פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפלפונים V5: ארצג בוואלה, הנדריקס ''מועמד''

22 יולי 2015, 18:12

אני שמח וחושש מקוה שזה לא יביא לנו איזה פטאויי.
אני אוהד מכבי חיפה בכדורגל אבל תראו יש לי הרבה ביקורת על גורדי ,אבל בנושא הזה ככה מנהלים משא ומתן שרוצים מישו לא בפקס ,הוא נוסע עד שוויץ כדי להחתים ולסגור את ההנהלה והשחקן בחדר עד שיצא עשן .
ככה לדעתי צריך לעשות,שמופעל לחץ לשחקן אין ברירה ,סתם לדוגמא במקרה טילור ,כן זה שחקן חזק ומענין ושחקן תותח שהיו צריכים להטיס מישו או להפגיש מישו איתו ולשים לחץ

22 יולי 2015, 18:22

אדם כתב:אני שמח וחושש מקוה שזה לא יביא לנו איזה פטאויי.
אני אוהד מכבי חיפה בכדורגל אבל תראו יש לי הרבה ביקורת על גורדי ,אבל בנושא הזה ככה מנהלים משא ומתן שרוצים מישו לא בפקס ,הוא נוסע עד שוויץ כדי להחתים ולסגור את ההנהלה והשחקן בחדר עד שיצא עשן .
ככה לדעתי צריך לעשות,שמופעל לחץ לשחקן אין ברירה ,סתם לדוגמא במקרה טילור ,כן זה שחקן חזק ומענין ושחקן תותח שהיו צריכים להטיס מישו או להפגיש מישו איתו ולשים לחץ

ככה עשו עם רוצ'סטי

22 יולי 2015, 19:41

http://sports.walla.co.il/item/2875188

"דרגן בנדר יתחיל להתאמן עם רגב פנאן"

אי אפשר לפרש את זה אחרת - מכבי בונה על בנדר כזר בעמדה 4. חברים נכבדים, אני גאה לומר שנבנית פה קבוצה שלא תעבור את ההצלבה, במקרה הטוב.

22 יולי 2015, 19:43

טעות גדולה. זה יפגע גם בשחקן, וגם בקבוצה.

22 יולי 2015, 19:52

לא הבנתי מה הכתבה הזאת אומרת בכלל. זה שהוא יתאמן עם פנאן אומר שהוא ישחק עם הקבוצה הבוגרת? קישקוש מקושקש.

22 יולי 2015, 20:05

פחות זה, ויותר "הקולות הגוברים לשיתופו של השחקן בקבוצה הבוגרת".
אז ברור שהקולות הם של ניקולה, ולא מופרך לחשוב שהוא יקבל את מה שהוא רוצה.

22 יולי 2015, 20:06

שחף כתב:לא הבנתי מה הכתבה הזאת אומרת בכלל. זה שהוא יתאמן עם פנאן אומר שהוא ישחק עם הקבוצה הבוגרת? קישקוש מקושקש.

פנאן יתאמן עליו

22 יולי 2015, 20:08

זניט משחררת 8 שחקנים בינהם דניאל רום .

22 יולי 2015, 20:24

בנדר בתור גבוה חמישי זה טוב... הבעיה יכולה להיות שאם ה4 הפותח נפצע אז בנדר יצטרך לקבל הרבה דקות...
אבל ל15-20 דקות בליגה זה טוב אם יתן מנוחה לגבוהים...

22 יולי 2015, 21:19

אם בנדר בא במקום העוד 2 שחקנים שרוצים להביא אז באמת שהבסטה העונה עוד עלולה להיסגר מהר מהצפוי...

22 יולי 2015, 21:21

my man כתב:אם בנדר בא במקום העוד 2 שחקנים שרוצים להביא אז באמת שהבסטה העונה עוד עלולה להיסגר מהר מהצפוי...

לא רואה את זה קורה
הם מודעים לזה שצריך 4 טוב

22 יולי 2015, 22:32

אדגר פו כתב:זניט משחררת 8 שחקנים בינהם דניאל רום .

קראתי עכשיו באתר ספורט רוסי את התגובות לידיעה הזאת על שיחרור 8 שחקנים. מעניין שכולם אומרים שחבל של דניאל רום עוזב כי הוא התחיל לשחק ממש טוב.

22 יולי 2015, 22:46

felix_r כתב:

קראתי עכשיו באתר ספורט רוסי את התגובות לידיעה הזאת על שיחרור 8 שחקנים. מעניין שכולם אומרים שחבל של דניאל רום עוזב כי הוא התחיל לשחק ממש טוב.

