל היה קשה מאוד להתמודד איתם.
היחיד שרנדל די הצליח לשתק היה ג׳סטין דולמן אבל הבן אדם לא שחקן פנים בשום מובן. גארד של 2.06, לבן ורכרוכי.
אז לפעמים רנדל הצליח לעשות מולם משהו באחד על אחד, להשיג איזו עצירה, לחסום, לחטוף. בסוף השחקנים האלה הגיעו למנה היומית שלהם.
מה שבטוח זה שעם רנדל ואמבקווה כל קבוצה שתביא מולך סוסי יאור של 2.10 ו120 קילו יהיה לך קשה עד לא אפשרי.
אז עכשיו יש לנו את פבראני ואמבקווה ביחד לקייסים האלה, שזו חתיכת הגנה עצבנית.
עכשיו באמת חסר למכבי מישהו שירדוף בפרימטר וישחק חילופים (כמו רנדל)- אבל הנטל ההתקפי שלו בעייתי. האופציות האחרונות שעלו הן אופציות יותר טובות, לפחות לטעמי.
15 יולי 2015, 22:34
16 יולי 2015, 03:09
16 יולי 2015, 03:44
16 יולי 2015, 07:08
16 יולי 2015, 11:42
yzafrir כתב:הידעתם שגם יוגב חולה באותה מחלה ? למה במקרה שלו זה לא מפריעה לאף אחד ובמקרה של רנדל כן ?
16 יולי 2015, 11:53
החציל האצטקי כתב:טיוס וסופו שניהם לא מאיימים אם זה לא מטר מהטבעת. הבעייתיות שלהם לא הייתה הגנתית אלא התקפית, כי טיוס זריז מספיק לצאת למספרי 4.
היתרון עם פבראני הוא שהוא מסוכן כסטרץ׳ 4, ואולי יוכל לתת כמה דקות כאלה עם אמבקווה, אבל אני מסכים איתך שאין יותר מדי מול מי.
לגבי רנדל- נראה. אני הייתי מוכן לוותר על היתרונות ההגנתיים שלו תמורת פורוורד יותר מגוון התקפית שישמור ״רק״ טוב.
16 יולי 2015, 11:54
16 יולי 2015, 12:00
yzafrir כתב:הידעתם שגם יוגב חולה באותה מחלה ? למה במקרה שלו זה לא מפריעה לאף אחד ובמקרה של רנדל כן ?
16 יולי 2015, 12:05
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:טיוס וסופו שניהם לא מאיימים אם זה לא מטר מהטבעת. הבעייתיות שלהם לא הייתה הגנתית אלא התקפית, כי טיוס זריז מספיק לצאת למספרי 4.
היתרון עם פבראני הוא שהוא מסוכן כסטרץ׳ 4, ואולי יוכל לתת כמה דקות כאלה עם אמבקווה, אבל אני מסכים איתך שאין יותר מדי מול מי.
לגבי רנדל- נראה. אני הייתי מוכן לוותר על היתרונות ההגנתיים שלו תמורת פורוורד יותר מגוון התקפית שישמור ״רק״ טוב.
חציל, שני סנטרים לא יישחקו אחד ליד השני. זה לא עובד ולא עבד אף פעם.
מה שאתה אומר כאן לגבי רנדל זה מקובל, מה שפחות מקובל בעיני, זה שפתאום מעלים סימני שאלה לגבי היכולות המקצועיות שלו,
בזמן שהוא בערך היה השחקן הכי טוב שלנו העונה, והיחיד (יחד עם דווין) שעוד היה איכפת לו ממה שקורה.
זאת גם התשובה לפליקס - מחלה, העדפה,... כל זה בסדר, רק אל תבואו ותגידו שהוא לא מספיק טוב מקצועית, כי זה לא נכון, וזה מה שמשתמע מהמון
פוסטים בתקופה לאחר ששיחררו אותו
16 יולי 2015, 12:19
felix_r כתב:מה שמוזר הוא, זה שהמחלה הזאת היא די נדירה, אבל בכל זאת הצלחנו להביא 2 חולים לסגל של מכבי...
16 יולי 2015, 12:20
חנו'ש כתב:felix_r כתב:מה שמוזר הוא, זה שהמחלה הזאת היא די נדירה, אבל בכל זאת הצלחנו להביא 2 חולים לסגל של מכבי...
לחברה הכי טובה של אחותי גם יש את המחלה הזו.... חרא של מחלה...
16 יולי 2015, 12:21
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:מה שמוזר הוא, זה שהמחלה הזאת היא די נדירה, אבל בכל זאת הצלחנו להביא 2 חולים לסגל של מכבי...
לחברה הכי טובה של אחותי גם יש את המחלה הזו.... חרא של מחלה...
החברה שלך גם מועמדת למכבי?
16 יולי 2015, 17:49
16 יולי 2015, 19:28
my man כתב:מתי האימון פתיחה של העונה?
16 יולי 2015, 19:31
felix_r כתב:my man כתב:מתי האימון פתיחה של העונה?
בעוד חודשיים, יה מתלהב
18 יולי 2015, 12:28
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:תבדוק מספרים. רנדל פחות יעיל משמעותית מול שחקנים גדולים ומאסיביים. רייס, ארצג, בייליצה (שהיה פצוע), מקלין, אפילו וורונטסביץ׳ היו שחקנים שלרנדל היה קשה מאוד להתמודד איתם.
היחיד שרנדל די הצליח לשתק היה ג׳סטין דולמן אבל הבן אדם לא שחקן פנים בשום מובן. גארד של 2.06, לבן ורכרוכי.
אז לפעמים רנדל הצליח לעשות מולם משהו באחד על אחד, להשיג איזו עצירה, לחסום, לחטוף. בסוף השחקנים האלה הגיעו למנה היומית שלהם.
מה שבטוח זה שעם רנדל ואמבקווה כל קבוצה שתביא מולך סוסי יאור של 2.10 ו120 קילו יהיה לך קשה עד לא אפשרי.
אז עכשיו יש לנו את פבראני ואמבקווה ביחד לקייסים האלה, שזו חתיכת הגנה עצבנית.
עכשיו באמת חסר למכבי מישהו שירדוף בפרימטר וישחק חילופים (כמו רנדל)- אבל הנטל ההתקפי שלו בעייתי. האופציות האחרונות שעלו הן אופציות יותר טובות, לפחות לטעמי.
א - פבראני ואמבקווה לא יישחקו ביחד, בדיוק כמו שסופו וטיוס לא שיחקו ביחד
ב - כמה קבוצות יש לך עם סוסי יאור של 2.10 ו120 קילו?
ג - רנדל שחקן הגנה טוב יותר מ-99% מהשחקנים שמכבי יכולה להביא, הוא שחקן התקפה טוב יותר מ70%
מהשחקנים שמכבי יכולה להביא והוא באופן כללי שחקן טוב יותר מ80% מהשחקנים שמכבי יכולה להביא.
אז אין בעיה לנסות ולמצוא את האחד או השניים שיהיו עדיפים על רנדל (לדעתי מקלין היה אחד מהם, אבל
הוא כבר לא רלוונטי), אבל רוב הסיכויים שיגיע לכאן איזה הימור, או שחקן בינוני בהגדרה.
18 יולי 2015, 12:38
18 יולי 2015, 15:25
18 יולי 2015, 15:30