המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
למרות ההודעה הרשמית התומכת של הצהובים, ל-ynet ספורט נודע כי הפרידה מקובלסקי לא נעשתה בשל חוסר שביעות רצון מקצועית, אלא בשל מתיחות בין ראשי הקבוצה, לקובלסקי עצמו. במועדון הצהוב שומרים על שתיקה בכל הקשור לנושא אך ברור שהקרבה לפיני גרשון והעובדה כי קובלסקי ומנהל הקבוצה ניקולה וויצ'יץ' התעמתו במהלך העונה הביאו להחלטה המפתיעה.
rc4991 כתב:ניקולה השחקן וניקולה ה"איש מקצוע" ממש שונים אחד מהשני ולא בא לי שזה מה שאנחנו נזכור ממנו בסוף
MTA2311 כתב:הכל מומצא?
my man כתב:MTA2311 כתב:הכל מומצא?
הכל מוצג בצורה אינטרסנטית...עד שאני לא אשמע ריאיון של אחד מבפנים שמספר באמת מה הולך שם יהיה לי קשה לקבל...
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:הכל מומצא?
הכל מוצג בצורה אינטרסנטית...עד שאני לא אשמע ריאיון של אחד מבפנים שמספר באמת מה הולך שם יהיה לי קשה לקבל...
מה האינטרס?
cannon כתב:פיטרו את קובלסקי כי פשוט לא סבלו אותו מבחינת האישיות. הוא בן אדם שרבים במערכת מגדירים כמגעיל ותוקפן. לא הבן אדם הכי נחמד בעולם בלשון המעטה... מעבר לזה, כשפיני גרשון הלך, גם הוא הלך כי הם היו צמד חמד. פדרמן הצעיר פשוט לא סבל את קובלסקי. לגודס לא בדיוק שינה כי הוא מסתדר עם כולם, אז הכותרות שזה נעשה בניגוד לדעתו של גודס לא נכונות. לגודס לא היתה למעשה ממש דעה בענין...
אדגר פו כתב:גישה מעט צינית הייתי אומר.
אפשר להחזיק מגודס או לא, כנראה שלא, אבל אם הוא נכשל כל הקבוצה נכשלת. אף אחד לא תוקע לידנו שבאמצע העונה יגיע משיח שכן יצליח, לפעמים זה עובד ולפעמים זה לא.
אפשר להביא את הדוגמא של שרף שלכאורה הצליח ( נניח , לא עד הסוף ) אחרי קטש, אבל הוא הגיע מתוך המערכת והיה שותף לבניית הקבוצה.
אתה לא יודע איזה מאמן יהיה פנוי באמצע העונה בכלל. כבר אין את פיני או שרף שיצילו אותנו.
בעצם, אם זה יקרה , ניקולה צריך לאמן. ככה הוא גם יוכל לתת לבנדר לשחק 30 דקות כל משחק.( וגם זו גישה מעט צינית ).
צריכים להיות הוגנים כלפי גיא שקיבל את הבמה וברגע שדמות כמו פיני יושבת על הספסל לפעמים הפוקוס ממנו בורח
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־12 אורחים