המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אני פותח תחרות חדשה!
צריך לנחש, מה חשב האפיפיור ברגע זה?
הניחוש שלי.
הוא חשב לעצמו: יה אולוהייים!
בוקר טוב ג'וניורים! עד שתתחיל העונה, בין החתמה להגרלה, דאגנו לכם לחוברות קיץ מכביסטיות במיוחד!
Holiday_Armadillo כתב:לא ראיתי פה משהו שזאק לוין או ג'ראלד גרין לא יכולים לעשות
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא ראיתי פה משהו שזאק לוין או ג'ראלד גרין לא יכולים לעשות
תגידי, את מצליחה גם להנות מדברים כמו שהם לפעמים בלי לחשוב על משהו שהיה יכול להיות טוב יותר?!
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא ראיתי פה משהו שזאק לוין או ג'ראלד גרין לא יכולים לעשות
תגידי, את מצליחה גם להנות מדברים כמו שהם לפעמים בלי לחשוב על משהו שהיה יכול להיות טוב יותר?!
אתה יודע את התשובה
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא ראיתי פה משהו שזאק לוין או ג'ראלד גרין לא יכולים לעשות
אתה יודע את התשובה
ובדיוק⭪בגלל זה זו היתה שאלה רטורית ...
my man כתב:אה, סליחה..דווקא גלגול עיניים התיישב לי טוב פה. אבל מה שתגידי...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אה, סליחה..דווקא גלגול עיניים התיישב לי טוב פה. אבל מה שתגידי...
rules are rules
לא אני קבעתי את החוקים, כל התלונות לליאב
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אה, סליחה..דווקא גלגול עיניים התיישב לי טוב פה. אבל מה שתגידי...
rules are rules
ואת בסה"כ ממלאת פקודות...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אה, סליחה..דווקא גלגול עיניים התיישב לי טוב פה. אבל מה שתגידי...
rules are rules
הייתי בת 6!
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אה, סליחה..דווקא גלגול עיניים התיישב לי טוב פה. אבל מה שתגידי...
rules are rules
הייתי בת 6!
במקרה שלך זה נכון
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־15 אורחים