אתה חושב שתהיה לו בעיה להשיג חוזה בקבוצה רוסית אחרת?

22 יולי 2015, 22:48

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

כנראה שלא תהיה לו בעיה.
אני רק ציינתי את זה כי אם יחתום במכבי, יש מצב שלא יהיה רק נער פוסטר

22 יולי 2015, 22:50

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

כנראה שלא תהיה לו בעיה.

אז בעצם אין לו ממש אינטרס לחזור לארץ.
גם כסף פחות טוב (אני מניח), גם צבא באמצע אוגוסט...

22 יולי 2015, 22:53

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:
MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

כנראה שלא תהיה לו בעיה.

אז בעצם אין לו ממש אינטרס לחזור לארץ.
גם כסף פחות טוב (אני מניח), גם צבא באמצע אוגוסט...

לא יודע לגבי הכסף, אבל מבחינת הצבא וגם מבחינת דקות משחק, עדיף לו לחתום ברוסיה באחת הקבוצות הביניים (כי בעשירות המקומיים לא משחקים הרבה)

22 יולי 2015, 23:20

הוא לא יהיה פה. אתם יכולים להתקדם.

23 יולי 2015, 01:41

יותר מידי שקט אצלנו בתור אוהדים כאילו הרגיעו אותנו ונתנו לנו מנה של הורדת לחץ ועכשיו הם יכולים לעשות את מה שרוצים ולסתום חורים ולבלבל לנו בשכל ,וההנהלה שלנו מתה על זה ,מבחינתם הם הורידו את הלחץ בהחתמות האחרונות ,וחבל שאין רעש מכיוננו ולהמשיך ללחוץ עליהם להחתים שחקנים טובים ובעלי שמות ולא לעגל פינות.
הבעיה היא שיש בעיה עמוקה במכבי ולא מטפלים בה ,הניהול הסינכרון אם המאמן ואם וויציץ ,כל אחד מושך לכיון אחר ,איך מאמן יכול לעבוד ככה?איך יכול לאמן את השחקנים ,למאמן יש דרך ושיטה לא כל שחקן מתאים לדרך או שיטה הזו ,במקום שיחתימו שחקנים שגודס רוצה מחתימים שחקן על דעת וויציץ ואחרי זה על דעת דני ויוצא סלט.
לגבי בנדר אם זה בתור מחליף לגק כהן ובתור זר שביעי מילא אבל בתור חלק נכבד מהסגל זו טעות ענקית ,אנחנו יודעים טוב מאוד איך זה יראה גודס ייבש לו תתחת וויציץ היתעצבן ויהיה בלאגן וכולם יפגעו מזה.

23 יולי 2015, 07:34

my man כתב:אם בנדר בא במקום העוד 2 שחקנים שרוצים להביא אז באמת שהבסטה העונה עוד עלולה להיסגר מהר מהצפוי...

יגיע לפחות עוד זר אחד בנוסף לבנדר.

23 יולי 2015, 07:37

אדם כתב:יותר מידי שקט אצלנו בתור אוהדים כאילו הרגיעו אותנו ונתנו לנו מנה של הורדת לחץ ועכשיו הם יכולים לעשות את מה שרוצים ולסתום חורים ולבלבל לנו בשכל ,וההנהלה שלנו מתה על זה ,מבחינתם הם הורידו את הלחץ בהחתמות האחרונות ,וחבל שאין רעש מכיוננו ולהמשיך ללחוץ עליהם להחתים שחקנים טובים ובעלי שמות ולא לעגל פינות.
הבעיה היא שיש בעיה עמוקה במכבי ולא מטפלים בה ,הניהול הסינכרון אם המאמן ואם וויציץ ,כל אחד מושך לכיון אחר ,איך מאמן יכול לעבוד ככה?איך יכול לאמן את השחקנים ,למאמן יש דרך ושיטה לא כל שחקן מתאים לדרך או שיטה הזו ,במקום שיחתימו שחקנים שגודס רוצה מחתימים שחקן על דעת וויציץ ואחרי זה על דעת דני ויוצא סלט.
לגבי בנדר אם זה בתור מחליף לגק כהן ובתור זר שביעי מילא אבל בתור חלק נכבד מהסגל זו טעות ענקית ,אנחנו יודעים טוב מאוד איך זה יראה גודס ייבש לו תתחת וויציץ היתעצבן ויהיה בלאגן וכולם יפגעו מזה.

כל המנויים כבר נמכרו. רוב הסגל כבר הורכב. אין ממש לחץ במכבי כרגע. חסר עוד זר אחד בעמדה 4 ואולי עוד שחקן בקן האחורי.
נושא נעול